ביקורות, פירושים ושאר ירקות

annagr

New member
ביקורות, פירושים ושאר ירקות

שמתי לב שפרוייקט הביקורות נעלם לאנשהו, כי אני זוכרת שהיה אחד כזה פעם. לכן, אני מציעה שנתחיל מההתחלה :) כל שבוע אני אשים טופיק חדש (כל שבוע אלבום חדש, לפי הסדר שלהם) ואתם תשרשרו אליו את הביקורות שלכם על השירים. אם בא לכם להפוך את זה ליותר עמוק (ואני יודעת שבא לכם), נסו לתת פירושים לליריקסים של השירים ואל תתיחסו רק לקטע האינסטרומנטלי (אל תתיחסו לזה בקלילות בבקשה, חשבו שזוהי עבודה בספרות). בסוף הפרוייקט אני ארכז הכל וכולנו נוכל להנות מזה ולא לשאול כל שבוע מה הייתה המשמעות של החומה :) כל מי שבעד ישרשר
וכל מי שנגד ישרשר
ויסביר למה.

אני מציעה

שנחכה עד השבוע הבא, אז יתכן שנוכל לעשות זאת בצורה יותר מסודרת וממוסדת. מה גם שצריך להכין FAQ לפורום, בנפרד מפרוייקט "ביקורות" וכדומה.

egg

New member
עושה רושם

שציףציף יודעת משהו שאנחנו (אני) לא יודעים (יודע), והפעם זה לאו דווקא ידע כללי על פינק פלויד... אני במתח...

natangold

New member
../images/Emo24.gif סבבה אבל

אולי ככה תקמבנו שזה יהיה בימי רביעי חמישי ככה שאני אוכל להשתתף כי אני לומד בפנימייה

annagr

New member
לא יהיה כלום

הבחור עם הפרוייקט הקודם חזר. אם אתם רוצים אפשר להוסיף לשם... :)

meandmeandme

New member
למה לא?

אם כבר יש כל כך הרבה אנשים חדשים בפורום שלא זכו להיות חלק מהפרויקט הקודם פשוט תעלה במשך כמה שבועות שירשורי ביקורות (משהו הרבה יותר כללי ממה שהיה קודם כדי שלא יקח זמן) והביקורות פשוט יצטרפו לכל הפרויקט. תנסה משהו כמו 69-72 ואז 73-77 ואז 78-94.. נראה לי שזה יצא טוב.

annagr

New member
תעלי, תנסי, כן אני בת :)

בעקרון חשבתי, שאולי תוכל להעלות כל שבוע את הביקורות לכל אלבום בנפרד, ואז אם יהיה למישהו משהו להוסיף הוא יוסיף. אז תוכל להסכם הכל ביחד ולשים את זה במאמרים. אני חושבת שעדיך להיות ממוקדים קצת יותר, כדי שהכל יצא איכותי ועם רמה גבוהה של ביקורות. :) אני אשמח לשמוע מה דעתך על הרעיון

meandmeandme

New member
הממ...

הדבר היחידי שיש לי נגד דבר כזה.. שזה בעצם יהיה כמו לעשות את כל הפרויקט מחדש רק אם הרבה יותר כאב ראש.
אם רוצים להחיות קצת את הפורום אפשר לבחור ברעיון אחר לפרויקט. כי כל מי שהיה בראשון מיצה את זה ולא ישתייך.

תגידו..

איזה חלק מהמילה סבלנות לא הבנתם, בדיוק.
חכו עד יום שלישי בערב. יש לי הרגשה שיהיו לי חדשות.

meandmeandme

New member
../images/Emo4.gif

בדרך כלל אני נמנע לענות על שאלות בקשר לחומה מתוך פרנציפ.. וגם כי זה מעצבן אותי אנשים אומרים לי "אתה יודע.. התחלתי לשמוע פסיכודלי" אני בתגובה "ואללה?! סחטיין.... איזה דיסקים?" האנשים: "החומה" פשוט מייאש
אבל פסדר.. אני יעביר מבט

למעלה