ביקורות ראשונות ל Arkham Knight

ביקורות ראשונות ל Arkham Knight

גיימפסוט נותנים לו את הציון הקצת מעליב 7...המבקר בעיקר לא אהב שהמשחק מכריח אותך להשתמש בבאטמוביל יותר מדי וטוען שהקטעים עם הבאטמוביל לרוב לא עשויים טוב..הוא גם מציין לרעה את קרבות הבוסים ומוסיף שהסיפור צפוי מדי...
IGN כנראה התרשמו הרבה יותר מהמשחק כי הם נתנו לו 9.2..גם להם היתה ביקורת על הבטמוביל אבל הם אומרים שזה משחק הארקם הגדול והטוב ביותר שיצא וסיום מצויין לסדרה...

אני קונה גם :)

איזה הגזמות פרועות יש לאנשים עם הבאטמוביל. כמה רע זה יכול להיות? יש גם את polygon שנתנו 10. לגבי עלילה ? אני בטוח שזה יהיה מהנה כמו סרט פוקפורן. איזה דרמות בחיי

evilplate

New member
הביקורות כלפי המצב טנק שלה

אין בעיה איתה ככלי תחבורה או כגאדג׳ט לפתור איתו מכשולים, הבעיה היא עם מצב הטנק שאתה נלחם נגד דרונים ורכבים ללא נהג שאף פעם לא היה נראה מהנה והביקורות מאשרות את זה.
&nbsp
גם בגאף אנשים שמשחקים במשחק מסכימים עם זה לרוב, מישהו אמר שבאטמן למשל מתפתח ומשתנה כל המשחק, נוספים עוד מהלכים, יותר סוגי אויבים והם ממש בונים את זה מעולה.
עם הבאטמוביל זה אותו שטיק וזה פשוט לא כיף, גם יש קטעי התגנבות זוועתיים עם המכונית שאתה מתגנב מאחורי רכבים משוריינים שיכולים להרוג אותך בטיל אחד, שמע לי נראה שהם ממש פישלו עם הקרבות רכב.

PlayGirl3

New member
זה נבלה וזה טרפה

שניים מהאתרים שאני הכי לא סומכת על הביקורות שלהם.

ריפרפתי קצת בביקורות ב-metacritic ונראה שהביקורת היחידה של רוב האתרים קשורה לבאטמוביל. אם זו הבעיה היחידה וכל השאר כמו סיטי ואסיילום רק בגדול ויפה יותר, זה משחק חובה בכל בית.

PlayGirl3

New member
טריילר השקה מדהים

מצפה לקרוא רשמים של מי שקונה בהשקה

למעלה