ביקורות!!

FreddieMercury

New member
ביקורות!!

הפעם: יום במירוצים! לצערי המחשב עם כל השירים של קווין בתיקון ואני כותב מהלפטופ של אבא שלי, מה שאומר שלא לכל השירים תהיה ביקורת. החסר יושלם כשהמחשב יחזור. Tie Your Mother Down - אחד השירים האולטימטיביים לפתיחת אלבום, אולי הטוב ביותר חוץ מ-Highway Star. רוק רצחני כמו שקווין יודעים. You Take My Breath Away - כל מי שהשיר הזה לא מביא אותו לסף דמעות, או לפחות מאוד מרגש אותו גם בשמיעה האלף, שיקום. אף אחד לא קם. אף אחד לא קם. The Millionaire Waltz - אפילו אם השיר הזה לא היה כל כך טוב, הוא היה שווה הכל רק כדי לשמוע את פרדי מדבר במבטא גרמני. חוויה. Sombody To Love - אולי המקבילה של הרפסודיה באלבום הזה. שיר גדול. White Man - אדון ג'ון לנון, אדון ג'ון לנון, אתה נקרא לקופה הראשית כדי ללמוד מקווין איך אפשר להביר מסרים פוליטיים בשיר בלי להידרדר לקיטש שקשה למצוא אפילו ברחוב סומסום. השיר הטוב באלבום, ולו רק בגלל מילות הסיום: A man who learned how to teach, And the forgot howt learn. Good Old-Fashioned Lover Boy - איזה שיר גדול.כל ההומור של קווין בשיר אחד ענק. כמו שאמרתי, ביקורות על שאר השירים יגיעו בהמשך. תורכם עכשיו!!

tie your mother down

white men2 שירים שעושים את האלבום הזה אלבום גדול. פשוט תענוג.

B a m B a m

New member
אוקי....../images/Emo168.gif

עכשיו האלבום הכי טוב (השלישי) של קווין, שבו באמת כמעט כל שיר הוא בציון 105 tie youre mother down - אחד משני השירים הכי יפים בדיסק. שיר רוק בראייני לחלוטין ומהסוג המובחר שבהם.... you take my breath away - אחת הבלדות הכי יפות בהיסטוריה.נקודה. long away - שיר חמוד ויפה מאד. המילים יפיפיות ובראיין לא מגמגם (לשם שינוי) thw milionaire waltz - שיר יפה ומרגש (לא במובן הקיטשי של המילה) ושחושף את רגשותיו של פרדי לאהבה ( והפעם בצורה קצת יותר ברורה ) you and me - אחד מה10 שירים הכי יפים שג'ון כתב. הלחן מבריק, פשוט שיר כיפי ויפה.......... some body to love - יש לי בעייה עם השיר הזה.... הוא יותר מדי רפסודי... white man - שיר-העברת-מסרים-פוליטים הכי טוב שיש. בלי לעדן את הנושא, בלי להסתיר דברים ובלי ולחשוב אם השיר ימכור. good old fashioned lover boy - השיר הכי חמוד ומצחיק ומבריק באלבום. הלחן משגע (סליחה על המילה, אבל לא הכל יכול להיות מדהים, זה קצת לחזור על עצמך) הקול של פרדי מצחיק בטירוף והקולות רקע עוד יותר, המילים חמודות ויוצרות מין הרגשה רשגנית ומאד חרמנית... drowse - השיר המיותר באלבום.... ושיסלחו לי אוהבי (הכתיבה של) רוג'ר.... teo toriatto - בראיין רק אל תמות!!!!!!! שיר מצמרר ומדהים - אבל מלא תקווה. תגובות יתקבלו בברכה!

mia01

New member
drowse לדעתי אחד השירים הטובים

ביותר של רוג'ר (ואני לא ממטורפי השירים שלו). המנגינה מדהימה והרמונית והוא פשוט שיר נעים לאוזן. אני מאוד אוהבת. יש בו משהו מרגיע מאוד להבדיל מרוב שירי רוג'ר....

michalQ

New member
ביקורת.

tie your mother down- המילים, הלחן, הנגינה ברקע פשוט נפלא. you take my breath away- מצמרר. אבל במובן החיובי. long away- שיר חמוד לחלוטין.שירה יפה של בריאן. the millionaire waltz- אחד השירים הגאוניים של הדיסק הזה. מושלמות. you and I- עוד שיר נהדר מבית היוצר של ג'ון. אני מתה על שירים בסגנונות האלו. עם הקולות ברקע, הקול הענוג של פרדי, הנגינה. somebody to love - נראה לי שלגבי השיר הזה כבר אין מה להוסיף. פשוט יצירת מופת. white man- אחד השירים הפחות אהובים עליי באלבום. הוא נחמד. good old fashioned loverboy- אחד השירים האהובים עליי ביותר של קווין. הוא השיר שגרם לי להתאהב בלהקה המדהימה הזאת. הייתי חורשת עליו שעות. drowse- אחלה שיר של רוג'ר. אני אוהבת את הקול של רוג'ר. teo torriatte- מרגש עד דמעות. באמת שיר נהדר.

B a m B a m

New member
כמה ידיים יש לו?../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

חחחחחח..... נפלאות הסטריאו

B a m B a m

New member
זה קצת רע.... ../images/Emo10.gif ../images/Emo168.gif

ב"לילה" היה את השיר הגדול והדגול - הרפסודיה.... ב"יום" זה קצת נראה כאילו הם חיפשו שיר שיכול להשתוות לרפסודי (שאין הרבה כאלה....) ולקחו שיר יפה מאד מילולית אבל במנגינה ובאופי הכללי זה נשמע יותר מדי רפסודי... איך יצירות מופת יהיו יצירות מופת אם ינסו להשתוות אליהן כל הזמן?

FreddieMercury

New member
יש בזה משהו...

מצד שני, אל תשכחי שהרפסודיה הפכה לסימן ההכר שלהם, וזה רק טבעי שהם ינסו ליצור דברים דומים. חוץ מזה, אני חושב שקווין ידעו שהם לא יוכלו לשחזר את הרפסודיה או את הלילה. הם ידעו טוב מאוד שיש גבול לכמות המאסטרפיסים שהם יוכלו להוציא ברצף,ועשו מינימאסטרפיס. סמבאדי זה שיר הרבה פחות עוצמתי ורציני מהרפסודיה, ולדעתי זה היה מכוון.

B a m B a m

New member
כשיוצאים מנקודת הנחה כזאת../images/Emo168.gif

זה בהחלט הגיוני, וזה שסאמבדי הוא מיני מאסטרפיס אף פעם לא אמרתי אחרת.....

FreddieMercury

New member
LOL. אני תמיד נוטה לפרגן

ללהקות. אפילו כששמעתי ביטלס התעקשתי לפרגן להם על כל דבר טוב [ולא מצאתי הרבה (ואני יודע שזה לא קשור. זו פשוט דוגמה)].

I n n u e n d o

New member
לדעתי

הדבר היחיד שדומה בין "יום" ל"לילה" הוא הדימיון בעטיפות. לדעתי זה אחד הדיסקי הפחות טובים של קווין או יותר נכון פחות פופולרי

B a m B a m

New member
ה"יום" זה דיסק לא טוב???../images/Emo168.gif

FreddieMercury

New member
והיא רק ניסתה

לעורר דיון על זה (אני חושב). זה הכל. וזה נראה לי מומלץ..

I n n u e n d o

New member
תראה

אני מודה שיש שם שירים יפים. אבל הדיסק יצא בצל לילה באופרה והוא פשוט לא משתווה אליו....

FreddieMercury

New member
בוודאי. וזה החיסרון העיקרי שלו.

אבל כמו שכתבתי למעלה, אני חושב שקווין היו מודעים לזה שהם לא יוכלו לייצר יצירות מופת בלי הפסקה. הם היו חייבים איזושהי עצירה. וזו הבעיה של היום: הוא נופל בין הלילה (שהוא אולי לא הדיסק הכי טוב, אבל בוודאי הכי מוכר), לבין החדשות (שהנפיק את שני המנוני הספורט הגדולים בהיסטוריה, שהם אגב, שירים מאוד גרועים). בקיצור, אני חושב שהיום ברמה קצת יותר נמוכה בכוונה. אבל הוא עדיין מתעלה על הרה מאוד דברים שקווין יעשו אחר כך (ע"ע פלאש והוט ספייס).

FreddieMercury

New member
דיסק לא טוב?!?!

כמו שנאמר: צק צק צק... היום הוא דיסק משובח מאוד. נכון, הוא לא ברמה של הגדולים מכל (קווין 2 והלילה), אין בוא את ההנאה האדירה שיש בג'אז, והוא לא הנפיק אף להיט היסטרי מדי (חוץ מאולי סמבאדי. אולי), אבל הוא אחד הגדולים של קווין לדעתי.

למעלה