ביקורות!

FreddieMercury

New member
ביקורות!

Mustaphah - אחרי שמתגברים על גל הצחוק הראשוני מלשמוע את פרדי חוזר לשורשים בזנזיבר ושר בערבית, מבינים שהשיר א משהו, אבל עדיין משעשע לעיתים. Fat Bottomed Girls - וזה כבר באמת שיר ענק. הכל משתלב נהדר. Jealousy - בלדה נחמדה, אבל לא מהגדולות של קווין. Bicycle Race - שיר טוב, עם הרבה מאוד מהדברים שהפכו את קווין לגדולים כל כך. If You Can't Beat Them Join Them - עוד אחד מהשירים הטובים יותר של קווין. בסך הכל, האלבום הזה הוא ללא ספק אלבום הכיף של הלהקה. Let Me Entertain You - צריכים עוד הוכחה שהאלבום הזה הוא אלבום הכיף? שיר שבאופן מוצהר קיים כדי לבדר ולגרום הנאה, וזה מה שהוא עושה. Dead On Time - שיר טוב מאוד, אבל הרסתי אותו לעצמי בחרישה אינטנסיבית מדי. Dreamer's Ball - בלדת העל התורנית. פשוט שיר יפהפה. Don't Stop Me Now - מי שצריך הסבר למה השיר הזה הוא הטוב באלבום וגדול מהחיים באופן כללי לא מבין משהו בסיסי מאוד. תורכם!!

B a m B a m

New member
dont stop my now הוא ../images/Emo168.gif

בהחלט שיר ענק, אך דיי הרסתי לי אותו בזה ששמעתי אותו ורק אותו פחות או יותר חצי שנה....

FreddieMercury

New member
אה! אבל זה הקסם שבו!

שום חרישה לא תוכל להרו אותו. לפחות לא לי. שיר גדול.

B a m B a m

New member
לא הרס, רק קצת ../images/Emo168.gif

יותר מדי ידעתי את השיר יהיה, כלומר פעם בדקתי והתחלתי לשיר שורה לפניו ושרתי ממש ממש כמוהו (לא בקול אלא באופי שירה..) וזה קצת הרס לי, כי לא היו כל כך הפתעות כבר..... אבל עכשיו אני והשיר בסדר, לא שמעתי אותו שבועיים! זה היה נורא קשה

Red Sunset

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo141.gifבשבילי זה מהר מידי..../images/Emo3.gif

בשביל להצליח לשיר ביחד איתו, הכוונה. אבל זה שיר שולט. ואני גם מכורה אליו..
אני שומעת אותו כל יום לפחות עשר פעמים, אם לא יותר/פחות, אבל הוא עדיין לא נמאס. |:

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אנחנו תמיד שרים אותו בהרמוניה בנסיעות לטיולים וזה... שיר ענק

למעלה