ביקורות.

FreddieMercury

New member
ביקורות.

רק הערה קטנה על האלבום לפני זה. זה אחד האלבומים הגרועים ביותר שהוקלטו אי פעם. Staying Power - שיר עלוב. Dancer - עוד שיר עלוב. Back Chat - שיר שהוא לא ממש עלוב. איזה חידוש. Body Language - נו באמת. אתם לא מצפים שאני אתייחס לזה נכון? Action This Day - ניג'וס טהור. Put Out The Fire - לאיפה נעלמה הכולת להעברת מסרים פוליטיים? נגלה בשיר הבא. Life Is Real (Song For Lennon) - בכלל בכלל לא משהו. Calliing All Girls - גרוע. Cool Cat - נסבל. Under Pressure - יצירת מופת. והפעם, גם אני אעשה טריוויה: מה עשו קווין באלבום הזה שהם מעולם לא עשו לפני כן (רמז, לא הסינתיסייזרים)?

michalQ

New member
ברור

שזה לא יצירת מופת כמו לילה באופרה או כל דיסק אחר שהוציאו אבל לפי דעתי זה לא אלבום גרוע בכלל. אני נורא אוהבת את השירים הם עושים מצב רוח וכיף לשיר איתם. אני דווקא אוהבת.

dingaleboom

New member
מההההההההההההההה

זה אלבום מצויין!!!! בטח יותר טוב מהאלבום שבא אחריו (THE WORKS הצפוי להחריד). אני אוהבת את כל השירים באלבום, מלבד COOL CAT, שיכול לזכות בתואר "השיר המעצבן ביותר בעולם". LIFE IS REAL ליווה אותי לכל אורך הקק"צ (משום מה הוא כל הזמן התנגן לי בראש בהנפת הדגל בחמש בבוקר), ו-STAYING POWER פשןט ענק. ומה עם LAS PARABLAS DE AMOR? אי אפשר להגיד עליו שהוא שיר גרוע!!! אני מוחה בתוקף - הטענות שיש נגד האלבום הוא בגלל שהוא לא "רוק", והוא שונה מאוד מהקו הרגיל של הלהקה. אבל כל העניין והיחודיות בקווין הוא שהם משנים, מנסים דברים חדשים, אז לא להתלונן על זה. זה האלבום הטוב ביותר בשנות ה-80' המשמימות. ווידוי - העתקתי את ציור הפנים של פרדי מעטיפת האלבום, והדבקתי את זה על התיק שלי, ואז כל הזמן שאלו אותי למה אני מסתובבת עם ציור של סדאם חוסיין על התיק...............

michalQ

New member
וואו! סוף סוף מישהי שחושבת כמוני. :

זה לא האלבום הכי טוב של שנות השמונים אבל הוא בהחלט טוב.

FreddieMercury

New member
זה אלבום מעפן.

ולדעתי דווקא The Works הוא אחד האלבומים היותר טובים של קווין משנות השמונים, בטח הרבה יותר טוב מהזוועה המתכנה "הוט ספייס". הסיבה שאני לא אוהב את האלבום הזה היא לא בגלל שהוא לא "רוק", אלא פשוט בגלל שהוא פשוט כל כך חלש. את אמרת ש"כל העניין והייחודיות בקווין זה זה שהם מנסים דברים חדשים". נכון. אבל האלבום הזה הוא כל כך נטול "קוויניות", שזה ממש עצוב. אין פה חידושים, אין פה הרפתקנות, כל השירים כל כך דומים אחד לשני, אפילו השירה של פרדי, האס הסודי של קווין בד"כ, לא מצילה את המצב. יש הבדל בין נסיון לחדש לאיבוד טוטאלי של דרך וכיוון. האלבום הזה הוא איבוד דרך. את מכירה קצת את ההיסטוריה של להקת ג'נסיס? זה בוודאי לא האלבום הטוב ביותר בשנות השמונים. האמת? הוא דווקא מתמודד רציני על תואר הגרוע ביותר. ואגב, גם העטיפה, בנוסף לכל, מזוויעה.

I n n u e n d o

New member
אני ממש ממש

לא מסכימה איתך הרבה שירים פה הם שירים יפים וממש ממש לא גרועים אומנם קווין פה לא במיטבם אבל יש הרבה שירים שהם מגניבים לתקופתם

FreddieMercury

New member
גם לא במיטבם זה אנדר סטייטמנט.

מגניבים לתקופתם? ביחס למה? נכון, שזו תחילת שנות השמונים, כהרוב המוחלט של המוזיקה האיכותית נמחק מהמפה. אבל מקווין לא ציפיתי לכזה דבר. זה אלבום כל כך נטול עוצמה, שאני מתבייש להודות שהוא של קווין. מה שהכי מביך הוא, שעד שיש שיר טוב באמת, הוא לא רק של קווין.

darklighter

New member
לא גרוע קצת נסחפת../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

אבל חלש יחסית לאחרים...

Teo Toriatt

New member
טוב אז ככה

אני לא יודע אם הקטילה המטורפת במקום - אין מה לעשותFlashgordon לוקח בתחרות האלבום הגרוע. Staying Power - לא משהו,למרות שבתור שיר ראשון באלבום זהנותן טוב להבין את שינויי המקצב והסגנון הבעיה שהוא נמשך כל האלבום בלי שום התעמקות או ניסויים. Dancer - בדיוק כמו הקודם (*ראה טריוויה). Back Chat - נו טוב.... Body Language - שיר נחמד שדווקא הצליח בארה"ב, אני לא מסכים שהוא כזה רעAction This Day - מבאס. Put Out The Fire - דווקא פנינה של מילים טובות (יש על מי לסמוך - בריאן) ומוסיקה לא רעה, לדעתי הסולו גיטרה בשיר הזה הוא מהטובים ביותר (אפילו שנכתב בזמן שכרות ע"פ האגדה) Life Is Real (Song For Lennon) - שיר "טהור" ונקי מהמקצב הקבוע של האלבום הזה... (שלא לדבר על Life is a bitch בסוף... צודק) Calliing All Girls - נו שויין Las Palabra de amore - שיר טוב מאוד שאני אישית אוהב, שוב יש מילים חביבות וגיטרה טובה - נחשו מי כתב :) Cool Cat - חביב, כנראה בגלל שגם את השיר הזה הם כתבו עם דיוויד בואי (יש גם גרסה ראשונה שלהם יחד אבל בסוף הם הקליטו אותו לבד). Under Pressure - שיר מעולה, שלא היה זוכה לכזו תשומת לב בלי האלבום הפושר ומטה שמקיף אותו, והאלבום לא היה זוכה לתשומת לב בלעדיו (אבל יצירת מופת? לא בטוח) האמת יש המון טריוויות על האלבום הזה אבל לפי המסורת יש טריוויה אחת לסיום אז הנה הפעם: בסוף השיר Dancer יש אוסף מילים מוזרות - מה הן ומאיפה הן לקוחות?

FreddieMercury

New member
תראה.

מן הסתם שפלאש גורדון לוקח בתחרות האלבום הגרוע. אבל זה גם ככה אלבום די מודחק, שגם דילגו עליו פה, אז התעלמתי מקיומו (כמו שאני עושה תמיד).

למעלה