ביקורי בית

ביקורי בית

הדבר ההזוי הזה שגורם לי לאבד את דרכי 8 פעמים כדי לגלות איפה התלמידים שלי גרים. אז היום הלכתי לבית של איזה תלמיד. נכנסתי. בית ע-נ-ק. מרשים ביופיו מעוצב לתפארת. התרשמתי. היה לי איזה טופס למלא. שם האב, האם, ת.ז. וכד'. עיסוק האב- מובטל. עיסוק האם- מובטלת. מס' שנות לימוד- 10 (של ההורים, כן?!) המממ..... מעניין. אולי כדאי לי להתחיל להתנהג יפה אל הילד שלהם. לכו תדעו איזה קשרים יש להם בעולם התחתון.

רוצה שאבוא לבקר אותך? ../images/Emo140.gif

אפשר לעשות אצלך מפגש פורום

סוודרית

New member
חומי!

אתה נשוי ! יש לה חומוסית קטנטנית בבית ! תקח את הפרח שלך בחזרה ! חוצפן ! וואלה סבבה היכנסו אלי לדירת חדר 5 אנשים (כל חברי הפורום הזה) אז אפשרי המפגש. מי מביא בורקסים?

חומוס, אוי אוי... חומוס

לאן הפלת את עצמך??? אתה לא מבין... באמת באמת... טוב אז לטובת ההדיוטים בפורום שלא ביקרו בדירה של הסוודע: יש ערימת כלים מטורפת בכיור, והיא תמיד מבקשת שמישהו ישטוף אותם... השטיח תמיד מלוכלך!! תמיד יש כביסה לתלות / לכבס!! יש שם שני מקומות ישיבה על הספה, ועוד אחד על הכורסא - מה שאומר ששלושה ישבו, אחד ישטוף כלים, אחד יתלה כביסה, אחד יקפל כביסה ורק ככה יכנסו חברי הפורום בבית שלה. וסיוע - אם את מכחישה את מה שכתבתי כאן את סתם זונה מסריחה!!!

שני דברים יש לי לומר לך במתטותא ממך

[כן התלבטתי בין ת ל ט אז שיהיו שניהם במתטוטתא ממך] 1. אני על הכורסא. 2. היחסים החמים בניכין מזכירים לי מאוד אותי ואת חברה שלי שכל הזמן אנחנו מקללות אחת את השנייה בהמון אהבה וכל הסביבה שלנו מזועזעת מאיתנו, ורק רציתי לומר שכשאני קוראה הודעה שלך עם קללות או של סווד אני רוצה גם. מסקנה חייבים מפגש פורום, מנדבת ת בית שלי .

לי עשו 3 פעמים

אני זוכר איך היינו מסדרים את הבית במיוחד, מכניסים שמיכות לתוך הארון, מחביאים את הבאלגן מתחת למיטה והופכים מאד ממושמעים ונימוסיים כשהמורה הגיע. כשהיא הלכה - התחילו בחזרה המכות בין האחים (קרי ואן אריק שולתתת!!!) , אחותי הייתה לוקחת לי משהו ומחכה שארדוף אחריה עצבני מסביב לבית (מרפבת ומקלחת גמרו לכך שאפשר לרוץ בבית בסבובים. אז אחרי פעם אחת לימדתי אותה לקח ונעלתי את דלת המרפסת וככה כשהיא ברחה היא נשארה תקועה מול דלת נעולה טוב נו, כבר אז הייתי הגאון של הבית

שקט כולכם!

אתם מתבכיינים פה על ביקורי בית ותאמינו לי- אם לא הייתי צריכה להגיש דו"חות- לא הייתי נוסעת חצי שעה לכל כיוון לא כולל עצירות באמצע הדרך כדי לבהות במפה ולהבין איך לעזאזל הגעתי לכאן ואיך בדיוק אני אמורה לצאת מכאן ולהגיע לבית של התלמיד/ה בלי לאחר להם בחצי שעה, ולא הייתי יושבת שלושת רבעי שעה בסלון עם כל המשפחה סביבי ומנסה לנהל שיחה נורמלית עם ההורים שכדי להבין אותם צריך מתורגמן היודע צרפתית/הודית/פרסית, תוך כדי נסיונות נואשים מצידם להסתיר את הבלאגן שמסביב. אה, ואיך שכחתי, לכי תסבירי להם למה לא בא לך לטעום את המאכל המסורתי שלהם שבא בצלחת מלוכלכת כשהוא נוטף שמן ונראה כמו הצרות שלי בערך. בקיצור- נמאס!

למעלה