ביקורררררוןןן

ביקורררררוןןן../images/Emo58.gif

מ'ניינים? נחמד לחזור לכאן אחרי הרבה זמן שלא. עונה 11. וול, מדהימה. צפיתי עד כה בכל הפרקים, וכל ההדחות מוצדקות. התיאוריה שלי כמו שראיתם הולכת ומתחזקת מאוד... העונה פשוט מעניינת... ובחורה כמו מרג'ורי שבעונות קודמות לא היה להן סיכוי לשרוד עד לשלב כזה, שורדת והיטב! הטופ 4 עוד לא סגור לדעתי, אבל הוא יורכב כמובן משינה ואליה יצטרפו ג'וזלין, מקי ואלינה. הרגשה חזקה אומרת לי שאלינה תהיה ראנר-אפ ומקי תגיע למקום 4.

mikmikonet

New member
אוהוו כיף לראותך ../images/Emo24.gif../images/Emo58.gif

מרג'ורי
ג'וסלין? בפיינל 4?
כי היא שחורה?
טוב נו, נראה איך התאוריה שלך תתקדם

NP16

New member
גוד טו סי יו../images/Emo24.gif../images/Emo58.gifלכל העונות../images/Emo3.gif

גם אני חושב שזה יהיה הטופ 4,מרג'ורי כנראה תיפול בגלל איזה פרסומת קאבר גירל או ליתר דיוק :אישיות בעייתית..כמו כל המקום חמישי השולטות כקתרז'נה והת'ר..(וגם מישל ובריטני) מצד שניה הייתי יכול להשבע בחיים שלי שלאורן ברי תהיה בפיינל 3, כך שהכל יכול לקרות ... ראית איך חזיתי את זכייתה של וויטני?

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif ברוכים השבים ../images/Emo24.gif

כ"כ רוצה לראות את אלינה,סמנת'ה ומקי בגמר. שינה כמובן תנצח.אני אוהב אותה,אבל לא חושב שמגיע לה.הלוואי וטיירה תפתיע. ג'וסלין תהיה בפיינל 3 על תקן השחורה וחבל.אלא אם כן טיירה ממש תפתיע ותעיף אותה כמו שהיא עשתה לכל השחורות בהתחלה. אנאלי למען האמת יכולה לטפוס את המקום של הפיינל 3 על תקן זאת שבהתחלה בכלל לא הייתה טובה והשתפרה והשתפרה.האמת היא שלא אכפת לי. ומרג'ורי בכל עונה רגילה הייתה עפה בקרוב,אבל זו לא עונה רגילה.אז אי אפשר לדעת.אבל אני לא חושב שיש לה סיכוי לנצח. זה כמה שהעונה הזאת לא צפויה והכל יכול לקרות. קדימה אלינה לניצחון!חייבים זוכה כמו אלינה!!

Miss Murder

New member
באמת חייבים../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

אלינה כזאת מהממת..הכי יפה שם.

למעלה