ביקורתיות של אחים

ביקורתיות של אחים ../images/Emo179.gif

אחותי הגדולה היא אדם מאוד ביקורתי כלפיי וכלפי בני משפחתי, כך שכל ביקור שלה בארץ (היא גרה בניו יורק) מלווה בהרבה מריבות ועצבים, שלא לדבר על שיחות טלפון איתה (שמשתדלת להמעיט בהן) ואומנם הכוונה היא טובה כי זה נובע ממה שהיא אומרת מדאגה שהיא רוצה שיהיה לנו טוב, אבל היא לא מבינה שזה גורם ההיפך- זה גורם להרגיש שכל דבר שעושה הוא לא טוב, שהבחירות שלי לא טובות- אפילו נאלצתי לריב איתה על התואר שלי כי היא לא רצתה שאני אלך ללמוד הוראה אלא משהו יותר "רציני"... האם אתם ביקורתיים כלפי האחים/ות שלכם- במה זה מתבטא
ולהיפך- האם הם ביקורתיים כלפיכם
איך אתם מגיבים לכך

אני משתדלת לא להיות ביקורתיתי

אבל לפעמים אני ממש לא מצליחה להתאפק ולומר את דעתי. אני באמת משתדלת לא להעיר/לבקר/לחקור או להיות שיפוטית. אני לא אוהבת שמישהו מהם מעביר עלי ביקורת בתחום ההורות כי שניהם לא הורים עדיין ולאחותי יש נטיה להעיר כל מני הערות מרגיזות.

חחחחחחחח אנחנו משפחה של ביקורתיים

כל דבר יש לנו מה להגיד ולהעיר.. לפעמים מסכימים עם הביקוריות ולפעמים מתעצבנים עליה..

PrInCeSs NoFaR

New member
אני לא ביקורתית

אני ממש לא ביקורתית אבל אחי כן למשל אם אני אומרת כפרה עליו או דברים כאלה אז הוא אומר לי מה אנחנו גרים בשכונת התקווה (לא להיעלב אלה שגרים שם) וזה מעצבן אותי אז אני אומרת לו זאת צורת הדיבור שלי מה לעשות או שפעם אחת ישבנו כולם בקידוש אז דיברנו על הצבא אז אמרתי שאני רוצה ללכת לבסיס סגור אז הוא התחיל מה רע לך בבית את לא צריכה ללכת לבסיס סגור מה רבת עם חברות שלך מה ומה ומה אז אחותי אמרה שהוא צודק ואז אמא שלי וגיסתי וגיסי אמרו לא הוא לא צודק היא תלך לאן שהיא רוצה והם התחילו ויכוח ואני עדיין לא הלכתי לצבא אפילו! ואני הייתי מחוץ לויכוח והקשבתי להם איך הם מתוכחים ונקרעתי מצחוק!

eris1515

New member
אני משתדלת שלא-

אבל אם צריך להגיד משהו-אני אומרת...

למעלה