ביקורת אופנה

junny

New member
ביקורת אופנה

לאור השעמום הרב בעלילות גנואה סיטי ובעקבות הגל החדש של ביקורת האופנה הנוקבות אני מעוניינת לפתוח כאן מדור אופנה שיעביר ביקורת על הצח"מיסטים. הרעיון נולד אתמול בלאחר תקופה ארוכה צפיתי בפרק באורך מלא
ומרוב שעמום כל מה שמצאתי לנכון לעשות זה להעביר ביקורת על הבגדים: את המקום הראשון מקבלים בילי, ראול ומק, לראול היה מעיל מקסים, הארוך הנכון הצבע הנכון אבל כל השאר לא! פשוט לא! לא התספורת, לא המכנס לא! רק לי נדמה או שהוא עושה גבות???? בילי לעומתו היה סתמי לחלוטין, הוא כל כך מתוק עם הבלורית הקופצת והפנים הכובשות, בתור בן אבוט הוא יכול לבחור בש'יק הרבה יותר מוצלח מסוודר שחור ומכנס פשוט
אבל הכי מטרידה אותי היא מק..
מה המלבישים היקרים חושבים לעצמם שהם מלבישים אותה בבגדים הסבתאיים והמשעממים האלה? היא בחורה צעירה ויפה מגיע לה ג'ינס מדליק עם T שרט מקסים ולא גינס משופשף ומעיל זקן. את המקום השני לוקחת שלד העצמות, דיאן, לזכותה נומר שהתספורת שלה היתה פשוט מקסימה אבל מה זה הסוודר הזוהר הזה?
באיזה צבע הוא היה כתום? אדום? מאוד לא מחמיא!!! מקום שלישי ניתן לליב, תשמעי נכון שאת חולה והמערכת החיסונית שלך מדרדרת אבל צהוב וירוק ביחד?
איפה את חיה מצלמים אותך לטלויזיה!! יכולת להשתדל קצת יותר גם טרנינג יכול להיות מחמיא. חוץ מזה חייבים לעשות משהו עם התספורת שלה- זה נראה כמו עציץ על הראש שלא יפה גם ככה.
אבל את המקום האחרון אני חייבת, פשוט חייבת להעניק לניקי, חליפת סריג סבתאית ואדומה? כל כך לא מחמיא. פשוט אין מה להוסיף. ו...הגדולה מכולם
זו שפשוט אין לי מילה אחת רעה להגיד, התספורת הנכונה, הבגדים כל כך מחמיאים, האיפור, הצפורנים הכל- פשוט מלכה- קאתרין צאנסלר!! כל כך מבוגרת ועדיין נראית נפלא ואתמול זה היה יותר טוב מתמיד- החליפה השחורה המחויטת שמדגישה את הגוף השני למרות הגיל, התספורת שמצעירה אותה בכמה שנים טובות פשוט טיפ טופ!! נשות צח"מ היקרות, ככה צריך לשאוף להראות!! וברוח דורין אטיטס- קתרין מקבלת ממני חמישה דרקונים מלאים

יוליקה

Member
מנהל
סוף סוף מישהי שמדברת לעניין

אני אמנם עוד לא בגיל של קתרין, אבל אני מזדהה עמה. התסרוקת כל כך מחמיאה לה והלבוש - מתאים לאישה שהיא מייצגת. ניקי - מבקשים ממנה ליעץ לז'בו בעניין סטייל ותדמית?? שתסתכל קודם בעצמה בראי. דווקא עם הלבוש הזה בבית שלה לא היתה לי בעייה. היא הרי בבית לא?? אבל כשהיא מסתובבת בבית על עקבים גבוהים מינימום 10 ס"מ זה מוגזם... או עם חולצות מלמלה ולאו דווקא כשהיא מתכוננת לצאת או משהו סתם בבית.

Dawn12

New member
גדול! ממש אהבתי! ../images/Emo45.gif

זה באמת נושא שאנחנו לא מרבים לדבר עליו כמעט ויכול להיות דווקא ממש מגניב אם תכתבי מדי פעם את מדור האופנה שלך. השרשור טוגלן ומגיע לך ח"ח על הרעיון!

למעלה