ביקורת אלבום: Sugababes - Change.

yrutoo

New member
ביקורת אלבום: Sugababes - Change.

השם "שינוי" הולם את השוגבייבס, ובאלבום הזה במיוחד. הן החליפו חברות בלהקה כבר מספר פעמים ועדיין נחשבות למצליחות מאוד, ועם צאת האלבום הפכו ללהקת הבנות הראשונה שהוציאה 5 אלבומי אולפן. החלטתי לכתוב את הביקורת הזאת אחרי ששמעתי את הסינגל הראשון About You Now, והדבר הראשון שעלה לי בראש היה "הן השתנו". הסאונד היה אלקטרו פופ, קליט אבל מופק היטב. לדעתי הוא בין הטובים בתקופה. התרגלתי לשמוע מהן בעבר שירי פופ מתקתקים כאלה, אז שמחתי לראות שהן השתמשו בקולות שלהן שמעצבנים אותי, לפעמים, ליצור שירי פופ איכותיים ששמים דגש על ההפקה ולא על ההרמוניה. מכירים את זה ששירים מעבירים לכם אווירה מסוימת?.. התחושה שהעביר לי האלבום מהשירים הראשונים, הוא כאילו אני נמצאת בלונדון, או בעיר ללא הפסקה, מתקדמת וצעירה... השירים "עתידנים" וחדשנים (כמו בקליפ של About You Now, שמעביר את זה מצוין). השיר הטוב באלבום הוא ללא ספק השני- "Never Gonna Dance Again". שיר דאנס פופ שעוד לא שמעתי מהן, והוא פשוט חוויה! לחן והפקה מעולים, ביצוע פשוט אבל סוחף לגמרי. תמיד אני חושבת שהוא מסוג השירים שהיה מתאים לשטיח הריקודים..:) מומלץ ביותר! שלושת השירים הבאים מעצבנים בהתחלה, אבל אחרי כמה שמיעות מתגלים כלא רעים בכלל (נסו את Change, הסינגל הבא). לצערי, אחרי 5 השירים הראשונים השירים קצת חוזרים על עצמם, מבחינת ההפקה והמלודיות, ויש תחושה של לונדון הישנה
יש כבר הרגשה של "יותר מדי", והאלבום לא גרם לי להיות מחוברת אליו עד הסוף. אז האם "השינוי" היה לטובה? כמו שאמרתי, אהבתי את הפניה לסגנון הזה – רק חבל שהתוצאה הייתה יכולה להיות טובה יותר. למרות זאת, אני עדיין נהנית לשמוע אותו ואני בטוחה שאפנה אליו עוד בעתיד. הרי זה מה שחשוב, לא? :) אני הייתי נותנת לו שלושה וחצי כוכבים. אם אהבתם את שלושת השירים שבלינקים – כדאי לתת לו צ'אנס. אשמח לתגובות על הביקורת :]

העכביש2

New member
יופי של ביקורת!!!

היא תכנס למאמר הביקורות של הפורום כמובן
אני אישית דווקא מחבב את השוגהבייבס עוד מימים עברו. גם אני לא התחברתי אליהן מעולם עד הסוף (כנראה בגלל הסגנון) אבל סה"כ הן בהחלט עושות דברים יפים לעיתים. את השירים מהאלבום החדש עדיין לא שמעתי (מלבד הסינגל הראשון). תודה על הביקורת היפה - אני בהחלט אנסה את שאר הלינקים שהבאת

למעלה