ביקורת אצל ד"ר בור

Adoushi

New member
ביקורת אצל ד"ר בור

אתמול היינו בביקורת אצל ד"ר בור, הוא בדק את לידיא וטווחי התנועה של הרגליים לה והיה מרוצה מאוד, הוא גם בדק את ההליכה שלה ואמר שהיא הולכת יפה. זה כל כך משמח להגיע לביקורת אצל האיש הזה שהוא מקצוען, מרגיע ומסביר וגם מצלם ומתעד. מה שהיה מעניין עוד יותר, זה המפגש של ההורים, היה שם לובי מלא עם ילדי והורי ק"פ. פגשנו שם את אורלי ואורן, חברינו היקרים מנשר עם המתוקה אופיר שבאו גם למעקב (הם בשלב הנעליים - 23 שעות), פגשנו גם את גלית שכתבה פעם בפורום בהמלך החודש האחרון של ההריון. פגשנו עוד שתי אמהות ממחלקת יולדות שבוא לגיבוס ראשון ועוד שני ילדים בני שלושה שנים שבאו למעקב, הייתה חגיגת ק"פ במרפאה האורטופדית בעפולה. אני מאוד מאמין שהפורום הזה עושה עבודת קודש להרבה הורים ונשים בהריון.

Adoushi

New member
לידיא עם הנעליים

או הסנדלים, ליתר דיוק, רק בשעות השינה. והנה תמונה קצת ישנה שצולמה ביולי עם הסנדלים החדשים בפעם הראשונה. (בטח מהא תכעס עליי, שפירסמתי תמונה של לידיא שהיא בלבוש לא הולם
)

nlanxner

New member
שמחה לשמוע

שהכל בסדר. לידיא מתוקה כרגיל...בתור מישהו שיש לו את הסנדלים - איך הם? במה זה עדיף על הנעליים? במה לא?

Adoushi

New member
סנדלים - נעליים

הסנדלים קלים יותר לדעתי, נוחים יותר, והכוונה היא לחומר העשוי ממנו המכשיר הוא רך ועדין ובאותו זמן שומר על הרגל. ד"ר פונזטי ממליץ על הסנדלים להורים שמתקשים עם הנעליים בגלל פצעי לחץ. האמת, שללידיא לא היתה בעיה עם הנעליים, אנחנו חשבנו על הסנדלים בעיקרון בגלל החום ובגלל ההרגשה שלנו שאנחנו רוצים את הדבר הטוב ביותר שיש. המינוס היחידי כמובן הוא המחיר של הנעליים האלה - 350 דולרים מידע מורחב על הסנדלים אפשר לקרוא באתר של כדור תחת הכותרת: נעליים וסנדלים בהזמנה אישית

galitkash

New member
יצאנו מהמפגש איתכם מאוד מעודדים|חיב

היי איהאב אני חייבת לומר שהמפגש איתכם מאוד ריגש ועודד אותנו. היה נחמד מאוד לפגוש אתכם ולראות איך לידיא הקטנה מתפתחת יפה. אין ספק שהפורום פה תרם לנו רבות למרות שאנו לא ממש שותפים פעילים בו. בכל אופן המון תודה לך ולכולם בפורום אוהבים גלי לוני וצח החמודון

Adoushi

New member
תודה

גם אנחנו מאוד שמחנו לפגוש אתכם ולראות את המתוקון שלכם. מקווה שבפעם הבאה, הסרת הגבס בבית תהיה קלה ומהירה יותר.

kholood

New member
יפה מאוד

בהצלחה לבת שלכם אני גם מתכוונת לווקר אצל הד"ר הזה

למעלה