ביקורת אצל פרופ' פורת בהדסה

ביקורת אצל פרופ' פורת בהדסה

שלום לכולם. אנחנו מהצופים השקטים אבל תמיד במעקב. אפרת, בת ה שנה ושמונה חודשים נולדה עם ק"פ ברגל ימין, ומטופלת אצל פרופ' פורת. פורת בדק את אפרת והמצב מצוין, הגידים מגיבים טוב מאוד לגירוי (ראינו את ההבדל בין שתי הרגליים, וההבדל קטן.) אפרת כבר בגיל שלא כ"כ אוהבת את שלב נעילת הדניס בראון, ולכן אנחנו נועלים לה אותן לאחר שהיא נרדמת. הלילה עובר בסדר גמור, ובבוקר כאשר היא קמה היא ממתינה שנוריד לה את הנעליים בצורה מאוד טבעית. בגלל ההתקדמות הטובה פרופ' פורת אומר שימליץ להוריד את הנעליים קצת יותר מוקדם מהפרוטוקול של פונסטי (שנתיים וחצי), שמדבר על מצבים בהם ההתקדמות איטית יותר. יש לנו עוד זמן להחליט. דר' רובינשטיין דא"ג עבר לעבוד בביקור חולים, ולפורת יש רופא אחר עם נסיון לא קטן בעבר בהדרכת רופאים וכד'. להת' לכולם ובהצלחה לעוברים את הניתוחון (לא תספיקו להתרגש וזה יהיה אחריכם) אילן וחנה

שלומות ../images/Emo39.gif

אתמול אושרי נתן לאמא שלי את הנעלים לפני השינה בלילה כדי להגיד לה באופן מפורש שהוא רוצה לישון. הייתי בשוק! הוא גם לא מת על הנעליים אבל סה"כ הוא ממש בסדר וגם מקבל אותן כחלק משיגרת השינה. כיף לקרא אתכם. נשיקות

גווניבר

New member
חלפה במוחי מחשבה...

כמו שכבר סיפרתי בפורום, אני ישנה עם סדים לרגליים. אמרו לי שבבעיות מסויימות, בחודש הראשון ישנים כל יום עם הסדים, בחודש השני יום כן-יום לא, בחודש השלישי יום כן-יומיים לא. אולי גם בדניס בראון אם יש התקדמות אפשר להפחית ימים, אבל מידי פעם כן לקבע את הרגליים?

למעלה