ביקורת אתר - JD SPORTS

נחמה173

New member
ביקורת אתר - JD SPORTS

גיליתי לאחרונה את האתר הזה כשחיפשתי נעלי ספורט לילדים.
זה אתר בריטי שמאחוריו עומדת רשת חנויות ספורט "פיזיות" באנגליה. מוכרים בגדי ונעלי ספורט לכל המשפחה, חלק מהמותגים מוכרים (נייקי, אדידס וכו) וחלק לא (לפחות לי).
כדאי להציץ בעיקר באזור ה CLEARENCE יש שם מציאות. אני קניתי נעלי ניו באלאנס לילד בן 4 ב-20 פאונד ונעלי נייקי לילד בן 13 ב 30 פאונד.
דמי המשלוח קבועים - 5 פאונד.
ברירת המחדל של האתר זה לשלוח דרך חברת שילוח אז חשוב להקפיד לא לעבור את סף המע"מ. הזמנתי מהם 2 חבילות אחת היתה בערך כולל משלוח של 49 פאונד ובגלל שחששתי לעבור את סף המע"מ בגלל שערי ההמרה לדולר, ביקשתי מהם שישלחו בRoyal Mail ואכן כך עשו. ההזמנה הגיעה תוך כשלושה שבועות בדואר רגיל.
ההזמנה השניה היתה בשווי 35 פאונד ואותה שלחו עם חברת שילוח. מרגע שהחבילה הגיעה לארץ קיבלתי מחברת השילוח כל יומיים אימייל שמעדכן אותי איפה החבילה שלי. הם העבירו אותה במכס (כנראה ברירת המחדל שלהם) אבל כמובן לא חוייבתי בדבר. החבילה הגיעה עם שליח הביתה. אם אף אחד לא נמצא אצלכם בבית בשעות היום כדאי לתת כתובת בעבודה כי השליח פשוט התקשר והודיע לי שתוך חצי שעה הוא אצלי, במקרה מישהו היה בבית.
השרות לקוחות שלהם מצוין, כל פניה שלי אליהם במייל נענתה תוך 24 שעות. לא ניסיתי להחזיר אז לא יודעת איך הם בענין הזה.
בהחלט אקנה מהם שוב.

sheffys1

New member
תודה!

נשמע מצויין
שומרת לי בצד

סתם תוהה...

אני חושבת שהמחירים ממש לא אטרקטיביים.
אני קניתי לבן שלי (בן 10) 2 זוגות של נעלי New Balance בחנות של ש.א.ל. בתעשייה האווירית (למי שלא מכיר, זו חנות שמוכרת לקהל הרחב, לא רק לעובדים), המבחר היה דיי גדול, וכל זוג עלה 99 ₪. למה בנסיבות כאלה כדאי לקנות נעלי ניו באלאנס ב-25 פאונד כולל משלוח? זה יוצא 50% יותר מהמחיר בארץ.

נחמה173

New member
לאחת המתרגמות

לא מכירה את החנות הספציפית שהזכרת אבל בדרך כלל נעלי ניו באלאנס או מותגים דומים לילדים עולים בארץ כ-200 ש"ח ואפילו יותר לפעמים והמבחר לא גדול. אלו שקניתי היו ממש יפות לטעמי:
http://www.jdsports.co.uk/product/new-balance-602-infants/137302/
לא יודעת מתי ואם היה יוצא לי להגיע לחנות הספציפית הזו (או כל חנות ספציפית אחרת שלא נמצאת בקניון הקרוב לביתי...) כך שמבחינתי יש פה גם בהחלט ענין של נוחות וחיסכון בזמן.
בעלי גם קנה לעצמו זוג מכנסי נייקי על אותה הזמנה אז דמי המשלוח פר מוצר הם יותר נמוכים מחמש פאונד.
אבל בהחלט אין לי מניות שם לצערי אז שכל אחד יעשה מה שמתאים לו...

הנעליים מקסימות!

כן, באמת עניין של נוחות, מסכימה איתך. אני מניחה שהנעליים בתעשייה האווירית, כמו גם באתר הזה במחלקת ה-clearance, הן מדגמים פחות חדשים, ולכן עולות פחות.
וחלילה לא חשבתי שיש לך מניות שם....

נחמה173

New member
JD SPORTS

ואגב יש להם עכשו סייל אז מחיר הנעליים שקניתי ירד עכשו ל15 פאונד.
מניחה שעוד מוצרים הוזלו, שווה לבדוק.

sheffys1

New member
לא מכירה את ש.א.ל

אבל טוב שרשמת - המחיר סופר-אטרקטיבי (בעלי הביא לילדים סאוקוני מארה"ב, ביותר מ - 99 שקלים
, אז אני בהחלט אבדוק מה קורה שם כשנציטרך נעליים חדשות)
איפה החנות? (בהנחה שלא יצאתי אהבלה שאין לי מושג איפה זה התעשייה האוירית).

התעשייה האווירית היא סמוך לנתב"ג. בתוך התעשייה האווירית

(לדעתי מערב, יש שתי כניסות), נוסעים ישר עד שהכביש מתעקל שמאלה (שם יש תמרור עצור). אחר כך ממשיכים ישר, והכניסה לחנויות במתחם שמשמאלך. לדעתי קצת קשה להתמצא שם אם לא מכירים...

damboli

New member
יש שם החל מצעד ראשון עד נעלי מבוגרים. ממש כדאי!

רק לשים לב שהם סוגרים יחסית מוקדם, בסביבות 18:30

אפרתינה

New member
שנים שלא הייתי בשאל!

&nbsp
עד גיל 18 היינו קונים שם נעליים לכל המשפחה..
&nbsp

למעלה