ביקורת בונה(וכנראה שתהיה קוטלת... חח :))

eyal9388

New member
ביקורת בונה(וכנראה שתהיה קוטלת... חח :))

מה נשמע אנשים? כמו שאמרתי אני מתחיל להעביר שיעורי ספינינג שבוע שעבר העברתי שיעור והוא הלך דווקא נחמד קיבלתי ביקורות טובות אבל הפעם עשיתי שיעור וחוץ מאחת שהתלהבה, השאר לא אהבו ואמרו שהיה משעמם יש מצב שמוזיקה לא הייתה מי יודע מה? אני אשמח אם תכנסו ותורידו את הקובץ של המוזיקה ותגידו לי מה אתם חושבים על זה וגם אם אתם יכולים להסתכל על המערך שיעור(אני חושב שהוא מתוכנן טוב יש קטעים של מישור שהם ארוכים אבל בעיקרון אחרי עומס קשה כל כך שעשיתי אני רציתי לתת להם זמן מנוחה) צירפתי אותו פה ולהגיד לי מה אתם חושבים עליו גם בבקשה תהיו כנים מאוד אני צריך לדעת איך אני יכול להשתפר ואם יש הצעות זה יהיה עוד יותר טוב http://www28.zippyshare.com/v/52250173/file.html תודה לכולם מראש

רוןר9

New member
היי eyal9388

ראשית שיהיה בהצלחה. ההתחלות תמיד קשות אבל כל קושי מלווה בצמיחה אז הרבה סבלנות זה יבוא (-: . ממליץ לך בתחילת דרכך ללכת על מסלולים פשוטים לא מורכבים . תתמקד בהנחייה ברורה , תמעיט בדיבור רק מה שצריך ורלוונטי לאימון. שדר מיקצועיות ובטחון מרבית המתאמנים מאוד רגישים לנושאים הנ"ל. הלינק למוסיקה איננו עולה מכאן שלא מצליח להורידו, נסה שוב אם לא תצליח אני משוכנע שחיים חדשים1 תשמח לסייע לך. אם אתה מדריך באיזור תא והמרכז וזקוק לסיוע תרגיש חופשי לפנות אליי אפשרי במייל. יישר כח רון9

chosenspin

New member
הי

לא הצלחתי לפתוח את הקובץ- בעיית הרשאות בעבודה. בכל מקרה, לדעתי, המוזיקה פחות קריטית. ז"א- ברור שצריך מוזיקה קיצבית וכיפית. אבל קח לדוג' אותי- אני לא יכולה לשמוע מוזיקה מזרחית. אבל על אמת לא יכולה. זה עושה לי בחילה (עד כדי כך!!!) לא מתחברת לזה. יותר מזה, בחתונה שלי, פתאום היה שירים במזרחית, פשוט נכבתי, הפסקתי לרקוד ומהר החליפו מוזיקה. הקהל רוצה מזרחית?? שילך למישהו אחר.זה האימון שלי (כמו שזו הייתה החתונה שלי). אני אחליט איזו מוזיקה תהיה בדיוק כמו שאני אחליט מה יהיה מערך האימון או לחילופין איזו מנה תוגש כמנה הראשונה. לא על זה יקום ויפול מדריך!! לא משנה מה, תמיד למישהו יהיה מה להגיד על המוזיקה. אם זה הסגנון שלך (למרות שאין לי מושג איזה סוג מוזיקה מסתתר מאחורי הלינק), לך עם זה עד הסוף וזה מה שייחד אותך. אפשר גם לשלב כל מיני סגנונות... בקיצ'ור- השמים הם הגבול. אבל- אתה צריך להיום מחובר למוזיקה שלך, לחוש אותה ולאהוב אותה. (נשמע כמו מאהבת). אחרת צפוי אימון נטול אנרגיות. אם אתה אומר שמלבד מתאמנת אחת שהתלהבה- כולם קטלו- צריך לרדת לשורש העניין מבלי לחטוא למקצועיות (ז"א לא לעלות שעה למצב 3 כי אנשים אוהבים מצב 3) . כמו שרון אמר- שדר ביטחון! דבר שיכול לעזור זה באמת ללכת לאימונים של מדריכים ותיקים יותר וללמוד מהם לחיוב ולשלילה. בהצלחה, הדס

eyal9388

New member
תודה

זה באמת עוזר העצות שאתם נותנים יצאתי אתמול מבואס מהשיעור אבל אני אקח לצומת ליבי את מה שאמרתם שוב תודה!

גם אני אגיב

לגבי המוזיקה, לא מצאתי שום בעיה מיוחדת עם המוזיקה, בסה"כ די בסדר עניין המשחק עם הPITCH ( קצב ) בתוך השיר, אני אישית לא אוהב את זה. שיר צריך לשמור על אותו קצב לכל אורכו אחרת זה נשמע מזוייף ומעצבן ( אבל שוב זו דעתי בלבד) רוצה להעלות להוריד קצב תחליף שירים. לגבי איכות הסאונד ( לא השירים אלה הצלילים ), לא יודע אם זו האיכות שאיתה הלכת לשיעור או שזה בגלל משהו אחר ( אתר ההורדה או קיבוץ ) אבל האיכות הסאונד היתה גרועה. לגבי תכנון השיעור - אני מופתע שאמרו לך שזה משמעמם, לדעתי זה הרבה יותר מידיי מורכב, אם היו אומרים לך שאתה לא נותן להם להתרגל למצב מסויים או מבלבל אותם אז הייתי מבין אבל משעמם ??? בניית שיעור מתחילה מבחירת סוג האימון אותו אתה רוצה להעביר, עבודה על קצב רגליים ( קאדנס ) או אימון שיפור סח"ח, אולי בכלל שיפור סיבולת כוח, או כל מטרה אחרת, בנוסף שילוב קטעי התאוששות ( לתת זמן לשתות להתנגב ) לעכל את מה שהם עברו ( גם אם לא אומרים את זה במפורש "עכשיו התאוששות" ) אחת הביקורות הכי חשובות שאני קבלתי ממתאמנים היתה לשמור על רצף, אני מגיע מעולם של אימון רכיבה ושם אימון הוא מאוד טכני יש זמן אינטרוול ויש זמן התאוששות מאוד מאוד ברור, בספינינג זה לא עובד ככה אלא אם הקבוצה רגילה לזה או שרובם מתאמנים גם מחוץ לחדר הספיניג. מעבר לזה, 5 דקות חימום לדעתי לא מספיקות, רק ההסבר על תיכנון השיעור ועוד איזה דקה של חימום זה כבר 5 דקות. בכל מקרה אם תרצה לשאול משהו אני זמין ב 054-5277230 סיון

רוןר9

New member
היי סיון מTOWER

היי אשמח לדעת כיצד הצלחת להוריד המוסיקה אני לא הצלחתי. תודה רון9

העתקתי את הקישור

שהוא צירף בתוכן ההודעה לתיבת הכתובת וזה ישר עבר ל ZIPPY משם לחיצה על DOWNLOAD וזהו לא משהו מתוחכם. סיון

ליבית1

New member
קח בחשבון

שהסיכוי שתצליח לרצות את כל הקבוצה, כל הזמן, קלוש. אם יש 18 איש בקבוצה (ככה זה אצלי) קשה מאוד להצליח שכולם יאהבו גם את המוסיקה, גם את האימון, גם את האנרגיה המסויימת שלך באותו שיעור ובכלל... אני חושבת כמו קודמיי, שאתה צריך להישאר נאמן לעצמך, למה שאתה אוהב ולמה שאתה מביא איתך לשיעורים. מבחינה מוסיקלית, בעיניי, תשתדל ללכת על הדברים שאתה אוהב, אבל במידה. אם אתה אוהב גיטרות ורוק כבד, אני מציעה להשאיר את האהבה בבית
. כן צריך להתחשב בצורה כזו או אחרת בקהל שמגיע אליך (בעיקר כשהקבוצות קבועות!!) אם אני יודעת שמגיעות אלי לקבוצה נשים מבוגרות יותר שאוהבות נוסטלגיה ומוסיקה של שנות ה 80, אני לא אעשה דיסק של מוסיקה חדשה. וכך הלאה. באופן כללי, אתה צריך להיות מחובר למוסיקה, כדי שתהיה אנרגטי. שיהיה בהצלחה.....

eyal9388

New member
מה שלומכם?

האמת שגם אני הייתי ממש מופתע שאמרו לי שהשיעור היה משעמם, שאני בונה מערך שיעור אני בודק אותו כמה פעמים על עצמי לפני שאני מעביר את השיעור ולדעתי השיעור היה קשה ומענין... חשבתי שאולי ה4 דקות של מישור היו בעיתיות ואולי זה מה שגרם להם להשתעמם אבל דאגתי כל הזמן להכניס לפחות חצי דקה של מצב 2 בזמן הזה לפחות קצת לצאת מהמישור הקבוע... והאמת שאתמול יצאתי מהשיעור ואמרתי לעצמי אין עכשיו אני אכניס מוזיקה שאנשים אחרים אוהבים ואפילו חשבתי לשים מזרחית שאניי כמו הדס שונאאאאאא ממש שונא ואתם צודקים שאם אני לא אוהב את המוזיקה אני כנראה לא אהנה גם להעביר את השיעור.. לגביי איכות השירים נראה לי שבאמת הייתה בעיה עם האיכות אבל שיחקתי עם המערכת הגברה שם וסידרתי את זה שמעו בסדר.... זה יכול לגרום לכך שרוב האנשים חשבו שזה משעמם? יכול להיות שזה בגלל שאני שקוע באימון? כלומר שאני מעביר את השיעור ספינינג אני לא מהמדריכים שמתחילים לספר להם סיפורי חיים וסיפורים מצחיקים וכדומה אני שם כדי להעביר להם אימון הכי טוב שאפשר ורוב השיעור אני נותן להם זמנים של הדברים שהולכים לקרות אני בודק איתם סל"ד (ומדי פעם נותן להם צעקות תמריץ של "יאלללה עוד חצי דקה מהירות" ודברים כאלה) אבל אני גם מכיר מדריכים שפשוט מדברים ומדברים - אני אישית לא אוהב את זה באימון כי זה מפריע לי להתרכז אבל אם זה משהו שכולם עושים אז גם אני אתחיל.... דבר אחרון (כי לא לחפור יותר מדי ... חח) לגביי המוזיקה חוץ מהאיכות של השירים חשוב לי לדעת מה דעתכם על השירים- בשיעור הראשון שהעברתי במכון כושר הזה הגיעו מספר קטן של מתאמנים שרובם היו מבוגרים יחסית אז שמתי בשיעור השני מוזיקה שהיא לא ישנה אבל מעורבבת עם קצת שירים חדשים וקצת שירים פחות עדכניים אבל עדיין טובים ויצא שבאימון הזה החדר ספינינג היה מלא והיו הרבה צעירים - חשוב לי לדעת אם השירים ממש לא היו טובים עד כדי כך שהאנשים השתעממו ואם בכל אימון אני חייב להביא את כל השירים החדשים בשביל האנשים הצעירים כדי שהם לא ישתעממו....(סיוון מטאוור אמרה שהם בסדר חוץ מהאיכות אשמח לקבל עוד דעות) כי בעיקרון כמו שליבית אמרה אי אפשר לרצות את כולם אבל אני לא חושב שהשירים היו כל כך גרועים שרק אחת או 2 מתאמנים נהנו מהשיעור באמת שאני מודה לכם, זה ממש מבאס לצאת משיעור ספינינג שהשקעתי בהכנה שלו ואז שאנשים ישתעממו

etaym1

New member
אהלן אייל

היי, כמו שמעליי ציינו, מאוד מאוד קשה לרצות את כולם, מנסיוני, אל תנסה אפילו תזרום עם הקו שלך, לך איתו הן מבחינת מערך השיעור והן מבחינת המוזיקה- ככה תיצור לעצמך קבוצה שבאמת אוהבת ומעריכה את השיעורים וההשקעה שלך. אף אחד לא נולד מדריך, רוכשים את הניסיון והידע עם השיעורים והשנים, קח את הזמן, למד ממדריכים אחרים, תתנסה תראה מה כדאי לעשות מה לא כדאי, גבש לעצמך את המדריך האולטימטיבי וזרום איתו. לגבי 4 דק' מישור, אני מאמין שנכון לעשות הן 4 דק' ואיפלו יותר, היו לי שיעורים של מסלולים מתחלפים שהגיע עד ל 7 דק' מישור, ואם אני לא טועה אפילו יותר.. אל תתרגש, חשוב לקרוא את הקבוצה לדעת איך לעשות, למה וכמה, אבל לדעתי אל תשנה מערך באמצע השיעור אם פתאום איזה מתאמן עבר למצב 3 ונראה לך שהוא צודק או משהו כזה. מבחינת איכות המוזיקה, לא שמעתי את הקישור שהעלת אבל ממליץ בחום על מיקמייסטר, או גולד וויב. מאוד ידידותיות, ואיכות שמיעה טובה. הרבה בהצלחה :) איתי

renegade21

New member
מניסיון שהחלפתי כאן חברת פורום

באימון קבוע שאצלה האולם מלא ואני מתכוון ל30 מתאמנים ועוד ברשימת המתנה זה היה בום גדול בשבילי אבל הבאתי את המוזיקה שלי ואני תמיד מכין כמה מערכים וכמה דיסקים שיתאימו. ממה שהיא סיפרה לי לא הייתה התלהבות מטורפת וגם לא הייתה קטילה ואמרו שהיה בסדר גמור שזה מבחינתי באותו זמן היה יותר ממספיק עבורי.לרצות כזו כמות של מתאמנים קשה מאוד אבל רק להשקיע ולא לוותר על האני מאמין שלך(חוק בל יעבור) עם קצת ליטושים על מוזיקה וקצת ביטחון עצמי ואתה תהיה מצויין! בהצלחה רן

למעלה