ביקורת בונה

bronx007

New member
ביקורת בונה

אתם בטח יודעים שבאזור ירושלים ישנה מעין חומה שמונעת שידורים של תחנות מסחריות למיניהן פרט לרדיו ירושלים ו-88. מצב זה משאיר אותנו למזמורי המוסיקה הבלעדיים של גלגל"צ . ההתנהגות האנטישמית של גלגל"צ בסוגי מוסיקה היא פשוט כבר בלתי נסבלת מבחינתי ואני ממש לא לבד. אנטישמית זו המילה הטובה ביותר שמצאתי לזה משום שיותר ממחצית מהמוסיקה שמיוצרת בעולם ע"י אומנים טובים ומוצלחים פשוט נעצרת לה בשער הכניסה למשרדי התחנה ע"י איזה מישהו שטוען שהוא מבין במוסיקה ומחליט בשביל כולנו מה הוא אוהב ומה אנחנו נאהב! אומנים שעושים מיליונים ויותר מאומנותם בחו"ל נפסלים על הסף כאילו לא היו, כך שאם ערוץ המידע שלך לעדכונים במוסיקה הוא הרדיו ומקום מגוריך הוא ירושלים אז נידונת לחסך ולבורות מוסיקלית. זוהי ממש אפליה מוסיקלית שלא ברור מהן נסיבותיה! העניין קיים גם במוסיקה ישראלית באותה מידה גם כן. כמו כן כמות החזרות \ החרישות \ המחזורים של השירים הכ"כ לא יפים וכ"כ לא אהובים פשוט נמאסת. אין פעם שבה אדליק את הרדיו וארגיש או הנה גלגל"צ הפתיעו! איך יכול להיות דבר שכזה שהכל צפוי וידוע מראש.. רק תחנה לא כלכלית ומונופולית יכולה לנהוג בצורה איומה שכזו! ולסיום אוסיף שהסיכוי שאקבל מצב רוח טוב מהקשבה לגלגל"צ (בהתאם לסוג המוסיקה) הוא אפסי – השירים בעברית תמיד יהיו כבדים ודיכאוניים והשירים בלועזית תמיד יכללו את קולד-פליי, יו-2 וחבריהם. אני מאד פאסימי אפילו לגבי יישומו המינימלי של מכתב זה, אבל אני רק אומר לכם ששיטת ה"פליי-ליסט" שלכם כבר ידועה ומוכרת וזה ממש לא מקורה גאווה זה פשוט עצוב. מקווה למצוא מישהו שמבין לליבי במערכת, שלכם,

S m e l l y Cat

New member
שלום לך

אתחיל בזה שאם אתה בור מוזיקלי זו כבר בעיה שלך, לא של גלגלצ אני רואה שאינטרנט יש לך מה שאומר שאתה פתוח לכל סוגי המוזיקה שקיימים רק צריך לדעת איפה לחפש ולרצות לחפש ולא להפיל על גלגלצ את החסך שלך בשמיעת מוזיקה שאתה אוהב חוץ מזה, אני מסכימה עם התלונות על החרישה והמחזורים של השירים.זה מאוד מעצבן בעיני ולכן אני לא מרבה לשמוע גלגלצ ואני שומעת רק תוכניות מסוימות שאני יודעת לבטח שאהנה משמיעתן [כמו המסור עם נועה החננה או השירים בסופשבוע] ברוך הבא!

bronx007

New member
אם כך אז על מי את שומרת??

אני לא מבין למה את שומרת עליהם.. נראה כאילו התחנה הזאת מתנהלת כמו משרד הרס"ר בבסיס תחזוקה של החימוש! את בטח לא מצפה שאני אגלוש באינטרנט כשאני באוטו או כל היום אצרוב דיסקים ואשמע MP3 לפני השינה נכון? בשביל זה בדיוק יש תחנות רדיו - אני יודע מה אני אוהב ואני שומע את זה כל הזמן אבל אני אוהב מוסיקה ושומע הרבה רדיו. אם את מסכימה עם דעתי אז במקום לשמוע רדיו פעמים בשבוע - תעבירי את המסר שלך אליהם ואולי משהו ישתנה והם יתעוררו. אין לי מה להפסיד - פה בירושלים אין שום מתחרה לתחנת המוסיקה הזו לצערי ואני מבטיח למי שיתחרה בהם שאני ועוד הרבה אנשים נקשיב לו בהאזנה רבה. שבת שלום

S m e l l y Cat

New member
שומרת? שו?

ואני לא רואה כל רע בלקנות דיסקים מקוריים ולשמוע אותם באוטו או בדיסקמן לפני השינה או סתם ביום יום ואני לא מעונינת בלהעביר את המסר שלי אליהם כי אני מרוצה עם מה שיש לי שזה דיסקים מקוריים וmp3 וגלגלצ פעמיים בשבוע
למה שאתה לא תעביר אליהם את המסר שלך?

bronx007

New member
את ממש מוזרה

אני לא ממש מבין מאיפה את הבנת שאין לי דיסקים "מקוריים" אם לא הייתי אוהב מוסיקה לא הייתי כותב פה! אני אוהב להכיר מוסיקה חדשה לאת הדיסקים שלי לשמוע בבית אוקי?! אם את מרוצה אני בטוח שהם ישמחו לתת לך איזה דיסק של ארקדי דוכין או קולדפליי במתנה וכך כולם יהיו מאושרים... לא ככה???? יופי.. ואגב לגבי רדיו ירושלים אין לי בעיה עקרונית איתו חוץ מזה שנדיר לשמוע שם מוסיקה במהלך היום יש המון דיבורים כל הזמן על כדורגל ודברים שאותי לא מענינים. בערב יש לפעמים תוכניות של מוסיקה ואז אני שומע.

limors2

Active member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif

המסור עם נועה החננה
ולמה לשקר כשאני אומרת לך שיש המור את מעדיפה לשמוע מוזיקה שיש לך במחשב פפף

S m e l l y Cat

New member
כי ארקייד פייר ואנדרו וווילקו

פיאלף יותר שווים
ואני אוהבת לשמוע מה שאני רוצה מתי שאני רוצה
אבל זה גם נחמד להכיר דברים חדשים אז בגלל זה פעם ב אני מרשה לעצמי! וחוצמזה גם יש השרדות

limors2

Active member
אבל אןתם תמיד יש והמוזיקה במסור

משתנה! רוב הזמן
והשרדות אפשר להוריד

RJlake

New member
גם השדרות זה לא נחמד

אבל השרדות יותר ואם להיות קטנונים אז זה לא חיובי

chen010189

New member
תגובה לגלעד

הוא פשוט שרשר אותה לשרשור ההיא ובגלל שליאורה רוצה למחוק שם, אני מגיבה פה. האזנתי רק פעמיים בחיים שלי לרדיו ירושלים, משמועות ששמעתי (דגש על המילה שמועות) נובע כי אולפני התחנה קטנים מאוד, תכניות בלי הרבה מסרים ותכנים ויש כאלה שדאגו ללכלך קצת גם על המקצועיות של השדרנים. לא ניסיתי להמליץ לו על תחנות רדיו, זה פשוט היה לי מוזר לראות שהוא חושב שאין שם אף תחנה מלבד גלגלצ. וbronx007 לקרוא לדבר מסוים אנטישמי רק כי הוא לא לטעמך זה קצת מוגזם, תמצא מילים אחרות להשתמש בהם. אבל ניחא, את התגובה הארוכה שלי לדבריך אכתוב ביום אחר עם טיפה יותר זמן וכח. לילה טוב!

גלעד2211

New member
אז למה לא המלצת לו על רדיוס?

מה רע ב100 אף אם? למה דווקא רדיו ירושלים למה לא 99? את רואה אין לך הסבר דווקא זה שיהיה. ו99 נקלט דיי טוב בירושלים.

chen010189

New member
בדיוק בגלל זה שאלתי מה

כי לא הבנתי איפה ראית פה המלצה, סתם רציתי להראות לו שגלגלצ זאת לא התחנה היחידה שיש לו בירושלים שהוא צריך לבוא בטענות שאין לו מה לשמוע וזו התחנה הראשונה שעלתה לי לראש, מדוע שאמליץ על תחנה שאני לא מאזינה לה בכלל? אל תעולל עלילות סתם

גלעד2211

New member
את לא הבנת אותי

למה לא אמרת לו למשל: יש לך את 99 בירושלים ו88 למה דווקא על רדיו ירושלים אמרת לו?

למעלה