ביקורת בתה"ש

רחלית

New member
ביקורת בתה"ש

ביום א הייתי בבקורת במרכז לט"נ, קיבלה אותי הפעם ד"ר קיזנר משהוא מכיר? התברר לי שאני עדיין 0 - יש! ולהפתעתי הסתבר שבתיק הרפואי רשמו אבחנה - probable טרשת כלומר עדיין לא סופי. אבל תחושה שלי שזה כן. בכל מקרה היא התחילה לדבר איתי על טיפול ב IgG - נוגדנים אחרי הלידה שזה 4-5 חודשים. משבוא שמע על יעילות הטיפול? חוצמיזה שאפשר להניק בזמן הטיפול.

RomiVais

New member
רחלית יקרה...

אני שמעתי על הטיפול בנוגדנים, אפילו דיברו על זה כאן בפורום. אני עכשיו יוצאת לעבודה, אבל אעשה חיפוש בשבילך מאוחר יותר, שיהיה לך קצת מידע. ד"ר קיזנר היא זו שמטפלת/טיפלה באמא שלי. היא בסדר. אני שמחה שאת "0" ושאולי יש סיכוי שאין לך טרשת.. מאחלת לך ים של בריאות וליטוף לבטנונה ממני יום נ-פ-ל-א

קליתאה

New member
טיפול מוכר ומומלץ לאחר הלידה

היי רחלית, כפי שאת בוודאי זוכרת גם אני מצפה לחסידה... בעבר קיבלתי אימונו במשך כשנה וחצי, והפסקתי כי לא ראיתי שום שיפור. למען האמת, לאחר שהפסקתי קיבלתי התקף קשה מאוד, שהובהר לי שכנראה שהטיפול החליש את עוצמת ההתקפים. בכל מקרה, הטיפול הזה אמור למנוע/לצמצם את אפקט הלאחר-לידה ולחזק את הגוף. כשהייתי מטופלת פגשתי כמה בנות עם תינוקות בני יומם מקבלות את הטיפול וזה מה שאני מתכננת. לצערי קיבלתי מידע על הטיפול הזה, לפני כשלוש שנים, לאחר הפלה ספונטנית שהחמירה את מצבי מאוד. הגניקולוג אמר י שדין הפלה כדין לידה והיה כדאי מאוד אילו קיבלתי את האימונו. לכן, שווה לך לשקול זאת! אגב, זהו טיפול קל מאוד של 4 שעות נוזל בווריד למשך 5 ימים, בלי שום תופעת לוואי. לגבי הנקה - אשמח אם תהיה לך תשובה גם בשבילי...

Navva

New member
אימונו והנקה - כתובת לברור

בבילינסון יש מרכז טטרולוגי - מידע תרופתי למניעת מומים מולדים. אפשר להתקשר אליהם 9377474 -03, בשעות העבודה המקובלות. אם אין להם תשובה מידית הם מבררים וחוזרים. אני התקשרתי לשאול לגבי החומר המוזרק ב MRI והנקה. הפרופ´ ששאלתי טלפונית, חזר אלי עם תשובה תוך שעה בערך (התשובה שאפשר). המידע לגבי מרכז המידע הוא מ"התנך של בר" - המדריך הישראלי להריון ולידה". העיקר הבריאות ולכל ההריוניות המשך הריון קל וארוך. נאוה

רחלית

New member
תודה

תודה על המידע קליתאה אני אנסה לברר לגבי הנקה, האמת היא שאני אמורה להגיע לבקורת שוב באוגוסט ואז בטח נקיים דיון לגבי הטיפול ומשמעותו. רומי - מה הסוף עם אמא שלך והרביף? איך הסתדרתם?

RomiVais

New member
רחלית יקרה ../images/Emo39.gif

אני שמחה שקליתאה כתבה לך, כי משום מה החיפוש אצלי לא עובד ואני לא מצליחה לעלות הודעות ישנות בנושא... מצחיק שאת שואלת לגבי אמא שלי, כי בדיוק היום הייתי במכבי. היינו אצלך נאורולוג שיתן את האישור, אך מסתבר שזה לא מספיק. צריך אישור מענת אחירון בכבודה ובעצמה. מחר אני ארים טלפון לתל השומר, נפקסס להם את הדוח של הנאורולוג שהגיע לאילת וכולי תקווה שזה יספיק כדי לתת אישור חדש. כי אין סיכוי שניסע, אני כל כך מפחד מהתוצאות של כזו נסיעה... בכל מקרה, אני טיפה דואגת אבל אופטימית
ערב נפלא ורק טוב!! נשיקות......

למעלה