ביקורת די וי די broza5 live

glitter8

New member
ביקורת די וי די broza5 live

זהו הדי וי די השני אותו מוציא דיויד ברוזה, והוא משובח ומשופר לאין שיעור מקודמו - מצדה. נתחיל מאיכות הצילום, מהשימוש בלפחות חמש זויות צילום שונות שסיקרו היטב ונתנו כיסוי מלא לכל חמשת חברי החמישיה המופלאה הזו. ומעשירה את חווית הצפיה. מה שנתן את התחושה המיוחדת של המופע הזה הוא בעיקר העריכה הנכונה והמעבר המדוייק ממצלמה למצלמה על פי הביטים המוזיקליים, ועל פי כל הנגינה הרלוונטיים, אין ספק שלעורכת הוידאו-יש מושג לא קטן במוסיקה, או שישב איתה מוסיקאי מקצועי לכל אורך תהליך העריכה. על המופע עצמו כבר כתבתי בעבר וציינתי שזוהי היצירה הטובה ביותר לטעמי שיצאה מתחת מבית היוצר של ברוזה, האהבה והחברות בין החבר'ה האלה מקרינה על המוסיקה והופכת אותה לסוג של קסם. בדי וי די ניתן להכיר את חברי הלהקה, ולשמוע על נקודות המפתח בחייהם. איך ומתי בחרו במוסיקה כדרך חיים, או שבעצם המוסיקה בחרה אותם, כמו שניתן לשמוע מסיפורו של פרנסיסקו סנטנו..שמגיל 15 לימד את גדולי עולם פרק או שניים במוסיקה. מידת הענווה, עליה מדבר ג'יי בקנסטיין המנהיג הבלתי רשמי של הלהקה, ואם יורשה לי להמליץ על סיפורו של סירו בפטיסטה,(פרקשין) המופיע בקטע מס' 14 שעושה לנו בית ספר בקצב..ונותן למילה אהבה משמעות חדשה, מראה לנו שבן גוריון זה לא רק שדה תעופה, ולומד עברית מנער המזוודות.. לי , אישית, מה שהרעיד סופית את מיתרי הקול היה השיר המקסים in snow , שדיויד שר לראשונה בהופעה בארץ (ותקנו אותי אם אני טועה..) אבל במילה אחת- הדיוידי הזה הוא חגיגה, ואני ממליצה לא לחכות לסוכות ולהסתפק בקטעים מהמופע, אלא להיפרד מ59 ש"ח ולפנק את עצמכם במתנה לשנה החדשה. צפיה והאזנה עריבה!

handlessman

New member
פששששש נשמע אחלה...

תתחדשי... אולי אני אקנה לי, אבל כמובן שזה היה יכול לצאת הרבה יותר אטרקטיבי בשבילי ויותר מעורר זכרונות אם הייתי בא להופעה עצמה...

glitter8

New member
../images/Emo24.gifתודה

הביקורת נשלחה זה עתה גם לאיש שמאחורי הגיטרה, ואני ממתינה בסבלנות לתגובתו..

glitter8

New member
והנה תגובתו של דיויד

שלא איחרה לבוא- ממש במרחק מקלחת אחת מאז ששלחתי את ההודעה... Thank you Inbal.i am very flattered (flattered=מוחמא) ע.ה.
וגם

glitter8

New member
תיקון למחיר הדי וי די

באתר מוזיקה נטו מופיע פרסום לדי וי די שם נכתב שהמחיר בחנויות הוא 100 ש"ח (ובאתר מוזיקה נטו 60) ובכן זה לא נכון!! המחיר בחנויות הוא 69 ש"ח (הפרש של 10 שח ולא 40) אז שלא יעבדו עליכם.

למעלה