ביקורת הופעה - איה כורם והפסנתר

ביקורת הופעה - איה כורם והפסנתר ../images/Emo79.gif

זאת היתה ההופעה הראשונה שלי עם איה במתכונת האקוסטית עם הפסנתר , ואני מוכרח לציין שמאד נהנתי. העיבודים מקסימים בפשטותם , ואיה היתה חמה ולבבית כהרגלה. אפשר ממש לומר שחלק גדול מההופעה מבוססת על שירים חדשים שיכללו באלבום הבא...חלקם ממש מצויינים. היה את "פריז" , חידוש שנקרא stars , "אל תאמיני" ואולי עוד אחד או שניים שפספסתי... איה אמרה שהיא מעונינת לבדוק חומרים חדשים על הקהל כדי לשמוע תגובות... בכל מקרה , ההופעה היתה בפאב לה פצ'נגה , כ"ס , פאב-בר קטן , מקסים ואינטימי. לדעתי קצת קטן מדיי להופעה כמו של איה (80-100 איש) המקום לא היה מפוצץ עד אפס מקום , אבל בהחלט היה מלא. קבלתי כרטיס מפורום רוק ישראלי (זה הזמן להודות) והבאתי עימי ידיד שגם אוהב את איה. הוזמנו לשעה 22:00 אך מרוב שאני מתמצא טוב בכ"ס הגענו לשם רק ב 22:25 , ואיך שאנחנו יוצאים מהאוטו... זאת איה ? זאת לא איה ? כן זאת איה...הבחורה הסתפרה קצר ! יותר מדיי קצר לטעמי , אך זה מחמיא לה והיא נראת טוב ורעננה עם התספורת החדשה... החלפתי איתה כמה מילים ונכנסו לפאב... היה שמור לנו שולחן במקום דיי קרוב יחסית לבמה המאולתרת... מצויידת בפסנתרן ובמאיה הצ'לנית המקסימה איה עלתה לבמה בשעה 22:50 ונתנה הופעה לבבית ומקסימה של כשעה ועשרים. חלק מהרפרטואר הכרתי , חלק היה לי חדש , מודה ומתוודה. כמובן שהיו כל הלהיטים כמו קיץ , קליפה , יונתן שפירא (צעקתי "איה , תעשי לי איות קטנות" והיא צחקה חחח ) שיר אהבה ופשוט , papa dont preach של מדונה וכמו כן כמו שציינתי הרבה שירים חדשים. לאחר ההופעה קצת קשקשתי איתה ועם מאיה ועם המנהלת שלה (עינב ?) שהיו ממש חמודות מאיה אומרת לי "גם מירי , גם אריק , גם איה , אתה ממש בכל מקום!" חחח מספר אנשים רכשו את הדיסק של איה לאחר ההופעה ואיה חתמה להם עם הקדשה... היא ספרה סיפור מצחיק שהיא היתה עם חברה בחומוסיה ביפו לאחר שהסתפרה ,ושתי בנות לחששו אם זאת היא או לא היא...לבסוף החליטו לשלוח את אחד עובדי המקום לשאול אותה אם זאת היא. עובד המקום שכנראה לי מבין במחנה המסיקות , התקדם לכיוונם ולבסוף ניגש לחברה שלה ושואל "סליחה גברת , את איה כרמון" ?? חחחחח זה היה כזה משעשע !!! קצת הפריע לי שאנשים הזמינו אוכל ושתיה בזמן ההופעה...לא נראה לי מכובד יותר מדיי...אבל בסהכ מאד נהנתי מההופעה המקסימה ציון כללי : 8.5/10 . מומלץ בעיקר לאוהבי הסגנון האקוסטי האינטימי.

Forever NemeSh

New member
איה כורם מקסימה.. אין ספק!

היא יודעת לתת הופעה מקסימה ומרגשת שבאמת משאירה חותם גם אחרי שנגמרת. מקסימה לדעתי.

למעלה