ביקורת הורסת

ביקורת הורסת

גם ההגיון וגם פידבקים סביבתיים (חברים, מאמרים) הביאו אותי למסקנה כי יעיל וקל הוא מדיום האינטרנט בכדי לתפוס בת-זוג (גם אם לזמן קצר ביותר - מספר שעות). מסיבות שאינן ברורות לי, מכה המציאות על פני בכל פעם מחדש. למרות תקופה לא קצרה בה אנוכי מבקר בצאטים, עדיין לא התקרבתי אפילו להתלבטות לגבי פגישה. אציג כעת מספר שאלות שחלפו בראשי תוך כדי גלישה המשקפות חלק מהסיבות למצב העגום אליו נקלעתי: א.למה לבנות כאן כל-כך מוזר שגבר ירצה מישהי שתיהיה גם נאה וגם רזה בנוסף על כל תכונות האופי החיוביות כל כך שיש להן להציע? במילים אחרות למה אין מספיק בנות יפות בצאטים (כן, כן, גם האופי חשוב...)? מה? בנות יפות לא צריכות להכיר גברים?(אולי אם יהיו כאן יותר משכמותן, ישתנה הרושם הלא מרשים שישנו על המצב הקיים וכך תבואנה קוזינות נוספות). ב.מדוע אין הבנות עומדות בהבטחתן? לאחר כמה נסיונות לא נעימים בהן גיליתי שבנות הצאט נוטות להעלם לאחר התחקיר הישיר והקר שהעבירו אותך (מבלי שהן טרחו להשיב על שאלותיך). התחלתי לבקש מראש הבטחה הכוללת תשובות הדדיות לשאלות, במידה וקבענו גם לפתוח מצלמה אז - חשיפה הדדית (לא מדובר בעירום יה סוטים) וכן הסכמה לפרדה מנומסת. צר לי לומר כי למרות ההבטחות המשכתי להיחשף ולחטוף בתמורה התנתקות פוגעת, או במקרה הטוב תשובות כמו אתה לא הטעם שלי. נו באמת בנות... אם לפחות הייתן מראות את עצמכן אולי הייתי איך שהוא יכול לקבל את זה, אבל כשהרושם עליכן הוא מראש שלילי (ואני יודע איך אני נראה) אז... טוב, אני צריך לקום מוקדם אז, ביי בינתיים (לא יודע אם אני אמשיך לכתוב, סתם בא לי פתאום). נטול.

Wyle Coyote

New member
תישמע... ככה זה ... אתה לא מכיר ?

כל הבנות... רק החכמות לוקחות כסף...
אין מה לעשות , צר לזאב על יגונך , אבל תלמד לקח ... יש בנות ויש בנות... אם אתה רוצה קומפלימנט , הזאב אומר אתה אחלה !!!
לילה טוב אחוייל.......

לצערי, אין לי תשובה שתספק אותך.

אני אישית לא נכנסת לצ´אטים כדי להכיר. אבל כשכן הייתי נכנסת למטרות יותר "חברתיות" מהסוג הזה הכי הציק לי כששאלו אותי איך אני נראית. אחרי דקה של שיחה. כאילו שזה יעזור לדעת שיש לי שיער חום ארוך ועיניים בצבע מסויים. אבל זה היה לפני עידן המצלמות... אני לא יודעת באיזה כינוי אתה משתמש בצ´אטים ואיך אתה מציג את עצמך, אבל לפחות ממה ששמעתי (וגם אתה שמעת) יש סיכויי כלשהו ליצור כך מערכת יחסים. ובקשר לבנות יפות בצ´אטים- אחד הדברים שהכי העליבו אותי זה שגברים ישר הניחו שאני מכוערת כי אני בצ´אט. האם גם לך יש דיעות מוקדמות כאלה עכשיו? כי אם כן, זה עלול לקלקל לך. בהצלחה!

למעלה