ביקורת- "הנשכחים"

liavsayegh

New member
ביקורת- "הנשכחים"

הנשכחים/The Forgotten- (ארה"ב 2004) תקציר: מותחן. אישה שאיבדה את בנה בתאונת מטוס מגלה כי חפציו ותמונותיו נעלמים. כשהפסיכיאטר מספר שמעולם לא היה לה בן, היא יוצאת לברר את האמת. תקציר באנגלית מאתר IMDB: Told that their children never existed, a man and woman soon discover that there's a much bigger enemy at work שחקנים: ג'וליאן מור, גארי סיניז (CSI ניו יורק). במאי: ג'וסף רובן נכתב על ידי: גרלד די פגו ביקורת: הסרט מתחיל כסרט חביב ונחמד, סגנון אפקט הפרפר, אבל ככל שמגלים יותר הוא הופך להיות משעמם ודבילי. הייתי ממליצה כסרט להעביר ערב משעמם, אבל לא יותר מזה. ציון: 5.5/10

Cindy Campbell

New member
../images/Emo12.gifזו לא האות ב' עכשיו?

קודם הייתה האות א' עם אפקט הפרפר ואני יודע מה עשית בקיץ האחרון, ועכשיו זה ה'?

liavsayegh

New member
לא קשור...חחח

פשוט ראיתי שאף אחד לא זורם עם זה ואתמול ראיתי ת'סרט אז רשמתי את זה. לא נראה לי שאני ימשיך כי אין ממש הענות.

Sap Sparrow

New member
גם אני ראיתי את זה לא מזמן.

לא הייתי מגדירה את זה אימה, זה ממש, אבל ממש לא מפחיד . אם כבר מותח, למרות שהתסריט והסיפור עצמו הוא די טוב.

montu

New member
אני דווקא די אהבתי אותו../images/Emo13.gif

הוא היה נחמד דווקא.. היו כמה קטעים מקפיצים והוא היה נורא מותח... לא יודע למה הרבה שונאים אותו פה..=/

HAMANIAK

New member
וואי ליאב אני מה זה לא מ0כים איתך

זה 1 ה0רטים הטובים שראיתי ומראה כמה חשוב הוא הקשר בין אמא לבן שגם חייזרים לא יכולים להשמיד.. 8/10

liavsayegh

New member
ספויילר מעליי...../images/Emo58.gif

ואני לא ממש בקטע של מדע בדיוני וחייזרים...לא קונה את זה.

HAMANIAK

New member
וואי ליאב אני מה זה לא מ0כים איתך

זה 1 ה0רטים הטובים שראיתי ומראה כמה חשוב הוא הקשר בין אמא לבן שגם חייזרים לא יכולים להשמיד.. 8/10

Scarlet Witch13

New member
../images/Emo58.gif

הסרט התחיל כל כך יפה! מעניין, מותח, מסתורי... כשראיתי את הסרט עם חברה שלי בקולנוע, ציפינו שהוא יסתיים באיזה סיום מפתיע שיגרום לנו לצרוח: וואווו!!! מאגניב!!!" באמצע האולם. ובכן... מפתיע - הוא בהחלט היה. מפתיע כמה טיפש יכול להיות התסריטאי של הסרט. חייזרים?!
זה הדבר הכי טוב שהוא יכול היה לחשוב עליו?! כלומר, היה לו רעיון מעולה, והוא פשוט נתקע באמצע והחליט שהכי קל יהיה לפתור את העניין אם הוא יזרוק לשם חייזרים ואיזה מסר אידיוטי על הקשר בין אם לבנה. נו, באמת? יש מספיק סרטים שעושים את זה בצורה הרבה יותר משכנעת ואמיתית. אבל זה בהחלט סרט שאפשר להעביר איתו לילה של שעמום מוחלט. או אם בא לכם לצחוק קצת.

montu

New member
גם לא ממש מסכים...

מה רע בקצת חייזרים?..
נכון שהיו יכולים לחשוב על משהו יותר טוב אבל עדיין אני נורא נהניתי ממנו.. הוא היה נורא מותח והיו קטעים מקפיצים בטירוף.. אני הייתי מדרג אותו 7.5/10

sapirush1

New member
לא ממש מסכימה

בפעם הראשונה שראיתי אותו ממש התלהבתי מהסרט! לא זוכרת למה בדיוק אבל דווקא ההתחלה הייתה מה ששיעמם אותי ואחרי זה הסוף הלהיב אותי בפעם השנייה דווקא שראיתי אותו הוא היה די משעמם אבל הייתי נותנת לו 7 מתוך 10

סרט מוזר

אהבתי, לא אהבתי אין לי מושג אני לא ממש זוכרת את הסרט, אהבתי את ההתחלה הסוף פשוט עיצבן אותיייייייייייייייי הוא היה יכול להיות מעולה! אבל מי שעשה את הסרט הרס..

luvya

New member
../images/Emo45.gif

צודקת, אין בו את כל האפקטים של סרט אימה איכותי. הוא יותר מותחן בדיוני מאשר אימה. סה"כ סרט חמוד מאוד.

למעלה