ביקורת חברתית..

קראתי

ויש לי בעיה עם הביקורת שלך... בתור אחת שפעם - בגיל 15, כן כן, לא לזלזל בבקשה- כתבה המון שירי מחאה על החברה... הביקורת הזאת נראית לי... ילדותית. אי אפשר לצפות מילדים בני 10 שלא יתענייינו בסקס או לפחות בנשיקות ובקללות.... הילדים האלה מתבגרים, ובגיל 14 כבר די טבעי שלילדה יהיה חבר... לא חבר בן 24 אלא חבר בכיתה שלה.. זה גם יכול להיות תמים אבל בתכלס... גיל 14 זה גיל ההתבגרות, זה גיל ההתנסות, זה הגיל שבו עושים את כל השטויות, זה הגיל שיושבים כל החברים ורואים אסקימו לימון(זה כולה זיונים, מה הקטע? את חושבת שילד בן 13 לא יודע מה זה סקס? הוא מגלה את זה בעצמו לאט לאט ושום דבר לא יכול למנוע את זה). כי אם לא בגיל 14 אז מתי? כי בגיל 18 כבר רובם מחזיקים רובה ביד. אז זה נשמע לי קטנוני ושמרני מידי.... סקס, ואלכוהול, וסיגריות, וסמים, זה הכל חלק מהחיים. אי אפשר להתעלם מזה כי זה נמצא סביבנו, אני לא מעודדת את זה ולא אומרת שצריך להיכנס לזה אבל אי אפשר להיות אטומים. עם חלק מהביקורת הסכמתי, כמו הפסטיגלים, והאופנה, והרצון להיות כמה שיותר יפים... אבל בכלל הביקורת נראית לי נוקבת מידי ושמרנית מידי. תסתכלי קצת שמאלה וימינה, תנסי להיכנס לראש של הילדים ותנסי להבין, כי ככה זה פשוט קיצוני מידי.. לדעתי.

elior bm

New member
כולנו היינו ילדים וזה אפילו לא היה כזה מזמן..

הביקורת לא שמרנית(זכותך לחשוב ככה..) יש הבדל בין לראות אסקימולימון עם החברים ובין לראות אסקימולימון עם ההורים ועוד להתגאות בזה.. אז כן, זה אמנם "רק" זיונים אבל לכל דבר יש גיל.. אני מגיעה מבית מאד מאד מאד פתוח ולמרות כל זאת ידעתי תמיד לשים גבולות- מה מותר ומה אסור.. גם אם ילד יודע מזה בן זונה אין שום סיבה שבעולם להשתמש במילים האלה.. התמימות לדעתי נעלמה.. כנסי קצת לעומק הדברים..תיקראי קצת בין השורות.. שתיהיה שנה אזרחית טובה

למעלה