ביקורת / חוות דעת על חברת אירופלקס?

hagar777

New member

החלטנו להתחדש במזרן חדש!
חשוב לנו להשקיע הפעם במשהו איכותי שיחזיק לנו שנים.. חשבנו על אירופלקס, אשמח לשמוע ממי שרכש, חוות דעת, מומלץ? לא מומלץ?
תודה

נחשבים לאיכותיים

מספיק ללכת לחנות ולנסות כמה דגמים (אל תתביישי המוכרים רגילים לזה). הם נחשבים לאיכותיים ומחזיקים לאורך זמן. אפשר לקחת מהם מזרן לתקופת ניסיון 90 יום גם בלי ניילונים. אז אם תתלבטו זה גם דרך לבדוק

evike

Well-known member
מנהל
שאלה. מעניין מה הם עושים עם המזרונים שהוחזרו לאחר 90 יום

שאלה מעניינת... אני בספק

אם יש הרבה אנשים שמחזירים להם מזרונים. לא יודעת, אולי אני טועה

natanlevi

New member
אירופלקס מעולים

אני מבין את החשיבה שלך ומסכים איתך, מזרן לא קונים לשנתיים, קונים להרבה שנים, ככה גם אנחנו עשינו, ואנחנו מרוצים ממש, קנינו מאירופלקס מזרן ויסקו, מזרן מצויין, ממש נוח ואנחנו מאוד מרוצים!

avinoam76

New member
איכותיים מאוד

לדעתי אחלה בחירה, הם איכותיים והמחירים שלהם יחסית נוחים.

n a m a s t e

New member
בהשוואה לחברות אחרות בדוק את האחריות של אירופלקס

לידיעתך:
האחריות של אירופלקס רלוונטית רק אם (ואני מצטטת) - "האחריות למזרן בתוקף בתנאי שריפוד המזרן שמור,נקי ואסתטי מכתמים ורטיבות".
בנוסף- האחריות ל- 15 שנה ומדורגת. זאת אומרת ככל שהמזרן יותר זמן אצלך צריך לשלם עבור תיקון.
למשל בשנה העשירית הלקוח נושא בעלות תיקון של 50%, בשנה ב- 14 הלקוח משלם 90% מעלות התיקון.
והכול תחת הסעיף שנרשם למעלה. כתם אחד מבטל את האחריות.

MissPegi

New member
בואי לא נגזים..

אם תבואי עם כתם קטן אף אחד לא יגיד לך כלום. מניחה שהם מכסים את עצמם למקרים בהם לקוחות מגיעים עם כתמי ענק של פיפי / זיעה / רטיבות כלשהי. לא שאני חלילה מגוננת עליהם, פשוט זה נשמע לי די הגיוני ואני גם בטוחה שזה ככה בחברות אחרות.

לדעתי זה מתייחס

יותר למצבי קיצון כמו שאנחנו מכירים שיכולים לדרוש להחזיר מזרן שכולו כתמי פיפי או מקרים כאלה שאנשים לא ממש מתאמצים לשמור על הגיינה בסיסית. לדעתי זה לגיטימי וקיים בחברות אחרות גם

hagar777

New member
תודה רבה !

תודה רבה לכולם, נשמע מעניין ה"תקופה ניסיון" נראה לי יותר נכון לנסות ככה מיטה, אבדוק את זה

עודד49

New member

החלטנו להתחדש במזרן חדש!
חשוב לנו להשקיע הפעם במשהו איכותי שיחזיק לנו שנים.. חשבנו על אירופלקס, אשמח לשמוע ממי שרכש, חוות דעת, מומלץ? לא מומלץ?
תודה
מזרונים כריות מצויינים ,הבסיס ממתכת זה מצויין,רק כל מה שעשוי מעץ הוא ברמה הנמוכה ביותר ,סיבית.

עודד49

New member
המותג אירופלקס הוא מזרונים כריות רק לא מה שנמצא מסביב ,העץ ברמה נמוכה ביותר עשוי מסיבית ,ממש התאכזבתי שחברה שמחזיקה מעצמה עושה חיסכון ענק בעץ.....

ויוי 25

Well-known member
זו הסיבה שאת המזרונים קניתי בנפרד מהמיטה:
את המיטה הזמנתי מהנגרייה והיא עוצבה לפי שביקשתי,עם משענת נוחה,
פינות מעוגלות, וארגז מצעים גדול ומרווח, כי היה חשוב לי שתהיה איכותית ותחזיק מעמד לאורך שנים.

למעלה