ביקורת חנות - החנות של נטלי

Justin Angel

New member
ביקורת חנות - החנות של נטלי

למי שמכיר ולמי שלא מכיר, "החנות של נטלי", חנות אלקטרונית של פאגאנית ישראלית מקסימה ואהובה ממוקמת ב-www.natalie-shop.com. מאה ימי חסד מאז הקמת האתר והחנות האקלטרונית עברו מזמן והתחשק לי לחוות את דעתי... חנות מקסימה!!! בכל הרצינות, פשוט מושקע. העיצוב והמבנה של האתר כתוכניתן רשת אני מאוד רגיש לנושא הזה. העיצוב פשוט, יפה ואלגנטי. מתאים לכל הדפדפנים וקל לניווט, דברים שמקלים מאוד לאלו מאתנו שמאותגרים טכנולוגית. בהחלט עבודה טובה בצד הטכני של האתר (מחיאות כפיים מגיעות לאלון קובץ' על הביצוע המושלם). תלונה אחת קטנה יחסית שלי נמצאת אצל הקטגוריות בצד שלא הכי ברורות... קצת היה קשה לי לנחש איפה למצוא את עצי הקריסטל החמודים האלו
מקוריות זה באמת משהו נדיר לראות בחנויות פאגאניות מקווננות (ואם כבר גם חנויות פאגאניות פיזיות ברחבי העולם). באמת תענוג לעיניים לראות שנטלי השקיעה כל-כך הרבה זמן ומאמץ ליצור דברים יחודיים, מגוונים ומקוריים. באמת אפשר לראות מגע אישי ומאוד מיוחד בכל אחד מהפריטים שנטלי יצרה. למשל, הAlter Tile המקסים עם הכיתוב של "מצוות האלה" עליו שהוא לא רק רעיון נהדר, אלא גם נראה במציאות נהדר. המקוריות של המוצרים באתר הוא בהחלט דבר ששם אותו כמה רמות מעל אתרים של חנויות פאגאניות אחרות. מחירים כל המוצרים שנטלי יצרה ונמכרים באתר הם במחירים סבירים להפליא, ואף הרבה יותר זולים ממוצרים מחו"ל. חוץ מהיות מוצרים אלו מציאה בכמעט כל מחיר, המוצרים זמינים במחיר מציאה. על הצד השני, המחירים של המוצרים שנטלי לא יצרה בעצמה הם טיפה על הצד היקר. למשל מחלקת הספרים. מחיר רוב הספרים נע בין 150%-300% ביחס למחיר הספר המקורי, כאשר רוב הספרים נוטים להיות איפהשהו באמצע. חלק ממחירי הספרים קורן מאוד, אך בהחלט אפשר לשאוף לשיפור במחירים. אותו דבר ניתן להגיד לגבי מחלקת הפגיונות ומחלקת החרבות. אני לא יודע אפילו איזה שבעה מדורי גיהנום צריכים לעבור כדי לייבא כלי נשק לארץ, אבל אני כן יודע שמי שמסתובב מספיק לאורך הארץ יכול למצוא את החרבות והפגיונות באתר בחצי מהמחיר ואפילו פחות. בהחלט טוען שיפור. על הצד השלישי, ניתן לראות גם מוצרים שנטלי עצמה לא הכינה אבל מחירם עדיין סביר במיוחד. למשל, מחלקת התכשיטים. המחירים במחלקה זו הם בהחלט מאוד מאוד מושכים וקורנים ונמוכים להפליא, הן המוצרים המיובאים והן המוצרים המקוריים של נטלי. אחרי ששילמתי יותר מ200 ש"ח על כל תכשיט פאגאני שברשותי המחירים באתר של נטלי נראים מאוד מאוד נמוכים וסבירים. כמו כן יש לציין לטובה את המחיר במחלקת הקריסטלים שהוא סביר במיוחד ביחס לחנויות מחו"ל. מגוון מה שלחנות הזאת אין במגוון היא מפצה במקוריות של הפריטים הקיימים. בהחלט יש מקום לעבוד על מגוון, ובעיקר של פריטים מלאכת ידיה של נטלי. ראיתי כמה דברים באמת מדהימים שנטלי הכינה שלא מצאתי באתר הזה, ואפילו אם הייתה רק תמונה זה היה תורם המון למגוון באתר. יש מקום לשיפור בנושא המגוון, אבל לחנות כה צעירה אם משאבים פיננסיים שכנראה מאוד מוגבלים זה מאוד יפה שיש את המגוון שיש היום. רק חבל שיש קטגוריות ריק באתר, כמו לבוש טקסי, מטות (ואני אומר את זה כחובב מטות מושבע!), מטאטאים ושאין קטגוריות נפוצות באתר פאגאנים אחרים - כמו ספרי צללים ריקים ו"כתרים" (גם באנגלית: Circlets). ניווט באתר כמה מילים על החלק הזה, אני קצת מאותגר מבחינת כיוונים. אבל ממש לקח לי יותר מדי זמן למצוא את הרגלים והידיים באתר הזה. לא הבנתי למה דבר אחד נכנס למחלקת המיסטיקה, למה אחר לא, ומה בכלל הקשר למיסטיקה של חצי מהפריטים שם. זה באמת בלבל אותי. הניוטט באתר היה באמת הרבה יותר פשוט אם הקטגוריות היו יותר אומרות מה הן מכילות. סיכום חו"ד אתר מושקע מאוד, רואים הרבה השקעה ומחשבה על איך יהיה בנוי האתר. המקוריות של המוצרים באתר בהחלט דבר יוצא דופן וראוי לציון ושימור. חוסר המגוון באתר הוא נקודה לשיפור, ואני רק יכול לשער שיש עוד אלף ואחת דברים שנטלי יכולה עוד ליצור מהרעיונות הנפלאים במוחה הקודח. השיפורים שאני יכול לחשוב שניתן לבצע באתר הם באמת מינימליים, וזה אומר המון שזה בא מבן-אדם פדנטי שכמוני. רואים שהחנות נמצאת במצב מצויין ושהיא מתקדמת קדימה בצעדי ענק. כל הכבוד לנטלי ולאלון!!! ברכות זוהרות,

Jasmine3

New member
תודה !

תודה לך על הביקורת, בשמה של נטלי ובשמי (אלון). האמת הייתי מאוד מופתע לקרוא ביקורת כה חיובית ממך (ועוד אתה מחמיא לי אישית!) בכל אופן, אני מודה לך על המילים החמות ועל ההערות אותן אני אקח לתשומת לבי. אגב, רוב הדברים שיש לנו במלאי (ואני בדיוק קיבלתי מישלוחה מחו"ל) נטלי תביא למפגש, אז תבואו אם בא לכם לקנות איזה פגיון או תליון פנטאגרם ככה. כמובן שלכבוד המפגש ולכבוד החג ליטא, המחירים יהיו מוזלים על כל הפריטים. עכשיו הערה קטנה לגבי המחירים: חוץ ממחיר המוצר עצמו שאני משלם, יש לי גם לא מעט "תוספות" כגון: 1. משלוח בינלאומי - בערך 35%. 2. מיסים בארץ - בערך 50%. אז המחיר באתר משקף את המציאות העגומה הזו כדי שאנו לא נפסיד. בכל אופן, הסחורה שאני מייבא מחו"ל לא ניתן להשיג בארץ וכמובן צריך לקחת בחשבון שאם מזמינים מחו"ל, גם אז יש דמי משלוח גבוהים. זהו, עכשיו לישון :)

למעלה