אין לי מושג על מה אתה מדבר
מחקרים עם מספר גדול משמעותית של משתתפים? כי הם הגיעו אולי לחמישים משתתפים במחקר עם כמה תנאים, ורוב המחקרים בקישור הנ"ל עדיין לא הסתיימו?
וההשוואה לחברתיים? אני כבר הודיתי שהמצב אצלנו גם לא טוב, לא עברנו את זה כבר? זה הופך את המצב ב - NEUROSCIENCE ליותר טוב?
התזה שלי? התזה היא של כמה חוקרים מוכשרים ביותר מתחומים שונים:
http://phenomena.nationalgeographic...e-cannae-do-it-capn-it-doesnt-have-the-power/
הקישור מעלה למי שכבר לא עוקב, שהשתמשו במידע מכל מטה-אנליזה שהייתה קיימת ב - NEUROSCIENCE ב - 2011 כדי לנתח מעל 700 מחקרים, ומצאו שה - POWER הממוצע היה 21%.
את ההסבר על POWER אני בטח שלא צריך, קיבלתי אותו משם וממומחים גדולים ממך וממני, הנה גם זה מצורף:
But if studies are generally underpowered, there are more worrying connotations beyond missed opportunities. It means that when scientists do claim to have found effects—that is, if experiments seem to “work”—the results are less likely to be real. And it means that if the results are actually real, they’re probably bigger than they should be. As the team writes, this so-called “winner’s curse” means that “a ‘lucky’ scientist who makes the discovery in a small study is cursed by finding an inflated effect.”
אז לא רק שאנחנו לא מגלים את הממצאים האמיתיים, כשהתוצאות מובהקות סטטיסטית יש יותר סיכוי לזה שהתוצאה פשוט לא אמיתית, וגודל האפקט מנופח.
ולא רק זה, אבל בניתוח שהתמקד רק ב - BRAIN IMAGING ה - POWER הממוצע יורד ל - 8%, ותאמין לי שבמחקרים שלי ושל עמיתיי מעולם לא הגענו למספר המביך הזה, כי כן - חישבתי POWER.
ואז אתה גם מדווח את המחקר שלך ככה:
http://bps-research-digest.blogspot.co.uk/2012/09/most-brain-imaging-papers-fail-to.html
ובאמת שאפשר להמשיך, אבל די - למה?
אז הדבר היחידי שאסכים עליו מכל האמרות ה - OVER דרמתיות שלך בשרשור הזה הוא שאבחון שלוקח בחשבון את מכלול הגורמים ולא רק סימפטומים יכול להיות יותר מדויק. אם, אם אם אם אם אם - הוא מבוסס על מחקרים תקפים ומהימנים. אז הביקורת שלהם אולי טובה, רק המחקר שלהם לא. אתה יודע מה? גם דמוקרטיה לא מושלמת אבל הנה אנחנו פה ואף אחד לא הציע משהו טוב יותר. וזו בדיוק הבעיה - שנכון להיום אין להם באמת מה להציע חוץ מתמונות צבעוניות של שילובי אותיות כמו ה - PFC וה - VFF. גם אני יודע להיות דרמטי.
ואגב אין חול במרכז אילינוי, יש שדות תירס, אז לפחות תעליב אותי כמו שצריך ותאשים אותי בכך שהראש שלי טמון בתירס