ביקורת טלוויזיה על הפרק האחרון.

• פותח הנושא hrgo
  • פורסם בתאריך

hrgo

New member
ביקורת טלוויזיה על הפרק האחרון.

אנא, עיינו בו, והגיבו. במיוחד אם ישנם דברים שאינם מדוייקים. למשל, אינני משוכנע ב- 100% אחוז שהדי וי די של תחקים אכן הכי יקר מבין סדרות הטלוויזיה. אם למישהו יש מידע בעניין - אנא שיגיב בפורום. נ"ב - הנ"ל הוא רק טיוטה שהכנתי. כנראה שיחולו אי אילו שינויים קלים.

Chens15

New member
הפרק הכי אחרון של הסדרה?

כן פרק נחמד לאללה אני ראיתי אותו בטעות לפני שראיתי את איזהשהו פרק בכלל מהסדרה אז ככה יצא שאני יודעת טיפה פרטים על הסדרה מבלי לראות אותה בכלל רק היה את הקטע שהיה מוזר היה האינדיאי הזה שמעשן דרך הצווואר זה היה זוועה......................):(בעעעעעעעעעע) שווה לקנות את הפרק בדוד אבל אזהרה מראש! מאלדר ממלמל מה לעשות...=/ אבל אחרי כמה זמן מבינים אותו בסופו של דבר........רק את הסוף של הפרק לא הבנתי בגלל שלא הייתי רגילה למלמולים של מאלדר.....

hrgo

New member
טרם קיבלתי תגובות לגופו של עניין...

אתם יותר ממוזמנים...

scoutlavie

New member
הנה , אני אגיב

נראה לי שמה שכתבת די נכון , אתה אפילו יכול להוסיף שהם רצו לעשות סדרה של תיקים - הדור הבא , אבל הריטינג התחיל לרדת. לא בצורה משמעותית , ועדין הוא היה יפה, אבל לא כמו קודם ...לגבי הדיוידי , גם אם הוא לא הכי יקר, הוא בהחלט בין ביקרים, אז זה נראה לי די בסדר. למרות שלמי שיש מזל(אורית!), אפשר להשיג בפחות, אם יודעים איפה.....

למעלה