ביקורת לאולם\גן

Bafi

New member
ביקורת לאולם\גן

החלטנו להתחתן בחורף הקרוב ,ובסה"כ רמות המחירים שהוצגו בפנינו דומות. אנא עיזרו לי להחליט ביו "לימון אירועים"(קיבוץ עינת ) ל "גן הוורדים"(ראשל"צ). אשמח לשמוע ביקורות לכאן או לכאן,לאירוע חורף.

dorlim

New member
לימון אירועים

המקום מקסים - היינו שם בשני אירועים והיה ממש מעולה. התאורה שלהם מדהימה (במיוחד אם לוקחים את זו שנמצאת ברחבת ריקודים) ומוסיפה המון. ה-
שלהם ממש מצויין ונחשב לגולת הכותרת במקום . הבעיה - הם לא מספיק גמישים עם הזוג לשינוים ולבקשות מיוחדות. אם אתם מציליחים להסתדר איתם בנושא הגמישות, לכו על זה

אתי@

New member
מזל טוב ../images/Emo20.gif ../images/Emo39.gif

כמה אורחים יש לכם
גן הורדים מקסים אבל קטן מידי לטעמי.

יעלי2

New member
לימון אירועים

המקום מקסים ושמעתי כבר כמה פעמים שגם האוכל מגוון ומאוד טעים. "הצעירה" התחתנה שם לפני כחודש. אם היא תקרא את ההודעה היא וודאי תשמח לפרט. תחפש את סיפור החתונה שלה, שם יש עוד פרטים על המקום. את גן הוורדים אני לא מכירה.

מיה :)

New member
גם צ´וקה התחתנה שם

והיה ממש יפה. מאד אהבתי את המקום, העיצוב והיחס! ממש שמו לב לפרטים.

Bafi

New member
גן הוורדים

מדובר על 350 מוזמנים , האם היית בארוע חורף ?איך התרשמת מהחניה ומהאוכל ?

אתי@

New member
הם טוענים שהגן מתאים ל- 400 מוזמנים

וגם יותר, אבל לפי דעתי המקום קטן מידי. לטעמי עד 250 מוזמנים זה אידאלי שם, ולכן אנחנו ויתרנו על המקום הזה, כי היה נראה לנו צפוף מידי. המקום מאוד יפה, החניה בסדר (כמו בכל הגנים האחרים), ולא טעמתי את האוכל...

nikit1

New member
גן הורדים-

היתי שם בחתונה לפני 3 שבועות והמקום מקסים בעיני. הם עשו את החופה וקבלת הפנים בחוץ ואת שאר הארוע בפנים. היו להם כ 300 מוזמנים ולא הרגשתי צפיפות. כנ"ל לגבי החניה- לא היתה שום בעיה ואנחנו הגענו עם אחרוני האורחים, אם אני לא טועה היתה שם הכוונה לחניה מטעם הגן. "לימון"- גם מקום ממש יפה, אבל לא היתי שם הרבה זמן, יש בנות שהתחתנו שם והן בוודאי ישמחו לחלוק איתך את כל הפרטים. בכל מקרה- המון מזל טוב

ניצניצ

New member
אני יודעת שאני במיעוט-אבל

אנחנו בזמנו בררנו על חתונה בלימון ופשוט ברחנו משם. המפגש הראשוני היה המוני וממוסחר, לא היה יחס אישי, לא הסתכלו בגובה העיניים ורצו תוספת על כל שטות. חייבו לקחת את התאורה שלהם (ולשלם כמה מאות דולרים- נדמה לי 400 לפני מעמ). רצו תוספת על ארוע שנמשך אחרי חצות, או חצות וחצי ויותר מהכל, היו לנו רעיונות משוגעים של עיצוב (שנגנזו מאוחר יותר, כי התבר שמדובר בעוד 5000$-אבל זה לא קשור כרגע). והם לא היו מוכנים שנביא מעצב שלנו או שנעצב בעצמנו. על עיצוב החופה הם רצו המון, על עיצוב השביל לחופה הם רצו עוד-בקיצור ברחנו משם. אה גם לא אהבנו את הרעיון שיש כמה ארועים אחד ליד השני

shelycat

New member
דעותי לגבי 2 המקומות

אז ככה לגבי גן הוורדים אני מאלה שהיו והתאהבו במקום הוא לדעתי הרבה יותר יפה מלימון והאזור שיש להם בחוץ לקבלת פנים ולחופה היה כל מה שחלמתי (כשנכנסנו אמרתי לאיש שלי: זה המקום) אבל....בסוף לא בחרנו את המקום כיון ששמענו שיש להם קצת בעיות במחלקת האוכל (למרות שהשמועות גם אמרו שהאוכל היה מצוין) שההנהלה התחלפה ומאז יש קצת שינויים וכשביקשנו טעימה הם התעקשו שקודם נתחייב ונשלם מקדמה-אנחנו החלטנו שלא קונים חתול בשק (במיוחד אחרי השמועות) ועברנו הלאה. לגבי לימון הייתי שם ואמנם קבלת הפנים יפה אבל מספר דברים שבגללם פסלתי אותם, אני אישית הרגשתי את הריח מהמטבח בתחילת האוהל הגדול (והוא לא היה טוב-כמו ריח של בירה בהחמצה), בנוסף היה חם והמאווררים למרות שפעלו לא עשו את העבודה כמו שצריך אבל הדבר שהכריע היה ארוע שהורי היו נוכחים בו באותו שבוע שבו התברר כמה הצוות של המלצרים שם לא מיומן ובנוסף המטבח (באוהל) רחוק מאזור הישיבה ככה שהמנות הגיעו באיחור רב אל השולחנות הרחוקים שנמצאים בקצה האולם והאוכל הגיע קר (זה מה שקרה כשהמנות הוגשו בהגשה אמריקאית) הם התחילו להגיש באותו ארוע את המנה העיקרית רק בחצות בלילה. הקהל שלי ידוע בהיותו "קוטר", מתעלל ידוע במלצרים ומפונק (באותו ארוע בלימון היו כאלה שטרחו להתלונן בפני בעלי הארוע על הדברים (ואלה היו משפחה) כדי שיתקנו את המצב). בכל אופן בחרתי בסוף לא להתחתן באף אחד מהמקומות מהסיבות שציינתי ולבסוף התחתנתי בשרתון סיטי טאואר ברמת גן, מקווה שלא פגעתי באף אחת.

למעלה