הצילו!
ראשית, כל האתר פשוט זועק ``אני לא יודעת לעבוד עם תוכנה נורמלית אז עשיתי את האתר עם וורד``. לא הייתי צריך אפילו להציץ ב-Source של האתר כדי לדעת שהוא נכתב בוורד. באופן עקרוני, וורד היא תוכנה מאוד נחמדה אבל אל תצפי למשהו וואנגרדי (מה גם שהיא מגבילה מאוד בעניינים בסיסיים). אם כבר את עושה את האתר בוורד, לפחות שלא ייראה כמו דף שיוצא מן המדפסת! הכמויות העצומות של הרקע הלבן חייבות להישבר ע``י איזה בלוק של צבע או משהו. שמתי לב כי האתר אינו מכיל שום מידע פנימי (למעט דפים קצרים על יוצרות האתר) -- כולו לינקים! כמות הלינקים הזעומה אינה מצדיקה 10 דפים נפרדים. לדעתי אפילו דף אחד ייסכם באופן אפקטיבי את האתר. הקו המנחה באתר הוא קו של ``איסתרא בלגינא קיש קיש קרייא``. טקסט פשוט וחוסר טעם ועיצוב בסיסיים ``משופרים`` ע``י תוספת אנימציות, טיקרים, סקריפטים מיותרים (למשל התחקור לשם) ושאר ירקות. מקביל בערך לניסיון לייפות סוסיתא חבוטה ע``י התקנת ניאונים וסטיקרים של ``נייקי`` ו``No Fear``. הדף הראשי מזעזע -- אנימציות זריזות וגדולות (או סתם תמונות גדולות) המסיחות את העיניים מן הטקסט הקטן והאנמי המצורף (מילא אם האנימציות/תמונות היו מעבירות בדיוק את המסר, אבל רובן אינן עושות זאת -- למשל, מה בין איש עם מזוודה לחוקים וזכויות???). הכיתוב ``לינקים`` הרבה יותר אפקטיבי מאנימציה של עולם מסתובב. קחי בחשבון ששימוש בסמלים מחייב לרוב יצירתיות ו/או מאגר צלמיות נרחב. סמן העכבר אינו משתנה לסמל היד מעל לתמונות, אפילו שהן לינקים (למה???), התפריט המהיר בפינת הדף (שהוא מיותר לגמרי היות וקישוריות האתר אינה ``עמוקה``) הוא באנגלית בעוד שכל האתר כולו בעברית. נראה שכל הדפים הפנימיים (אלו שעברתי עליהם, לפחות) בנויים בדיוק אותו דבר (כותרת אדומה גדולה וטבלה). שבשתי השורות מתחת לכותרת מופיעים באופן קבוע שברי קו תחתון אשר אינם קשורים לטקסט כלשהו ואינם מוסיפים למראה כלל (ההיפך). בתוך הטבלה - בלאגן טוטאלי: פונטים שונים, גדלים שונים, חלוקה שגויה ומעוותת של השטחים של הטבלה (בלי שום ספק מצב שנוצר ע``י קביעות אוטומטיות של וורד -- התוכנה כברירת מחדל משנה אוטומטית רוחב עמודות ויש למנוע ממנה לעשות זאת!). שורה תחתונה -- במקומכן הייתי הולך אל אחד האתרים אליהם אתן מקשרות ועל העיצוב שלהם אתן ``יורדות`` ולומד מהם דבר או שניים בעיצוב אתרים. אפילו האתר הכי מכוער בלינקים שלכן נראה יותר טוב ויותר מקצועי מהאתר שלכן. כמו שנאמר במקרא -- ``אל יתהלל חוגר כמפתח``. ואגב לינקים, שימו לב כי אם הלינק הוא ארוך מאוד אין טעם לכתוב את כולו. ובכלל את רוב הלינקים הארוכים אצלכן ניתן לכתוב באופן מקוצר יותר.