ביקורת מגעילה לhail mary

ביקורת מגעילה לhail mary

טוב תכלס למי איכפת מה יש למבקרים להגיד?! שיגידו... מצרפת את הביקורת אם זה מעניין מישהי....

באמת למי אכפת מהם,

זה נראה כ"כ ברור שהם לא מבינים על מה הם מדברים, מה הקשר של Angels לשירים של מארק?? אלו שני אמנים שונים בכלל. בכל מקרה העובדה שמארק שילם כ"כ הרבה כסף בשביל המעריצים שלו, זה מה שהופך את השיר ללהיט גדול
הוא פשוט יכל לחיות בשקט עם כל המליונים שהוא הרוויח ולהנות מהחיים...

חדשות רעות ופיצוי

טוב מארק כנראה אפילו לא ייכנס למצעדים עם hail mary כי בסיכומי אמצע שבוע הוא היה במקום 153 (????!!!!). לפיצוי מצורפת תמונה מ-ק-ס-י-מ-ה שלו

תודה על התמונה המתוקה../images/Emo13.gif

לצערי המעריצות הבריטיות ממש לא יודעות איך לעזור לו, אחרי שמארק בזבז כמעט את כל הכסף שלו כדי שלנו המעריצות יהיה אלבום שבא ממנו, הן לא יודעות להעריך את זה מספיק!! אני מאוד מרחמת עליו.. אם הוא היה ישראלי הוא היה מקבל את הכבוד המגיע לו
מי ששמעה את השיר, מוזמנת להגיב באתר שלו, המון בנות כתבו המון דברים טובים על השיר ולפי התגובה של המנהלת שלו בלינק זה, נראה כי הם זקוקים לעידוד. תרשמו את הדברים הטובים שרשמתן כאן אני בטוחה שהם יעריכו את זה

UnderTheRainbow

New member
רעיון מעולה!!../images/Emo45.gif

נראה לבריטיות שאנחנו יודעות לתת למארק את ההערכה שהוא זקוק לה
אולי המצטרפים החדשים לא מבינים על מה אנחנו מדברים, למארק יש חברת תקליטים עצמאית שהוא הקים (ובזבז עליו כמעט את כל כספו) במיוחד בשבילנו המעריצים - אחרי שחברת התקליטים הראשונה הכתיבה לו מה לעשות ולא הסכימה שהוא יופיע מחוץ לאנגליה למרות הביקוש הרב מהמעריצים הנאמנים ברחבי אירופה. מארק החליט שהמעריצים שלו יותר חשובים הוא רצה לרצות אותם (וכמובן גם אותנו) ולכן החליט לפתוח חברת תקליטים משלו. עכשיו בגלל העובדה שיש לו חברה עצמאית הוא זקוק לעזרה בפרסום האלבום, הוא משלם מליונים על כל פרסומת או אזכור בעיתונים ולכן כל עזרה שלנו בפרסום האלבום החדש רק יחסוך למארק ויעזור לו לקבל את ההכרה המגיעה לו!! אנחנו כאן ניסינו ככל יכולתינו לעזור לו וקיבלנו מהמנהלים שלו המון תודות. (למרות שיש לנו עוד דרך ארוכה להצליח, יש לנו אנשים מאוד נחמדים שנרתמו לעזרתו). באנגליה לעומת זאת- למרות שכל הכרטיסים להופעות שלו נגמרים במהירות המעריצים שלו לא טורחים ללכת ולקנות את הסינגלים שלו ולעזור לו להיכנס למצעדים!!! וכך לעזור למוזיקה שלו להישאר בסביבה לעוד המון זמן!!

קדימה- בואו נתחיל לעשות משהו

בשבילו... זוכרים מה המנהלת שלו אמרה? שאנחנו צריכים להראות שאיכפת לנו ולנסות לעשות "רעש"!

ועוד משהו...

רק חבל שלא התחלנו עם זה מזמן...
בגלל העובדה שיש למארק חברת תקליטים עצמאית, הוא זקוק לכל עזרה בהפצת הסינגל, Hail Mary הושמע סוף סוף ברדיו 1 הבריטי (ויש לכך משמעות גדולה למארק), וצריך להוסיף קצת עידוד לשיר בפורום של רדיו 1 כך שימשיכו להשמיע את השיר של מארק. כל מי שמעוניינת לעזור למארק (בבקשהההההה
), יכולה להשאיר תגובה בפורום שבלינק הזה: http://www.bbc.co.uk/dna/mbradio1/F2675884?thread=1918907&skip=0&show=20 אני רשמתי בפורום שאנחנו קולטים את התחנה הזו כאן בארץ כך שאולי זה יעזור אפילו בקצת

ולחדשות קצת יותר טובות

הוא הגיע למקום השביעי במצעד האינדי!
(לצערי זה עדיין לא יכניס אותו למצעדים הגדולים
).

Inis mor

New member
שמעתי את כל האלבום!!!

כשהייתי בבלפאסט לפני כ3 חודשים ובשיא הכנות-הוא היה לא משהו! היו אולי 2,3 שירים ששוים סינגל אבל האלבום עצמו היה נורא מבולבל. אני מבינה שהבחור נורא רוצה להצליח אבל זה נשמע כמו: ביטלס, קולדפליי, פינק פלויד, וכל להקות הניו אייטיז ביחד. הוא רוצה להתביית ולא מצליח. אולי ילך לו יותר טוב בפרוייקיטם הבאים שלו.

לדעתי שני האלבומים האחרונים

שלו הם הרבה יותר יפים מהאלבום הראשון (חוץ מכמה שירים יוצאי דופן שלא יהיו להם מתחרים
), אני מתחברת יותר לאלבום השני אבל בכל זאת אוהבת גם את השלישי. האלבום השלישי הוא יותר אלבום אוטוביוגרפי, כדאי להקשיב למילים הוא כתב המון דברים מאוד יפים בצורה יפה, יש גם באתר שלו הסבר על כל שיר מנקודת הראייה שלו. אני מאוד מקווה שהאלבום הבא שלו יצליח יותר
, לדעתי הסיבה היחידה שהאלבום הנוכחי לא הצליח היא העובדה שיש לו חברת תקליטים די חדשה ועצמאית ולכן האלבום שלו לא זכה להמון הכרה.

למעלה