*ביקורת* מה דעתכם על יאיר שכטר?

*ביקורת* מה דעתכם על יאיר שכטר?

מבחינת אופי, ומראה... האם הוא מתאים לשואו ביזנס? <ללא קשר לעפר>

דעתי בנושא...

אני חושבת שיאיר מתאים מאוד לשואו ביזנס יש לו את הלוק המתאים!!! הוא מצחיק, דינמי, מאלתר, אין לו פחד ממצלמות, יודע לדבר, מקרין נוכחות, זה זהוא כותב זה אומר שיש לו דמיון והוא יצירתי..יש לו כשרון אדיר שאי אפשר להיות אדישים אליו! ובכלל יש בו את כל התכונות שבגללן כולן מעריצות את עפר!

דדדדדדעעעתתתיי!!

הוא ס22ה והכל.. אבל הוא קצת מתלהבבבב....
לא יודעת אבל במילא הוא לא יהיה בשואו ביזנס ... נואאוו צ'נס... יאלללהה בי'וש!!

SofyTofy

New member
אממממ................/images/Emo103.gif

הוא נראה בסדר, דומה לעפר מאוד בתווי פנים. לא הייתי אומרת שהוא נראה "טוב". קצת תפס גל על אח שלו, אבל בסה"כ הוא חמוד ומתאים

דעתי

טוב יש לי הרבה מה לומר עליו קודם כל מה זה?!?!? הוא לא שכטר איפה הבלונד? איפה העניי אוקיינוס? איפה הגוף הקטן והמושלם? בקיצור עפר הרבה יותר שווה אבל גם אח שלו נחמד לא יותר מזה אבל יאיר הזה גם חנוןןן כל היום כותב וקורא שאלו אותו אם הוא ועפר רבים יאיר עונה: רק אם הוא לוקח לי תספרים או משו כזה חחחחחח כל הכבוד לעפר תוציא אותט מהקטע של הספרים

עוד משו בנושא

עפר בן 22 ונראה כמו בן 16 ויאיר הזה בן 19 ונראה כמו בן 25 חחחחח מוזר אה וראיתם איזה חמוד היה עפר שהיה קטן? איזה ממי מואהה

ניראה לי שלא קראת את הקטע

בלי קשר לעפר.. לא צריך להשוות ואני לא מבינה אז מה אם הוא לא בלונדיני? יש לו את אותם תכונות שגרמו לעפר להצליח

SofyTofy

New member
היופי לא כ"כ משנה../images/Emo103.gif

וזה שהוא קורא וכותב לא אומר שהוא חנון, אלא חכם.

Emily ©

New member
רואים עליו שהוא אחיו.../images/Emo101.gif

הוא מתנהג כמוהו, עושה שטויות. מזכיר במראה טיפה.
ורואים שהתהילה של אחיו העלתה לו את הביטחון. אבל אין. אין על עופר. הוא מיוחד ולא יהיה שני לו.

elalush

New member
כוסוןןןןןןן../images/Emo153.gif

עפר יותר ... עופקורס
אם הוא היה רוצה הוא מתאים,כן... אין לו פחד מצלמות והוא יודע כאילו... להתראיין ולעשות צחוקים וזה...
מוסיפה תמונה

1חופשייה

New member
ביקורת על יאיר שכטר

במילה אחת א-כ-ז-ב-ה!הבן אדם בן 19 שמשדר רצינות רבה מידיי על המסך ומה הקטע הזה של לכתוב סיפורים?אם כבר לכתוב אז שירים...לא מתאים בכלל מבחינת המראה הוא נירא בסדר סביר הייתי אומרת מסולם 1-10 הייתי נותנת לו 7!

למעלה