ביקורת מוצר- iskin eVo 2

Dood1000

New member
ביקורת מוצר- iskin eVo 2

טוב, בשמחה רבה קיבלתי אתמול את האייסקין שלי שנקנה ב theistore (עולה 20 דולר לא כולל משלוח...). וראיתי שהמון אנשים שואלים אם כדאי להם לקנות את הסקין או נרתיק אחר ואני מקווה שהביקורת הזו תעזור
הסקין הוא לדור השלישי. יתרונות: 1. הגנה מלאה על האייפוד ועל המסך, הגומי עבה וחוסם נפילות. פעם ראשונה שאני לא מפחד לקחת איתי את האייפוד בלי לדאוג שהוא יחזור כמו לאחר מלחמה. 2. הגנה על מחבר העגינה. אי אפשר לאבד אותה כי היא מחוברת לסקין. 3. תפס החגורה מאחורה חזק, טוב ומסתובב ב180 מעלות. 4. גישה מלאה לחיבור אוזניות, אייטריפ, וללחצן HOLD. 5. אם מקודם האייפוד היה חתיך, עכשיו הוא פשוט סקסי!! וכן, הגימיק (אבל נכון) שהסקין זוהר בחשכה באור נוגות, וזה די מדליק. חסרונות: 1. קשה יותר ללחוץ על 4 המקשים כיוון שיש הגבהה מסוימת של מגן המסך ושל הגומי. למי שיש אצבעות קטנות לא יתקל בבעייה אבל זה לא הסיפור אצלי. 2. הגומי קצת מכסה את שקע העגינה ולכן בכל פעם שרוצים להטעין את האייפוד צריך להזיז את הגומי קצת. 3. מחיר. לסיכום הציון מ-1 עד 10 הוא 9 בעיקר כי המחיר עדיין גבוה מדי, אבל אני חושב שזה אביזר חובה לכל מי שרוצה לשמור על האייפוד שלו, להפוך אותו לחתיך, ולקחת אותו לכל מקום בלי דאגות. הדגם שאני לקחתי הוא הVAMP הסגול.

weird dust

New member
ביקורת מצויינת ../images/Emo45.gif

גם אני תירגמתי כתבה על איך להבדיל בין סוגי האי פודים ובקרוב זה יעלה אני אשמח אם עוד אנשים כתבו ויעזרו לשפר את הפורום. (וב"ה עד ה25.10 יהיה גם לי אי פוד (יום הולדת))

Dood1000

New member
תודה רבה, ובקרוב אני יפרסם ביקורת

על האייטריפ. אני צריך לבצע כמה ניסויים לפני זה

*GormE*

New member
איפה אפשר למצוא איסקין בגרמניה?

או ליתר דיוק בדיסלדורף אני אהיה שם עוד כחודש ולא יהיה לי הרבה זמן להסתובב..

weird dust

New member
אני לא בטוח שבאירופה עולה פחות

ממה שבארץ או מהשליחה. היורו מאוד חזק היום (בתרגום חופשי: יקר רצח) אבל עדיין שווה לבדוק אין לי מושג איפה אפשר למצוא בגרמניה.

Dood1000

New member
יש גם דגמים כאלה לדור הרביעי.

לצערי הם קצת יותר יקרים.

FreTleSS

New member
יאיי הזמנתי עכשיו!!

הזמנתי סגול דור רביעי!! הכי יפה... רציתי לשאול אתכם גם שאלה לא קשורה אתמול הטענתי את האיי פוד פעם ראשונה עד הסוף העברתי שירים ושמעתי.. הוא ניגן בערך 4 שעות והבטריה שלו כבר ברבע האחרון.. האם זה נורמלי לטעינה הראשונה...השתמשתי קצת בתפריטים בשאפל ובאיקוולייזר...אני לא יודעת אם זה תקין

FreTleSS

New member
ועוד שאלה קטנה

עכשיו שהאיי פוד ברבע האחרון לא כדאי להטעין לו שירים נכון? מאיזה רמת בטריה זה כבר לא טוב? ושמתי לב שאין כפתור סטופ..זה רק נדמה לי יש רק פאוז אין סטופ?

In Limbo

New member
חח זה בדיוק השתי שאלות ששאלתי

את עצמי אתמול!
אז בקשר לסטופ - אני פשוט שמה את המכשיר על sleep והוא נכבה. בקשר לבטריה - גם לי זה בדיוק מה שקרה ועכשיו נשאר פס אחרון והטענתי אותו...

mscooter

New member
אין סטופ, את פשוט לוחצת PLAY ארוך

והוא נכבה... או ששמה אותו על פאוס ועוזבת... הוא יכבה אחרי כמה שניות לבד.

mmad il

New member
אני רוצה לקנות iskin, ויש לי שאלה

אבא שלי נוסע עוד שבוע לניו יורק, אתם יודעים אם מוכרים באפל סטור בניו יורק את ה-iskin?

weird dust

New member
הכי טוב זה להגיע ולבדוק

לי אין מושג ושמתי לב שגם פעם שעברה לא ענו

weird dust

New member
יש בעיה עם מה כתוב באתרים

גם בארץ צריך להיות אי פוד 40 ג'יגה אבל השד יודע למה הם מתעכבים. יכול להיות שגם שם יהיה מחסור באותו רגע אם כתוב באתר אז בטח יש גם בחנות לא ניראה לי שיש כאן מישהו שהיה שם בחצי שנה האחרונה אבל הגיוני שיש אם אין עיכובים.

למעלה