ביקורת מסעדה: בירנבאום ומנדלבוים

shelycat

New member
ביקורת מסעדה: בירנבאום ומנדלבוים

אמש אכלנו ארוחת ערב שם ואמנם המסעדה עצמה נעימה המיזוג היה חזק מידי (לא ממש מחריד) והמנות אמנם לא היו רעות אבל הן בהחלט לא הצדיקו את המחירים שם(יקרים) וכבר אכלתי סטייקים טובים יותר במחיר ששילמנו וגם קיבלנו תוספות במחיר הזה, על כל תוספת משלמים 12-14 ש"ח (סלט ירוק קטן, תרד, תפו"א, ציפס וכו"),בתחילת הארוחה הוגשו לחם, חמאה ומלפפונים חמוצים תוצרת בית, ללחם שהוגש היה טעם של פעם (כאילו יצא מההקפאה או ישב בחוץ יותר מידי זמן).

shelycat

New member
מנדלבאום לא מנדלבוים.

בנוסף הסטייק שביקשתי ברמת מוכנות מידיום הגיע אלי רייר. מילה טובה אחת:השירות היה מצוין. אני שייכת לאלו שלא מפחדים לשלם על הדברים הטובים בחיים אבל לא הייתי מגדירה את מה שקיבלתי שם כמה ששווה לשלם עליו כל כך הרבה ובפעם הבאה נוציא את הסכום היפה שהוצאנו אמש במקום שבו מקבלים תמורה לכסף.

שמופית

New member
טוב לדעת ../images/Emo45.gif

למרות שזו נחשבת למסעדה מעולה (לא הייתי, רק שמעתי). אפרופו המלצות, למישהי יש המלצה לסרטים ? יש כמה שאני רוצה לראות כמו "האיש שתבע את אלוהים", "החתונה היוונית שלי", החדש של קמרון דיאז וכמובן "גברים בשחור 2" - מישהי שמעה משהו על הסרטים האלה ?

Ronnie*

New member
את אלה לא ראיתי,

אבל ראינו את "דבר אליה" ומאוד נהנינו, למרות שזה סרט עצוב מאוד...

מאי26

New member
אנחנו ראינו את הסרט החדש של וודי

אלן "סוף הוליוודי" כבר לפני שבוע, ומאוד נהנינו. זה לא סרט גדול, אבל הדיאלוגים בו מאוד מצחיקים. (והיינו שם גם עם זוג שאינו חובב וודי אלן בדרך כלל - בניגוד אלינו - וגם הם נהנו). ואם בענייני מסעדות ובילויי סופשבוע עסקינן - היינו אתמול ב"מאזטי" ברמת החייל, מסעדה שאנחנו חוזרים אליה מפעם לפעם, ויתרונה הגדול הוא בכך שבמחיר המנה העיקרית נכללים גם סלטים ללא הגבלה (כמו מסעדה מזרחית אבל... לא). זה כולל - פוקצ´ה, גבינות, עגבניות, בטטות ועוד כל מיני שטויות. וגם אוף אחד לסופשבוע: היינו אתמול אחר הצהריים בחוף הצוק בגלילות וכשיצאנו מהחוף גילינו שמישהו מגעיל חסם אותנו לחלוטין כך שלא יכולנו לצאת בכלל. זו פשוט חוצפה ממדרגה ראשונה, איך הוא בדיוק חשב שנוכל לצאת??? התעצבנו נורא, אבל התגברנו על הדחף הראשוני לפנצ´ר לו את הגלגלים, ובעודנו מתלבטים מה לעשות, יצא מישהו שהיה בשורה שלנו של החניה ופינה לנו קצת מקום כך שיכולנו לתמרן ולצאת באיזושהי צורה. גועל נפש, השארנו לו פתק: "תודה על החזירות" ולדעתי יש לו מזל שהוא נפל על רכי לבב כמונו...

danaziv

New member
גם אנחנו היינו אתמול ב"צוק"

זה החוף החביב עלינו. התחלנו לצעוד 3 פעמים בשבוע מחוף הצוק עד המרינה בהרצליה בשעות הערב וזה פשוט כייף אמיתי. מה שכן החניה שם זה באמת די מכה,תמיד מפוצץ שם. ולגבי "מאזטי"-גם אני אהבתי את המסעדה ,בכלל אנחנו גרים מטר מהאיזור של המסעדות ונהנים לנסות כל פעם משהו חדש.

אתי@

New member
ואנחנו אכלנו המבורגר ב"קולומבוס"

והבטחנו לעצמנו שמפסיקים עם האוכל השמן הזה

omha

New member
ואנחנו אכלנו ב"טנדורי" בדיזינגוף

האוירה היתה רומנטית להפליא - חוץ ממנהל המסעדה בעצמו שצעק כל הזמן אם בטלפון ואם למלצרים וכו´. האוכל היה טעים אבל לא התעלפנו. לדעתי בהרצליה יותר טוב. בכל מקרה סיכמנו את החוויה ב"היה סבבה, אבל לא נחזור לאכול כאן".

אתי@

New member
אנחנו היינו בטנדורי בהרצליה

ביום חמישי בארוחה העיסקית שלהם. לטעמי היה ממש רע
קודם כל בגלל שאני לא אוהבת אוכל הודי
אבל גם בגלל שבערוכה העיסקית כמעט אין בחירה: מנת עוף אחת, מנת בשר אחת, 2 תוספות וסלט פירות. מאכזב.

הילית*

New member
היה נחמד מאוד

האמצת שאכלנו סנדוויצים טובים וקצת כואבת לי הבטן היום... ואם שאלת לגבי איקיאה אני חייבת להודות שזו פעם ראשונה שלי באיקיאה בארץ ויחסית היה עמוס במידה סבירה

רחלילי

New member
גמנחנו היינו שם אתמול!

אבל דעי לך שזה היה די סיוט ומאד מאד עמוס שם אתמול. לא כמו שהיה כשהיה הסייל הגדול לפני כמה שבועות, ובכל זאת. הכי טוב ללכת לשם באמצע השבוע או בבוקר או בערב מאוחר אבל בשום מקרה לא שישי ולא שבת. בכל מקרה יצאנו משם עם (עוד) כוננית ספרים.

למעלה