ביקורת מסעדה - "סלסה" פ"ת

ביקורת מסעדה - "סלסה" פ"ת

למה החלטתי לכתוב פה על המסעדה הזו? זו מסעדה בשרית נחמדה מאוד באיזור התעשייה של פ"ת. לא הייתי כותב עליה אלמלא מה שקרה לי אתמול כשאכלתי שם עם משפחתי. נתחיל בזה שהשירות במסעדה פשוט טוב. המלצרים קשובים מאוד ללקוחות ומאוד מעוניינים לתת להם הרגשה טובה. הזמנתי סטייק אנטריקוט 300 גרם עשוי בצורת מדיום. קיבלתי אותו עשוי וול-דאן (Total-Lost). בניגוד למסעדות אחרות שבהן המלצר/אחראי משמרת/מנהל התחיל להתווכח איתי על כמה אני מבין בבשר, הם פשוט לקחו את המנה, התנצלו!!, והביאו לי מנה חדשה שהייתה Just Right. אז, OK, הסטייק שלהם לא היה הסטייק הכי טוב שאכלתי בחיים, אבל בהחלט על הנכונות והשירות מגיע להם שאפו. אגב, מישהו יכול להסביר לי למה יש מסעדות שחושבות שהם יכולות/צריכות לחנך אותי? כבר יצא לי פעמים להגיע למסעדה ולקבל נתח שלא בצורה שביקשתי וכשהערתי להם על-כך קיבלתי סדרת חינוך על מה זה מדיום, מה זה וול-דאן ולמה בגלל שהם כשרים אסור להם לעשות מדיום-רייר (WTF????) יום נעים KM
 

smadidi

New member
טוב משהו צריך להגיד לנו אייך

אנחנו אמורים לאהוב את האוכל שלנו לא תודה על הביקורת שירות חשוב אבל לא פחות מהאוכל שמוגש לנו אז אם בסה"כ יצאת סבבה זה טוב לא יום טוב סמדי
 

ללידי

New member
חופשי חופרים לנו סדרת חינוך המלצרים הקרניבורי

ם המוכשרים איך לאכול בשר כמו שצריך ולכו תסבירו להם שאתם יכולים ללמד את השף או הגריל מן איך לטפל בסטייק שלכם כמו שצריך.. נובאמת. שירות איכותי על רמה בישראל? זה משהו באמת נדיר כשזה טוב.
 
מוכר, מוכר למדי

תודה על הביקורת. בדיוק השבוע פרסמתי כאן רשומה מהבלוג שלי שכותרתה "מידת עשייה זה מונח גמיש. מאוד"... כך שאני בהחלט מזדהה. גם במיט בר (ושם לוקחים 130 ש"ח לסטייק, כן כן) התקשו להגיע למידת עשייה נכונה וגם רצו להסביר לי איך אני כנראה טועה/לא רואה טוב/זה בשר מיוחד שנראה רייר גם כשהוא מדיום וול. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1633987 שמחה שיש מסעדות שיודעות לחתוך את ההפסדים והחליפו את הסטייק... ולגבי כשרות - אם אתה לא שומר כשרות אז עדיף לבחור מסעדות לא כשרות, לדעתי. או לברר מראש אם הם צולים סטייקים למדיום רייר
 
למעלה