ביקורת מסעדה - עדנה ברמת השרון

ביקורת מסעדה - עדנה ברמת השרון ../images/Emo71.gif

מסעדת עדנה ברמת השרון מציעה אוכל פרסי לצד אוכל אירופאי משובח, במחירים שלא מצאתי באף מסעדה אחרת. מסעדה מדהימה. אכלנו בין היתר ביף סטרוגנוף (מדהים.) ומוסמה שזו מנה נפלאה של בקר בבישול ארוך ברוטב עגבניות וחצילים ומניפת פילה ברוטב ציר בשר ויין (טוב, גם זו היתה מדהימה). כל התמונות והמלצות על מנות נוספות באמ אמ אמ - בלוג טעים. אתם מוזמנים לראות ולהתרשם, אבל בעיקר לנסות בהזדמנות לאכול שם ולספר לי איך היה :)
 
ודרך אגב - בתמונה ביף סטרוגנוף ../images/Emo201.gif

החיבוק המנחם הוא בשבילי כי אני יכולה כרגע רק להסתכל על המנה :X
 

ilanahe

New member
כן המנה הזו מוכרת...אכלתי אותה - מדהים!!!

יש למישהו בטעות יש מושג איך אפשר להכין את זה? כמו בעדנה...?
 
ביף סטרוגנוף

אני לא יודעת איך בדיוק עושים בעדנה אבל נראה לי שזה די פשוט אז אתן לך מתכון מראשי שאמנם לא ניסיתי אבל לא חושבת שיש איפה לטעות כאן :) לחמם מחבת שתהיה חמה מאוד, להוסיף מעט חמאה ופנימה נתחי פילה קטנים בגודל ביס, להקפיץ אותם במהירות (לא צריכים להיות ממש עשויים עדיין) ולהוסיף פטריות שמפיניון או נוספות שאת אוהבת, שלמות/חצויות ולהמשיך להקפיץ זמן קצר מאוד, להוסיף שמנת מתוקה, פלפל שחור גרוס ומלח ולהביא לרתיחה קצרה עד שהרוטב יהיה סמיך מעט. הכמויות למנה כמו בעדנה: 200 גרם פילה שליש/חצי חבילת פטריות שמפיניון בערך חצי מיכל שמנת בהצלחה :)
 
למעלה