ביקורת מסעדה- רוקח 73: יקרה אך לא יוקרתית

ביקורת מסעדה- רוקח 73: יקרה אך לא יוקרתית../images/Emo19.gif

הי חברים, הבטחתי לעדכן כשיהיו ביקורות שנסובות בעיקר סביב בשרים למינהם :) הפעם בעיקר פירות ים (ואנטריקוט קטן - 350 גרם) במסעדה של אייל לביא - רוקח 73. אכלנו ביסק סרטנים מדהים, בייבי סקאלופס לא מרגשות, ים-יבשה חביבה ואנטריקוט שהרסו אותו מבחינתי... מה שכן - קרם ברולה מעולה מעולה הביקורת וכל התמונות באמ אמ אמ - בלוג טעים.

Master Stav

New member
אחלה ביקורת .....

תודה שהבאת אותה לפה ..... השכלתי
חברה בלוג מומלץ !!!

naty10

New member
ביקורת מסעדה בר קפה טורינו מבשרת ירושלים

יום חמישי האחרון ישבתי עם מיטב חברי בבית האוכל הזה בסגנון איטלקי צרפתי . המקום שוכן לו באזור התעשיה ונחבא אל הכלים הוא יותר מוכר מפה ואוזו ופתוח רק מימי חמישי וע מוצ"ש במשך כל היום עד אחרון הסועדים. הקונספט העיקרי הוא בסגנון איטלקי צרפתי ונגיעות למזרח . מאכלי ים למכביר ומנות דגל בשריות כמובן. אנידגמתי צחילה נתחי בשר קונפיוכבדי עוף בנוסח פריזאי למנה התלוו ניוקי אפוי ומעושן טעם אלוהי כשחלק נכבד שוחה לו ברוטב סמיך של יין. למנה השניה וה\עיקרית הזמנתי תבשיל טלה בנוסח אלזס ושוק טלה עם ירקות שורש הטעם לעילא ולעילא מעודן חמאתי ונימוח ובאמת יוצא מן הכלל יחד עם בצלי שאלוט שהיו גם הם ברוטב מצומצם של יין. ועשבי טיבול כגרגיר הנחלים ראשד ודומיהם המנה היתה מושלמת כמובן שהערב שנמשך כ 3 שעות בליווי של מספר בקבוקי יין הזכיר לי מחוזות רחוקים שמידי פעם אני מגיע אליהם מנות אחרונות מתוקות וקנה אותיהטריקולד שנעשה מחומרים משובחים. היות ושילמתי דמי חליצה על היין מחיר ממוצע לסועד 200 שח כולל תשר את תפריט המסעדה טל וכו אפשר להשיג ברסט מדריך המסעדות אני ממליץ בכל פה תמורה נאותה לכסף המושקע.

Master Stav

New member
ירושליים.....

אני מתכנן בחמישי בוד שבועיים צילומים במחנה יהודה ..... אדגום את ההמלצה שלך תודה

naty10

New member
מפעם לפעם.............

במסגרת הפרלמנט שלנו כל שבוע פוקדים מקום אחר.וזה אחד הטובים ביותר.

בלוביי

New member
היי בוקר טוב,כנראה שהגיע הזמן לסיבוב ירושלים

ובהחלט היגיע הזמן להפגש.

naty10

New member
מוכן ומזומן בכל עת.

אין לי ספק כי זה הזמן היפה לבקר בירושלים רק שלא ירד גשם.אויר צח שוק ססגוני ובתי אוכל לרוב ותמיד אפשר למצוא את הנישה המתאימה.

למעלה