Tumor Suppressor
New member
ביקורת מסעדה - שלו ביער ../images/Emo146.gif, שלווה נעימה.
הביקורת והתמונות באמ אמ אמ - בלוג טעים: לשלו ביער בקרית טבעון הגענו לחגיגה משפחתית. בשישי בערב קידם את פנינו שולחן מרווח ערוך ל14 במסעדה נעימה ויפה. מעט אחרי שהתיישבנו הגיעו התפריטים שהיו שונים מהתפריטים באתר המסעדה. כהרגלי, אכתוב רק על המנות שטעמתי. ראשונות: פטה כבדי עוף ותותי שדה בזיגוג סירופ תות (39 ש"ח) - הפטה היה חביב אך טעם התות היה חזק מדי ולא התאים, והפטה היה רך מדי. הטוסטונים שהגיעו עם המנה לא מספיקים גם לשליש ממנה. כשביקשתי לקבל תוספת מהם, הגיעו סלסילות לחם לכל השולחן והבעיה נפתרה. לשולחן אחר הפטה הגיע בהגשה קלאסית כטרין חתוך, ההבדל בהגשה לא ממש היה ברור. בשר טלה ופיסטוקים עטוף קדאיף בליווי סלט עדשים קר ברוטב סלק ונענע (38 ש"ח) - המנה הטובה ביותר בארוחה, מצויינת ממש. טעם הכבש היה דומיננטי ונפלא והתיבול התאים לה מאוד. חובה להזמינה אם אתם מבקרים במקום. כמו שניתן לראות, היא גם יפהפיה בהגשתה. מרענן חך: סורבה תמרים שתובל עם הרבה הל והיה גרגרי ולא לטעמי. בנוסף הסתובבה מלצרית עם טעימות של ליקרים מיקב מורד, ליקר קפה, רימונים או פסיפלורה שהיו מצוינים, בעיקר ליקר הקפה. עיקריות: סטייק אנטריקוט מיושן מוגש עם פירה תפוחי אדמה ברוטב ציר בקר (98 ש"ח) הבשר היה טעים מאוד, אם כי עשוי יתר על המידה (הוזמן מדיום וול והגיע וול דאן), טרנד שנראה גם במנות אחרות אך הן טעמו טוב מאוד ולכן לא הוחלפו. הפירה היה חלק וחמאתי, טוב מאוד. הירקות שהוגשו לצידו היו חביבים אך הבטטה הוגשה אל דנטה, טרנד שאני לא אוהבת בכלל במקרה של השורש הזה. סך הכל מנה טובה מאוד אך מעט קטנה. ניוקי תמרים, תרד, ערמונים ופטריות פורטבלו ברוטב שמנת ושמן שומשום (52 ש"ח) מנה טובה, הסועדת נהנתה ממנה מאוד. הניוקי לא השתוו לאלו שטעמתי בהדסון ברסרי אך עדיין מוצלחים. סינטה עגל עם תבשיל חיטה מתקתק ברוטב ציר בקר (92 ש"ח) בשר מצוין. גם במקרה זה הגיע עשוי יתר על המידה (הוזמן מדיום והגיע מדיום וול) אך היה משובח ומאוד טעים ולא הוחלף. את התוספת, לעומת זאת, הסועד ביקש להחליף כיון שהיתה חלבית. המלצרית הציעה להחליף לבייבי תפוח אדמה שאינם חלביים, אך מישהו לידה אמר שאי אפשר ולכן חזרה בה. הסועד דוקא רצה את תפוחי האדמה אך כשאמרה שאי אפשר בחר בתוספת אחרת שהוצעה. בסוף לשמחתו (בתחילה) הוצאו לו בייבי תפוחי אדמה, אך כשטעם אותם הצטער. אני טעמתי את המציאה גם והם היו מחרידים, עברו טיגון כפול, היו שרופים מבחוץ ומימיים מבפנים ואין ספק שהם שהו במקרר לפני שחוממו והוגשו. פילה סלמון צרוב על רטטוי ירקות העונה ברוטב שמנת ולימון פרסי (93 ש"ח) נחמד, אם כי הסלמון היה צלוי (ולא צרוב...) מעט מעבר לנקודה המושלמת שלו. סועדת אחרת קיבלה סלמון שהיה צלוי הרבה מעבר והיה יבש. התוספת אמורה להיות רטטוי אך בפועל היא ירקות צלויים. גזר קשה מדי, החציל היה יבשושי אך השיני שום (שהיה להן טעם של זיתים) היו טובות ומעניינות. גם המנה הזו קטנה מדי לטעמי. לקינוח: ברולה עולם (33 ש"ח) קרם ברולה בארבעה טעמים: אורז וקינמון, שוקולד לבן ותפוז, פיסטוקים ופקאן. המנה לא היתה לטעמנו. הקרם לא היה מספיק קרמי או עדין והטעמים לא מוצלחים. ממליצה לוותר. הכי סביר מבין ארבעת הטעמים היה השוקולד לבן ותפוז למרות שמאוד ציפיתי לאורז וקינמון (שהיה ממש גושי, קשה ומאכזב). השירות: השירות היה טוב פרט לתקרית בהזמנה הראשונית; מזמינים בודדים התלבטו רבות מה להזמין והתייעצו עם המלצר בנוגע להרכב המנות והם הרגישו שהוא חסר סבלנות. בהמשך גם העיר "חצי בצחוק" שזה היה הכי הרבה זמן שהוא לקח הזמנה ממישהו, מה שכנראה גרם לסועדים להרגיש מעט לא בנוח. לסיכום: מסעדה מאוד יפה ונעימה עם תפריט חביב. רוב המנות טובות עד טובות מאוד ומצריכות שינויים קטנים כדי להתרומם. לצערי מקום שמגיש תפוחי אדמה שעברו קירור מוציא עצמו אוטומטית מרשימת המסעדות היותר איכותיות, אך עדיין מדובר באופציה טובה למקום עם אווירה קלאסית ונעימה. הייתי ממליצה להקפיד יותר על דיוק בתפריט ולעדכן את התפריט באתר בהתאם לתפריט במסעדה. דירוג בסולם אמ אמ אמ: 8.0 שלו ביער, שיכון האלה 2, קרית טבעון.
הביקורת והתמונות באמ אמ אמ - בלוג טעים: לשלו ביער בקרית טבעון הגענו לחגיגה משפחתית. בשישי בערב קידם את פנינו שולחן מרווח ערוך ל14 במסעדה נעימה ויפה. מעט אחרי שהתיישבנו הגיעו התפריטים שהיו שונים מהתפריטים באתר המסעדה. כהרגלי, אכתוב רק על המנות שטעמתי. ראשונות: פטה כבדי עוף ותותי שדה בזיגוג סירופ תות (39 ש"ח) - הפטה היה חביב אך טעם התות היה חזק מדי ולא התאים, והפטה היה רך מדי. הטוסטונים שהגיעו עם המנה לא מספיקים גם לשליש ממנה. כשביקשתי לקבל תוספת מהם, הגיעו סלסילות לחם לכל השולחן והבעיה נפתרה. לשולחן אחר הפטה הגיע בהגשה קלאסית כטרין חתוך, ההבדל בהגשה לא ממש היה ברור. בשר טלה ופיסטוקים עטוף קדאיף בליווי סלט עדשים קר ברוטב סלק ונענע (38 ש"ח) - המנה הטובה ביותר בארוחה, מצויינת ממש. טעם הכבש היה דומיננטי ונפלא והתיבול התאים לה מאוד. חובה להזמינה אם אתם מבקרים במקום. כמו שניתן לראות, היא גם יפהפיה בהגשתה. מרענן חך: סורבה תמרים שתובל עם הרבה הל והיה גרגרי ולא לטעמי. בנוסף הסתובבה מלצרית עם טעימות של ליקרים מיקב מורד, ליקר קפה, רימונים או פסיפלורה שהיו מצוינים, בעיקר ליקר הקפה. עיקריות: סטייק אנטריקוט מיושן מוגש עם פירה תפוחי אדמה ברוטב ציר בקר (98 ש"ח) הבשר היה טעים מאוד, אם כי עשוי יתר על המידה (הוזמן מדיום וול והגיע וול דאן), טרנד שנראה גם במנות אחרות אך הן טעמו טוב מאוד ולכן לא הוחלפו. הפירה היה חלק וחמאתי, טוב מאוד. הירקות שהוגשו לצידו היו חביבים אך הבטטה הוגשה אל דנטה, טרנד שאני לא אוהבת בכלל במקרה של השורש הזה. סך הכל מנה טובה מאוד אך מעט קטנה. ניוקי תמרים, תרד, ערמונים ופטריות פורטבלו ברוטב שמנת ושמן שומשום (52 ש"ח) מנה טובה, הסועדת נהנתה ממנה מאוד. הניוקי לא השתוו לאלו שטעמתי בהדסון ברסרי אך עדיין מוצלחים. סינטה עגל עם תבשיל חיטה מתקתק ברוטב ציר בקר (92 ש"ח) בשר מצוין. גם במקרה זה הגיע עשוי יתר על המידה (הוזמן מדיום והגיע מדיום וול) אך היה משובח ומאוד טעים ולא הוחלף. את התוספת, לעומת זאת, הסועד ביקש להחליף כיון שהיתה חלבית. המלצרית הציעה להחליף לבייבי תפוח אדמה שאינם חלביים, אך מישהו לידה אמר שאי אפשר ולכן חזרה בה. הסועד דוקא רצה את תפוחי האדמה אך כשאמרה שאי אפשר בחר בתוספת אחרת שהוצעה. בסוף לשמחתו (בתחילה) הוצאו לו בייבי תפוחי אדמה, אך כשטעם אותם הצטער. אני טעמתי את המציאה גם והם היו מחרידים, עברו טיגון כפול, היו שרופים מבחוץ ומימיים מבפנים ואין ספק שהם שהו במקרר לפני שחוממו והוגשו. פילה סלמון צרוב על רטטוי ירקות העונה ברוטב שמנת ולימון פרסי (93 ש"ח) נחמד, אם כי הסלמון היה צלוי (ולא צרוב...) מעט מעבר לנקודה המושלמת שלו. סועדת אחרת קיבלה סלמון שהיה צלוי הרבה מעבר והיה יבש. התוספת אמורה להיות רטטוי אך בפועל היא ירקות צלויים. גזר קשה מדי, החציל היה יבשושי אך השיני שום (שהיה להן טעם של זיתים) היו טובות ומעניינות. גם המנה הזו קטנה מדי לטעמי. לקינוח: ברולה עולם (33 ש"ח) קרם ברולה בארבעה טעמים: אורז וקינמון, שוקולד לבן ותפוז, פיסטוקים ופקאן. המנה לא היתה לטעמנו. הקרם לא היה מספיק קרמי או עדין והטעמים לא מוצלחים. ממליצה לוותר. הכי סביר מבין ארבעת הטעמים היה השוקולד לבן ותפוז למרות שמאוד ציפיתי לאורז וקינמון (שהיה ממש גושי, קשה ומאכזב). השירות: השירות היה טוב פרט לתקרית בהזמנה הראשונית; מזמינים בודדים התלבטו רבות מה להזמין והתייעצו עם המלצר בנוגע להרכב המנות והם הרגישו שהוא חסר סבלנות. בהמשך גם העיר "חצי בצחוק" שזה היה הכי הרבה זמן שהוא לקח הזמנה ממישהו, מה שכנראה גרם לסועדים להרגיש מעט לא בנוח. לסיכום: מסעדה מאוד יפה ונעימה עם תפריט חביב. רוב המנות טובות עד טובות מאוד ומצריכות שינויים קטנים כדי להתרומם. לצערי מקום שמגיש תפוחי אדמה שעברו קירור מוציא עצמו אוטומטית מרשימת המסעדות היותר איכותיות, אך עדיין מדובר באופציה טובה למקום עם אווירה קלאסית ונעימה. הייתי ממליצה להקפיד יותר על דיוק בתפריט ולעדכן את התפריט באתר בהתאם לתפריט במסעדה. דירוג בסולם אמ אמ אמ: 8.0 שלו ביער, שיכון האלה 2, קרית טבעון.