ביקורת מסעדה - BrewHouse

leeloo

New member
ביקורת מסעדה - BrewHouse

זהו החלק שלי של ההמלצה. טאז יצרף את ההתרשמות שלו בקרוב... אז ככה.. הלכנו אתמול בערב למסעדת בשר בשם בריוהאוס שיושבת על רוטשילד 11 בתל אביב. דבר ראשון, נגיד שהעיצוב של המקום זה משהו מאוד מושקע (שילבו של מתכת ועץ מנצח) ונהנו להביט למשך כמה דקות בשעון החול, ובשעון האבן העתיק, שנאמר לנו שאם נגלה איך רואים בו את השעה המדויקת נזכה לבירה חינם.. מכיוון שטאז חשב על העניין מראש וביקש, הושיבו אותנו בקומה השנייה, שלא נכחה בה שוב קבוצה מלבדינו. וזה כל-כך עושה את ההבדל. לשבת שם, בשקט, ברוגע, לדבר בלי הפרעות, להסתכל לאנשים על האוכל מלמעלה, פשוט תענוג. המלצרית שניגשה אלינו הייתה מאוד חביבה וחייכנית, קצת לא הבינה עם מי יש לה עסק כאשר הציעה לנו "מבצע" עם המבורגר.. מה היה בתפריט (שאני זוכרת) ומה הזמנתי: -מנות ראשונות עם פטריות ומשהו (שטאז ושני חבריו הזמינו) ועוד כמה דברים נחמדים.. -מנות עיקריות שכללו אומצת פילה, אומצת אנטריקוט עם דיז´ון ושמנת (מה שאני הזמנתי, שמיד אפרט על מה ולמה..) וצלעות (שטאז הזמין) ועוד כמה דברים נחמדים.. המנות באות בתוספת - אורז או צ´יפס או תפוחי אדמה -דגים -פירות ים (שרימפים בספיישלים, שיפודים..) וכמובן מגוון רחב ביותר של שתייה אלכוהולית ובירה מקומית (שהבנתי שהייתה להיט היסטרי..) איך היה? כמובן שהסטייק אנטריקוט בא רייר (איך אחרת!?), מדמם על הצלחת (חולה על הרוטב של הבשר..). אז קחו את הסטייק הזה, שהיה טיפה קשה לחיתוך, וטיפה צמיגי, אבל עסיסי בטירוף, ורייר כמו שאני אוהבת, יחד עם הרוטב חרדל דיז´ון והשמנת ו......... נאמייייי! פשוט ט-ע-י-ם! הרוטב הזה פשוט להיט מטורף. הצ´יפס שהזמנתי בתור תוספת, קצת הזכיר את מקדונלדס, אבל יחד עם הרוטב של הבשר, היה גם כן טעים מאוד. המחירים שם בהתאם לכל מסעדה שמכבדת את עצמה (80-90 ש"ח) זהו. אישית, אם יש לכם את התקציב, לכו ומהר, ובקשו את הקומה השנייה המבודדת. טאז, הבמה שלך.
 

יוסי99

New member
מצטרף להמלצה

מקום בהחלט מעולה - אגב, גם ההמבורגר שמזלזלים בו, הוא אחד הטובים והאיכותיים שאכלתי.. והבירות.. בוא נגיד שהייתי חוזר גם אלמלא הבשר.. +עיצוב חביב, ושירות מעל ומעבר.
 

taz512

New member
קדימה בירה!!!!

טוב הנוכחים: אני (שד רעב מאוד), לילו (חברה של שד רעב מאוד), ערן (חבר רעב של שד רעב מאוד), שירי (אשתו של החבר הרעב של השד הרעב מאוד). המטרה: *אוכל!!!* טוב הגענו למסעדה שממוקמת ברחוב רוטשילד 11 בתל אביב, וישר נדהמנו המקום מדהים, עיצוב של עץ וברזל ורואים שני מבשלות בירה אורגנליות שבאמת עובדות בתוך המסעדה. הובילו אותנו למעלה כמו שביקשתי מראש, ככה שהיה לנו שקט נפשי. האווירה במקום באמת מדהימה, עם מוזיקה נחמדה שמתחלפת מהרוק הממש קליל למוזיקת קאנטרי קלילה, אווירה בהחלט מקבלת ציון מעולה. ועכשיו המלצרית הגיעה, אני חייב לציין את השירות שהיה באמת באמת מעולה, ישר הציאו לנו את הספיישלים וקיבלנו הסבר ממש טוב על הבירות. במקום אין בירות מיובאות, יש רק שלוש סוגי בירה, כן כן רק שלוש סוגים, אבל מה מיוחד שזה שלוש סוגים שמיוצרים במקום, מה שנקרא בירה טריה, ככה שלא מכניסים בתוכה חומרים משמרים. הבירות שונות אחת מהשניה ואני וערן בדקנו שתיים מהן את הכהה ואת האדומה, אני לא זוכר את השמות שלהן, בקיצור זה את השתיים היותר חזקות, חברה זה הבירות הטובות ביותר ששתי בחיים שלי, ושתתי הרבה בירות בחיים שלי. עם אתם מגיעים, שמישהו אחר ינהג
המקום גם מספר מבחר יפה מאוד של יינות וויסקי ומשקאות חרפים, גם אני וגם ערן החלטנו פה אחד שזה ממש ממש מכובד המבחר, אבל בגלל חוסר מזומנים ויתרנו. טוב ועכשיו למנה העיקרית, אוכל!!!!!!!!!!!!!! ההזמנות היו ככה: שירי :שרימפס (תמיד היא אוכלת מאכלי ים) ערן: סטייק פילה 300 גרם עשוי כרגיל ריר. לילו: סטייק אנטריקוט עשוי ריר מדמם, אני יודע למצוא בחורות או שאני יודע למצוא בחורות???? וטאז (זה אני!): ספר ריבס 400 גרם. טוב אני כרגיל טועם מכולם אז אני יכול לתת ביקורת. נתחיל מהצלחת של ערן ונתקדם. הפילה היה מעולה, היו טובים יותר, אבל בהחלט סטייק ברמה, מוכן כמו שצריך ועסיסי, חתיכת בשר משובחת בהחלט. השרימפס היו שרימפס, טעימים רכים ומעולים, בהחלט אין לדאוג עם רוצים פירות ים. האנטריקוט היה מעולה, באמת אנטריקוט טוב, עסיסי רך, קצת צמיגי אבל באמת אנטריקוט מעולה, (אתם צריכים לראות את לילו טורפת, זה כל כך יפה!!! ועכשיו למנה שלי. ספר ריבס, טוב לא אשקר לכם היו לי טובים יותר, אבל גם זה היה מעולה, טעים עם רוטב במידה הנכונה, לא שרוף מבושל כמו שצריך ומתחלק מהעצם כמו שאני אוהב, את הנחות העונג היה אפשר לשמוע עד לקומה שמתחת. אחרי מספר דקות שבהם הכוסות התרוקנו והצלחות הפכו לנקיות לחלוטין, עברנו לקינוח, אני הסתפקתי במנת לילו, אבל ערן ושירי חלקו בסופלה שוקלד, שלפי דבריהם היה מעולה. לא טעמתי בגלל זה אני לא מתווכח. מכל הארוחה של ארבע אנשים ששתו בירה ואכלו בשר והרבה פלוס קינוח יצאנו בנזק של 500 שקל פלוס קינוח, ככה שגם המחיר לא רצחני. בקיצור מומלץ אפילו להגיע להתיישב על הבר ולהזמין בירה טובה. האווירה שווה הכל. אני ממליץ בחום על המסעדה, וכשאתם מגיעים תגידו שטאז שלח אותכם, אין לי מושג איפה שמתי את הטלפון אז תתקשרו ל144 יש להם אותו, כה אני השגתי אותו... אז עד להמלצה הבאה על המסעדה הבאה, כנראה יום חמישי, תלכו תאכלו ותהנו, השד ממליץ!!! טאז, השד הממליץ
 
אכן מסעדה מצוינת

ולמרות שאיני חובבת בשר הפרט (ואוכל בכלל), אפילו אני, לכששמעתי שהשד וחברתו אמורים לסעוד שם, תגובתי היתה "אוווווווו" (שזה בפולנית "אחלה"). אני מחבבת בעיקר את פאטה כבד האווז המוגש שם, כמדומני בשילוב ריבת תאנים, או חבושים, או מה שלא יהיה, אך גם חתיכות הבשר שטעמתי שם (את שאר המנה שהזמנתי עבורי העברתי ליושבי השולחן האחרים) היו מצויינות - ואם יורשה לי להעיר - עשויות היטב (well well well done). ובהזדמנות זו אומר ללילו וטאז הצלחה רבה, בתיאבון כמובן, וגיוס נעים ללילו. למה פה אתם לא מפזרים דביקונים מתקתקים ושם כן? למה?!?
 
פטה כבד אווז?

לא רק שזה ממש לא טעים (וזו מנת המסתובבים הקבועה בקייטרינג שאני עובדת בו, בשילוב ריבת תאנים אגב), אני אומר לך את מה שאנוכי חושבת על התעללות נוראית זו בפורום (תרתי משמע) אחר. האמת היא שליאת היפנתני להודעה זו כתגובה להודעתי על דביקותם, ולכן באתי לראות. מסעדה של 90 שקל מנה? היחסים שלכם אכן מגיעים לפסים רציניים. ובקשר למסעדה, אולי אשכנע הורי ללכת לסעוד שם באחד הימים השבוע, שכן אפילו חברי הצפוניים להחריד אינם יכולים להרשות לעצמם מחירים שכאלו...
 

leeloo

New member
בלי קשר לשום התעללות מגוכחת

שכפי שהבנתי, כבר לא קיימת, כבד פשוט לא קוסם לי, בשום צורה ודרך.. יותר מידי מושי כזה, ופשוט יש לי טראומת ילדות שניסיתי כבד וזה הגעיל אותי בצורה בלתי רגילה..
 
למעלה