Master Stav
New member
ביקורת מסעדות - קולניס מטבח ובר
ביום שישי האחרון הזמנתי לארוחת צהריים עם גיתאי זמיר וביתו תו את המפגש בחרו השניים לערוך "מסעדה ובר – קוליניס " במיתחם אלכסנדרה יכין שבאיזור התעשיה החדש ששל נתניה . המקום מעצוב בסגנון מודרני ...חלל גדול פתוח בר ענק ומטבח מאחוריו .... התחלנו את הארוחה בכוסיות של גריטה לימון שהייתה בדיוק במקום בשישי החם החלטנו להזמין מעורבב כלומר נזמין 3 מנות אבל נערבב בינינו כך שנוכל להינות ממגוון המנות כולנו ... כמנות ראשונות הזמנו : סביצ'ה בורי, טרין כבד וקרפצ'יו ...... הסביצ'ה - תערובת של דג בורי טרי עם אבוקדו הכל ברמת כבישה מהירה נכונה פשוט מעדן אמיתי טרין הכבד – שהוגש עם טוסטים קטנים וסלט סלק חמצמץ היה משהו שתענוג היה לנשנש הקרפצ'יו – רצועות דקיקות של סינטה משובחה ( משק זמיר או לא משק זמיר ) בחומץ גרם לי להנאה וחיוכים וליד פוקצ'ה ממרח חצילים שמן זית ובלסמי וכמובן סלסה עגבניות .... מודה ומדוודה שהמנות הראשונות הרשימו אותי , מגוון הטעמים כל שכן צורת ההגשה היו נכונות לי למנות עיקריות הוזמן : פילה בקר, קולטלט טלה צעיר וקערת פירות ים מעורבבת למרות הבעיה הרפואית שלי עם בשר כבש ( וכן שילמתי מחיר כבד בלילה ) הקוטלט היה פשוט עונג צרוף ....הוא הוגש על מחית בטטות ועגבניות הגיע ברמת צליה של מדיום טעמתי חתיכה קטנה ...לא יכולתי להתאפק ידעתי שאשלם מחיר אחר כך היה שווה . קערת פירות הים הייתה מלאה במולים בטבעות קלמארי שרימפסים וסרטן גדול במיוחד כל זאת ברוטב של יין לבן חמאה ושום .....כאשר לתערובות הוספו חתיכות פסטה פנה קטנות וטבעות בצל ירוק טרי שיחד היוו את הבסיס המושלם לפירות הים פילה הבקר ...מה אומר ....אחד הטובים שאכלתי ....עשוי במידה מדיום לכיוון המדיום ריר על הצלחת עצם ובה מח עצם משובח ופלחים של תפוח אדמה ובטטה ....... הבשר היה ברמת נימוח בפה וכל נגיסה הייתה סוג של חוויה שגורמת לך לומר עוד .... את הארוחה ליווינו בכוסות מים שהוגשו עם קרח ופלחי לימון לא לא מים מינרלים אלא מי ברז ...ולפני שמישהו מזדעזע .....כך התאים לנו לקינוח הוזמנו 3 כוסות אספרסו ...שהגיע קטן חזק ריחני ולידו כוס סודה קטנה .... אין ספק שזו הייתה ארוחת צהריים ש.....גרמה לי להרבה חיוכים הן טיב האוכל והן החברה הנעימה , גיתאי שהינו מאסטר בכל הקשור לבשר ותו ביתו עם חוש ההומור המיוחד שלה והידע העצום בשירותי הסעדה .... למי שמחפש מסעדה טובה מאד באיזור השרון .....אני ממליץ בכל פה מטבח ומסעדה קולינס מתחם יכין פולג נתניה – 09-8855887 www.collinsbar.co.il
ביום שישי האחרון הזמנתי לארוחת צהריים עם גיתאי זמיר וביתו תו את המפגש בחרו השניים לערוך "מסעדה ובר – קוליניס " במיתחם אלכסנדרה יכין שבאיזור התעשיה החדש ששל נתניה . המקום מעצוב בסגנון מודרני ...חלל גדול פתוח בר ענק ומטבח מאחוריו .... התחלנו את הארוחה בכוסיות של גריטה לימון שהייתה בדיוק במקום בשישי החם החלטנו להזמין מעורבב כלומר נזמין 3 מנות אבל נערבב בינינו כך שנוכל להינות ממגוון המנות כולנו ... כמנות ראשונות הזמנו : סביצ'ה בורי, טרין כבד וקרפצ'יו ...... הסביצ'ה - תערובת של דג בורי טרי עם אבוקדו הכל ברמת כבישה מהירה נכונה פשוט מעדן אמיתי טרין הכבד – שהוגש עם טוסטים קטנים וסלט סלק חמצמץ היה משהו שתענוג היה לנשנש הקרפצ'יו – רצועות דקיקות של סינטה משובחה ( משק זמיר או לא משק זמיר ) בחומץ גרם לי להנאה וחיוכים וליד פוקצ'ה ממרח חצילים שמן זית ובלסמי וכמובן סלסה עגבניות .... מודה ומדוודה שהמנות הראשונות הרשימו אותי , מגוון הטעמים כל שכן צורת ההגשה היו נכונות לי למנות עיקריות הוזמן : פילה בקר, קולטלט טלה צעיר וקערת פירות ים מעורבבת למרות הבעיה הרפואית שלי עם בשר כבש ( וכן שילמתי מחיר כבד בלילה ) הקוטלט היה פשוט עונג צרוף ....הוא הוגש על מחית בטטות ועגבניות הגיע ברמת צליה של מדיום טעמתי חתיכה קטנה ...לא יכולתי להתאפק ידעתי שאשלם מחיר אחר כך היה שווה . קערת פירות הים הייתה מלאה במולים בטבעות קלמארי שרימפסים וסרטן גדול במיוחד כל זאת ברוטב של יין לבן חמאה ושום .....כאשר לתערובות הוספו חתיכות פסטה פנה קטנות וטבעות בצל ירוק טרי שיחד היוו את הבסיס המושלם לפירות הים פילה הבקר ...מה אומר ....אחד הטובים שאכלתי ....עשוי במידה מדיום לכיוון המדיום ריר על הצלחת עצם ובה מח עצם משובח ופלחים של תפוח אדמה ובטטה ....... הבשר היה ברמת נימוח בפה וכל נגיסה הייתה סוג של חוויה שגורמת לך לומר עוד .... את הארוחה ליווינו בכוסות מים שהוגשו עם קרח ופלחי לימון לא לא מים מינרלים אלא מי ברז ...ולפני שמישהו מזדעזע .....כך התאים לנו לקינוח הוזמנו 3 כוסות אספרסו ...שהגיע קטן חזק ריחני ולידו כוס סודה קטנה .... אין ספק שזו הייתה ארוחת צהריים ש.....גרמה לי להרבה חיוכים הן טיב האוכל והן החברה הנעימה , גיתאי שהינו מאסטר בכל הקשור לבשר ותו ביתו עם חוש ההומור המיוחד שלה והידע העצום בשירותי הסעדה .... למי שמחפש מסעדה טובה מאד באיזור השרון .....אני ממליץ בכל פה מטבח ומסעדה קולינס מתחם יכין פולג נתניה – 09-8855887 www.collinsbar.co.il