ביקורת מעצבנת על הסינגל

ביקורת מעצבנת על הסינגל

http://tarbut.nana.co.il/Article/?ArticleID=434412&sid=123

שיר m

Well-known member
קישור לחיץ, ועוד ביקורת

אף אחד לא ממש מתלהב...

Inbar789

New member
בדיוק באתי לפרסם..../images/Emo103.gif

איזה ביקורות מדכאות

אנשים לא להתרגש יותר מידי...

מלירון יש ציפיות גבוהות . כנראה שחשבו שהוא הולך להמציא את הגלגל מחדש....בכל הכתבות אמרו שהוא מוכשר והביצוע מצויין, אבל בגלל שהוא מגיע מכוכב נולד אז גם ממהרים לחפש דברים. לירון אוהב , אנחנו אוהבים וזה מה שחשוב. מה שאנחנו צריכים לעשות זה לתת ללירון הרבה כוח ואולי גם להגיב לכתבות ולתמוך בלירון בכל דרך שנוכל.

../images/Emo45.gifביקורות מתפקידן לקטול, בעיקר

בארץ שלנו שיודעים בעיקר לחפש מה לא טוב
קראתי את הביקורות והן כוללות המון מחמאות לצד טענות לא ברורות
. באשר לנענע, אם קראתם את שאר הסינגלים ואולי גם הצצתם לטורים קודמים של הכותב, הוא לא אוהב אף סינגל שיוצא - אני לא חושב שהוא אי פעם החמיא לסינגל כלשהו. תמיד מחפש מה לא טוב, ובטור הפעם, הוא פספס. הסינגל הזה מביא הרבה מלירון וגורם לנו להכיר אותו קצת יותר. בכלל, מהצצה בתגובות לכתבה ראיתי שיש לא מעט שאהבו והקהל הוא הקובע. ביקורת נשארת ביקורת והגדולים שבאמנים חווים קטילות מהתחלת הקריירה ועד היום. אני מסכים עם שירלי, למרות שאני חושב שמבקרים לא רק בגלל שהוא היה בכוכב נולד. הכי חשוב - אהבתם, תגיבו בכתבות ותתמכו בלירון כאן
ביקורות זה שטויות, העיקר זה הקהל ולירון, ששלם לגמרי עם כל השירים שהוא מוציא מהאלבום הזה.

קשה לקרוא לזה פירסום שלילי...

נתנו לו גם הרבה מחמאות - פשוט ציפו ליותר - שזה גם מחמאה...
ורון, אני מוותרת על הצלחה כמו שיר המגב...

נ ט ע ש ה

New member
היום ב"24" של ידיעות אחרונות

בעמוד האחרון היה כתוב שהסינגל לא צלח את הפלייליסט (אני מניחה שאת זה של גלגל"צ, אבל לא היה כתוב). אני חושבת שכל ביקורת צריך לקחת בערבון מוגבל. בנוגע להשמעות,צריך לזכור שבסה"כ עבר שבוע מאז שהסינגל יצא וצריך לתת לו לצבור תאוצה (בדר"כ לוקח שבועיים שלושה עד שמתחילים להשמיע שיר בצורה אינטנסיבית ברדיו, אם הוא לא שיר הבכורה של נינט
).

את יכולה לכתוב מה כתבו בדיוק?

וזה נכון, כולה שבוע, יש עוד צ'אנס לכבוש את הרדיו בסערה גם אם זה ייקח עוד קצת זמן. אני אופטימי, כי השיר מעולה

למעלה