ביקורת.. מצפה שערן יתייחס..

gggggg2g1gal

New member
ביקורת.. מצפה שערן יתייחס..

אני חושב שקודם לפני הכל זה משחק מלחמה עכשיו מה שווה שיש רק סוג מתקפה 1 ? :S יש לי טנקים נגמשים מטוסים אני מת לקפוץ על מישהו ויש רק תקיפה של חיילים זה לא כיף זה מבאס.. וגם זה משחק מלחמה אני שוב אומר קודם לדעתי ערן הייתה צריך לדאוג לקטע עם התקיפות ואז לכל השאר כי זה העיקרון והמטרה של המשחק מקווה שתפנים ותשנה את זה ותתן לנו להנות ולנסות את מהות המשחק או איך שלא רושמים את זה .. תודה גל.

gggggg2g1gal

New member
היה לי ככה:

200 טנקים 300 נגמשים 65 מטוסים ו 50 אלף חיילים... כאילו לא מדבר עם השיפורים ככה זה אחריי שזה נחשב עם השיפור וכל זה.. עכשיו רק הCOVER הזה אני יכול :S וזה רק חיילים זה מבאס :\

lidor500

New member
כי זה גרסת בטא!

ערן עוד לא סיים את המתקפות הוא אמר שכנראה שבוע הבא שאר המתקפות יצאו!

cohenman

New member
להפך הוא עשה חכם

כל שבוע הוא יוציא תקיפה אחרת וככה תוכל ללמוד אותה אני מכיר כבר את תקיפת חיילים לכל סוגיה

lidor500

New member
אף אחד לא אמר שזה לא טוב מה שהוא

עשה :/ רק הסברתי לו למה זה ככה..

cohenman

New member
אתה כאילו

הגבת לי , אמרת לי בסדר רק ציינתי את העבודה אז הסברתי שאני בכלל לא הגבתי אליך אלא לבחור שפתח את הנושא ועל זה נאמר אומנות השרשור

lidor500

New member
אז לא הבנתי..

אתה מגיב לבחור שכנראה דיבר על עצמו ואומר לו שעצמו עשה חכם למרות שהוא בעצם לא דיבר אל עצמו?!

gggggg2g1gal

New member
וגם...

הקטע של התקיפה אחת מה זה זה מעפן אני תוקף וצריך לחכוח 21071234809 שנה שהוא יחזיר ואם הוא לא מחזיר אני בכלל לא יכול להמשיך בתקיפה ומה יצא מזה אם אני רוצה לפרק את אותו אחד ? :S

למעלה