ביקורת מקום- Carpe Diem
קראתי בעכבר על המקום החדש שנפתח שהוא בר מסעדה בשם המוזר/מעניין Carpe Diem, שפירושו, יתקנו אותי ה´מלעיזים´, "חיה את הרגע". שם מתאים למקום, מסתבר. המקום מלא על סאה באנשים ולפעמים צריך להמתין שעה עד שיתפנה מקום ישיבה. אני וחבר שלי חיכינו חצי שעה לשולחן. הזמנתי קוקטלים על בסיס וודקה להתחלה (קוסמופוליטן ואבסולוט פפר) וחבר שלי הזמין מרגריטות. האלכוהול מצויין ועשוי כהלכה. למנה ראשונה הזמנתי פרוסות אנטריקות מדיום על מצע ירק- שהיו נימוחות ומתובלות כהלכה. חבר שלי הזמין "ראפ חצילים וגבינת עזים" שזה בעצם טורטייה שהיתה פשוט מעולה ומפתיעה בטעמה. כנפי עוף ברוטב מתוק שפשוט עלו על כל כנפיים שאכלתי במסעדה אחרת. למנה עיקרית הזמנתי ראפ צ´יקן קארי שהיה גם כן מצויין. אחר כך הזמנתי גלילת סינטה במילוי אספרגוס- מנה פשוט מושלמת, התיבול מעולה והאספרגוס עשויים בדיוק במידה. המנות קצת קטנות ביחס למחיר. אבל ביחס למחירים תל אביביים זה לא מופרז מדי. חבר שלי הזמין נאצ´וס פריכים וחמים במטבל אבוקדו שגם כן היו מפתיעים בטעמם ביחס למנה כזו המוגשת במקומות אחרים בת"א. למנה אחרונה הזמנו גולאב ג´אמון בסירופ שבא בכוס מרטיני עם פלחי פומלה, אשכולית אדומה ושקדים קלויים, מנה מיוחדת וטעימה להפליא. המקום עצמו כפי שכבר אמרתי מלא עד אפס מקום. השירות היה אדיב וקשוב למרות העומס ובפרט ביחס למקום שמגדיר את עצמו כבר מסעדה ולא מסעדה גרידא. המוזיקה כמובן קצת רועשת כיאה למקום בילוי אבל בחורה בקפדנות. החשבון הסתכם בכ- 200 שקלים לא כולל טיפ (מכובד). לא אהסס לחזור לשם שוב בקרוב. שווה לבקר.
קראתי בעכבר על המקום החדש שנפתח שהוא בר מסעדה בשם המוזר/מעניין Carpe Diem, שפירושו, יתקנו אותי ה´מלעיזים´, "חיה את הרגע". שם מתאים למקום, מסתבר. המקום מלא על סאה באנשים ולפעמים צריך להמתין שעה עד שיתפנה מקום ישיבה. אני וחבר שלי חיכינו חצי שעה לשולחן. הזמנתי קוקטלים על בסיס וודקה להתחלה (קוסמופוליטן ואבסולוט פפר) וחבר שלי הזמין מרגריטות. האלכוהול מצויין ועשוי כהלכה. למנה ראשונה הזמנתי פרוסות אנטריקות מדיום על מצע ירק- שהיו נימוחות ומתובלות כהלכה. חבר שלי הזמין "ראפ חצילים וגבינת עזים" שזה בעצם טורטייה שהיתה פשוט מעולה ומפתיעה בטעמה. כנפי עוף ברוטב מתוק שפשוט עלו על כל כנפיים שאכלתי במסעדה אחרת. למנה עיקרית הזמנתי ראפ צ´יקן קארי שהיה גם כן מצויין. אחר כך הזמנתי גלילת סינטה במילוי אספרגוס- מנה פשוט מושלמת, התיבול מעולה והאספרגוס עשויים בדיוק במידה. המנות קצת קטנות ביחס למחיר. אבל ביחס למחירים תל אביביים זה לא מופרז מדי. חבר שלי הזמין נאצ´וס פריכים וחמים במטבל אבוקדו שגם כן היו מפתיעים בטעמם ביחס למנה כזו המוגשת במקומות אחרים בת"א. למנה אחרונה הזמנו גולאב ג´אמון בסירופ שבא בכוס מרטיני עם פלחי פומלה, אשכולית אדומה ושקדים קלויים, מנה מיוחדת וטעימה להפליא. המקום עצמו כפי שכבר אמרתי מלא עד אפס מקום. השירות היה אדיב וקשוב למרות העומס ובפרט ביחס למקום שמגדיר את עצמו כבר מסעדה ולא מסעדה גרידא. המוזיקה כמובן קצת רועשת כיאה למקום בילוי אבל בחורה בקפדנות. החשבון הסתכם בכ- 200 שקלים לא כולל טיפ (מכובד). לא אהסס לחזור לשם שוב בקרוב. שווה לבקר.