ביקורת נגד גופים

ביקורת נגד גופים

רציתי לדעת אם אפשר להעביר ביקורת נגד גופים הקשורים לענף האופניים. הכוונה ביקורת בתוך הפורופ.

yoram232

New member
מנסיוני אני יכול לומר לך

שאם מדובר בחנות בארץ, זה מאוד תלוי ויש כמה דרישות של מנהלי הפורום פה, כמו למשל פרטים מזהים שלך,פירוט התלונה וכולי. הלוואי והפורום יכול היה לפרוס מידע ותלונות על בעלי עסק פה,כדי להזהיר את חבריו מנוכלים ורמאים,אבל תבין את הבעייתיות בפרסום עלום שם וזהות (לא מבחינתנו אבל מבחינת מנהלי הפורום ובעלי החנויות). קח בחשבון עוד כמה טיפים: 1. אם דפקו אותך ואתה מאמין שיש לך case נגד חנות,עדיף לך שלא להתחשבן עם בעל העסק פה בפורום,לא יצא לך מזה כלום. כך למשל אני כשדפקו אותי באחת החנויות בחשמונאים,איימתי עליו שאפרסם את התלונה בפורום,אח"כ הבנתי שעדיף לי להתקשר לחברה באירופה ולספר להם איך עובד היבואן שלהם פה בארץ. 2. סיפורו של ילד בן 15 שכתב פה בפורום על בעל חנות בירושלים שהוא נוכל ובתגובה נתבע על ידיו בסכום של מאות אלפי שקלים על נסיון לפגיעה בשמו שהוא חושב שהוא טוב.

יורם נגע ברוב הנקודות....

על ביקורת להיות מזוהה, עניינית (ללא קללות ואמירות גורפות), מנומקת ומגובה בעובדות. גם במקרה הזה, עלייך להיות מודע לכך שבעל החנות עלול לחוש ששמו נפגע ולתבוע אותך לדין, וכאמור היו דברים מעולם. אתה מוזמן להתייעץ איתי לפני פרסום הדברים. איציק [email protected]

יורם נגע.....זה ליאור

אינני מתכוון לכתוב באופן אישי נגד אף גורם כי לפעמים "כשכולם מדברים עליך רע כנראה אתה חשוב". אבל אפשר לעשות שירשור "תודעת שרות" ולסמן x ברתת השרות ללא כיתוב וכל אחד שמסמן פרטיו יופיעו על מנת ש"בעלי עניין" לא יוכלו להשתתף. אין בזה עבירה כי אין הצבעה על כל מקרה לגופו של עניין אלא x כללי ועכשו שהחנות תחפש להגיב אך באותו זמן היא לא תוכל לתבוע כי אין כאן הוצאת דיבה אלא סקר קבוע וענייני.

למעלה