ביקורת נוספת לאלבום החדש של טיפקס

טיפקסית

New member
אורן אחלה ביקורת

ידעתי שהשם שלך מוכר לי מאיזה מקום,זכור לי שביג אם דיבר עליך כשנפגשתי איתו. שמחה שאהבת את הדיסק החדש,נכון לקח הרבה זמן עד שהוא יצא,אבל היה שווה לחכות. בכל אופן כתיבה משכנעת,שוטפת. פשוט,משכנע ויפה. עבודה מצוינת. קבל ח"ח

טיפקס ואייטיז=דווקא מתאים

די נכון לכתוב על "רדיו/מוסיקה/עברית" בפורום שנות השמונים, דוגמאות: "פרח השכונות" נכתב בהשראת להיט אייטיז של "הליגה האנושית" (תנחש איזה) "רק איתך" מושפע ממהלכים של "קיור" ו"להק שחפים". "הבלדה על שאול כוסברה" קורץ ללהקת "דיבו" "שיר הסטודנט" מתכתב עם תומס דולבי וז'אן ז'אק פרי. ו"וואלס הזמר" מתנהג קצת כמו שנסון של "תא רך". ראה רשימת ההצדעות על גבי הדיסק. תודה על המילים המחזקות.

סאונד ריפלייסר

תוכנה שמחליפה אחרי הנגינה את הסאונד האקוסטי בסאונד מסומפל, מוטי ניגן תופים וביגביג החליף לו BD+SD בסאונד אייטיז, כל שאר התופים נשארו אקוסטיים, שים לב לתפקיד הHH המטורף שמוטי ניגן.

noy uzrad

New member
קובי כפרה עליך

תן לי חתימה ;) קובי אני מת עליך אתה אחד היוצרים שאני הכי מעריך בארץ, בעיקר הכתיבה (טקסט) שלך... החיים שלך בלאפה, נשיקה לדוד מ-ע-ו-ל-י-ם MasterPieces וגם החדש מעולה מבחינת הטקסטים (פחות מבחינת הלחנים) ואהבתי אותו מאוד... מצחיק וקליל בטירוף

Funky Giraffe

New member
רק בגלל שענית כל כך יפה ומפורט

אני הולך לבדוק את העניין הזה

Funky Giraffe

New member
חח בקושי מרגישים HH

חוץ מ"ואז נתת מבט עקום" אבל חוץ מזה תכנות מגניב ביותר!

peremen

New member
לא הבנת...

לא מדובר בתכנות של מכונת תופים...! מוטי ניגן live ואחר כך החליפו את הסאונד של חלק מהתופים. עדיין זה נגינה חיה

alpha80

New member
היי קובי...

נו... אז אתה רואה, בסוף החיבור מתאים
זה שאתה "פריק" לא קטן של אייטיז אני יודע, מה שהתכוונתי זה ש"טיפקס" הם לא "אייטיז" מבחינת השנתון ה"יבש", כי בכל פעם שאני כותב בפורום שלי על להקה שהיא לא מהשמונים "פרופר" אז צץ איזה חוכמולוג - "אבל זה לא מהשמונים..." האמת לא כ"כ מצאתי את הדמיון בין "פרח השכונות" ל Don't you want me של הליגה האנושית, אבל "וואלס הזמר" הוא בהחלט מארק אלמונדי...
וברור שקראתי בשקיקה את רשימת ההצדעות וגם כתבתי על זה בחצי מילה... ואתה יותר ממוזמן לבקר בפורום המקצועי ביותר של שנות השמונים! ו.. תודה על התגובה! אורן.

למעלה