ביקורת על ארקוס GMINI 402

kubeb2112

New member
ביקורת על ארקוס GMINI 402

בשעה טובה ומוצלחת קיבלתי את הארקוס GMINI 402 שלי. להלן הרשמים שלי לשם התחלה: עיצוב - הנגן נראה יפהפה. הצבע הכסוף שלו מרשים וארגונומיית הכפתורים מעולה. הדבר הכי מציק הוא שלעיתים יש צורך להתשמש בו בשתי הידיים מאחר והוא מעוצב LANDSCAPE ולא PORTRAIT כמו שאר הנגנים. אבל זה רק כאשר צריכים לעבור בפונקציות של המכשיר. כאשר שומעים מוזיקה מספיקה אצבע אחת למעבר בין שירים או בתוך השירים. תפריטים - מסודרים בצורה נוחה. והגישה והזמן העלאה שלהם מהיר במיוחד. בתפריטי וידאו ותמונות ניתן לראות PREVIEW של הקובץ מימין לחיפוש יותר מהיר. דפדפן - טיפול בקבצים מאוד נוח. ניתן לשנות שמות של קבצים\ספריות . להעביר קובץ מספריה אחת לאחרת. תמונות - מעלה תמונות במהירות. יש אפשרות לסובב את התמונות ולעשות זום. כמו כן ניתן להריץ SLIDESHOW של כל התמונות בתיקיה. וידאו - באיכות מעולה . המסך מתפקד טוב גם באור יום. אפילו טוב יותר בלילה. מריץ קבצי DIVX ו XVID. חלקם צריכים לעבור המרה באמצעות תוכנה פשוטה. כמובן שיציאת הוידאו הופכת אותו לנגן הוידאו הכי קטן וטוב שיש. סאונד - סאונד מספיק חזק ואיכותי. ניתן לראות את תמונת האלבום של השיר ששומעים וכל פרטי הקובץ. החלוקה מתבצעת ע"י תיקיות/שם אמן/שם אלבום/פלייליסט/ז'אנר. לפי דעתי הסאונד שלו יותר נקי מזה של הIRIVER H320. סוללה - נקודת התורפה היחידה שמצאתי אבל היא די חשובה. זמן שמיעת מוזיקה עומד על בערך 8 שעות באיכות של 256 KBS. וידאו טוחן את המכשיר ל3-3.5 שעות מקסימום. חיבור התקנים חיצוניים - ניתן לחבר ב USB OTG מצלמה דיגיטלית/ קורא כרטיסים או כל נגן אחר ולהעביר קבצים ותיקיות. למרות היותו USB1.1 עדיין הוא מהיר יחסית לIRIVER שהיה לי. נו טוב אני אמשיך לשחק איתו. אם יהיה מה לעדכן אני אכתוב

kubeb2112

New member
תודה ועוד כמה דברים

הייתי איתו בטיול בתאילנד שם השימוש בו היה מקסימלי. את התמונות מהרכטיס זכרון של המצלמה הדיגיטלית גיביתי עליו באמצעות חיבור של קורא כרטיסים והכל היה מסודר לפי ספריות. יש גם אפשרות לשנות את השמות של הקבצים על המכשיר. כל פעם יכולתי להרכיב לעצמי PLAYLIST חדש והכל דרך הדפדפן הפנימי שלו. והכי חשוב: אחרי שהגעתי לארץ עשיתי סרט של הטיול ופשוט לכל מקום אני לקוח אותו מראה למי שרוצה לראות על המסך שלו או בחובור זריז לטלויזיה. תם עידן סחיבת דיסק DVD לכל מקום.

gt-master

New member
נחמד ביותר

עושה רושם שהוא הרבה יותר קטן ממה שהוא נראה בתמונות

kubeb2112

New member
../images/Emo13.gif

הוא בערך בגודל של ה IPOD דור רביעי. הוא הרבה יותר מעוצב ורזה מהIRIVER H320

למעלה