ביקורת על אתר

ehudal234

New member
ביקורת על אתר

הי, הקמתי אתר עם הרבה תמונות מצחיקות ורציתי לקבל קצת פידבק עליו: http://www.jokefrog.com/ מה דעתכם? אהוד

eyal!

New member
נחמד מאד...

אהבתי שם כמה דברים, והאתר ניראה רציני ביותר... חזק ואמץ..(-;

יאן

New member
אוהד נכנס ובגדול !!! flash אדיר אתר אדיר `(`` -` , ` ``)`

ת`גיד לי מה אתה נורמלי ?! אתה צוחק או שאתה רציני ?! אתה בונה כזה אתר ועוד מבקש פידבק ?! מה אתה צריך פידבק ?! וזה נקרא אתר עם כמה תמונות מצחיקות ?! זה אתר אדיר מאין כמוהו !!! לא יודע מאיפה הבאת את סרטי הפלאש והתמונות אבל האתר שלך כעבור 1 דקה (דקה אחת) זכה להיות אחד משלושת האתרים היחידים שיש לי ברשימת המועודפים אתה קרעת לי ת`צורה ואתה גם תקרע לאחותי ולחברים שלי את הצורה.. אולי אני מתלהב יותר מדי.. אבל נהנתי ממנו בצורה מדהימה !!! למה אתה לא מעריך את האתר שלך ? ``הי, הקמתי אתר עם הרבה תמונות מצחיקות ורציתי לקבל קצת פידבק עליו: http://www.jokefrog.com/ מה דעתכם? אהוד `` כל מי שמכיר את הזמרים והשחקנים ויש לו סאונד יוהב אותו מאוד אני בטוח שאחזור להסתכל בו פעמים רבות וגם ארשם אליו.. בפעם הבאה שאכנס.. כל הכבוד !!! פעם ראשונה שאני רואה אתר שאני יכול להגיד עליו שהוא יותר יפה .. ברעיונות מהאתרים שלי !!! bravo !!! והאייל הזה שמתלהב פה מהפלאש העלוב שלו.. בטח לקח הרבה זמן לעשות.. (המון !) אבל אם כבר יושבים כל כך הרבה אז קצת משהו מקורי נחמד ויפה מזה כתוביות ?! סרט בלי כתוביות שמעתי אבל סתם ככה.. וגם שאייל הזה ייתן לפלאש שלו לבו לביטוי כי התוכנה של פלאש מדהימה ולא כך משתמשים בה !!! לעומת זאת אני יודע אוהד שלא אתה עשית את הסרטים אבל מכיוון שאצלך ראיתי אותם (לא פלאש נכון ?!) אני זוקף לך את כל הקרדית !!! ת`אמין לי אם תוכל להסיג מספיק סרטים כאלה ותמונות האתר שלך יהיה שווה פרסום המוני ותוכל גם להזמין פרסומות מחברות הפרסום של האינטרנט ובו נגיד שכדי לאשר איזה משהו יצטרכו ללחוץ על איזה פרסומת ... רעיון לא ?! אבל רק כשאנשים כבר יהיו רגילים לאתר שלך.. תוסיף איזה צ`ט של בדיחות עם ציורים מצחיקים ותחשוב.. אם יש לך זמן וכח תוכל ליצור אתר ! אבל באמת אתר !!! תגנוב את המעריצים של האתרים האלו שהרי כולם פה באים לחפש צחוקים וסקס.. אלה עם הסקס יוכלו את עצמם כאן ואלה לצחוקים יבואו אליך !!! הינה אתה אוהד הצלחת להשאיר אותי יותר זמן ממה שכל אתר אחר עשה.. אין לי צילים לבטא את יצירת אומנותך ! כל הכבוד !!!!

למעלה