ביקורת על האלבום -נענע

Luxfero

New member
ביקורת על האלבום -נענע

http://tarbut.nana.co.il/Article/?ArticleID=372789&sid=123 אני מאמין שהכותב לא אוהב שום אלבום שהוא שמע... בעקבות הביקורת המוזרה הזו אני חייב להוסיף בהודעה את דעתי על הכותב. זה פשוט מדהים איך לא רואים בכל הכתבה שלו שום דבר עיניני וכל מה שרואים זה פשוט גרסאות חדשות של המשפט " האלבום לא מצא חן בעיני והוא גרוע " פשוט בלבול מוח .הוא בסך הכל כותב שהוא לא אוהב את המוסיקה כדי לקבל עוד רייטינג לאתר.. ואם יורשה לי להוסיף הערה אחרונה..מי שיסים לב בסוף הביקורת יש לינק לביקורת שלו לאלבום האחרון של סבלימינאל שמופיע תחת הכותרת "גם סאבלימנל לא הרשים את אמיר עמרמי" אז יש לי חדשות בשבילך אמיר יקירי ... הינה כותרת חדשה ישר לפרצוף העילג שלך.. גם הביקורת הדפוקה של אמיר עמרמי לא הרשימה את הביצה של LUXFERO" .. L.O.L BITCH!

kombinaizer

New member
../images/Emo45.gif מסכים איתך

קורה בביקורת שהוא סותר תצמו דיי הרבה פעמים. בכל מקרה מסכים איתך, כשבאים בנימה שלילית יוצאים דברים שלילים.

Luxfero

New member
דעתי לגבי הנימה השלילית של הכותב

אני לא חושב שהוא בא בגישה שלילית הוא פשוט רוצה עוד קצת רייטינג לאתר המפגר שלו... לא צריך להיות שלישי כדי לכתוב ביקורות כזאת..פשוט יש לו תבנית מסוימית שחוזרת על עצמה בכל הביקורות שלו והוא פשוט מחליף את שם האמן שהוא מבקר . בקיצור איש עילג ביותר..

למעלה