ביקורת על האלבום של ג'ון ברייטינג

Shpitz

New member
ביקורת על האלבום של ג'ון ברייטינג

" 3 כוכבים וחצי ג'ון פרושיאנטה - "Shadows Collide with People" האורך כן קובע. אלבום הסולו הרביעי של ג'ון פרושיאנטה, הגיטריסט של הצ'ילי פפרז, פשוט ארוך מדי, וחבל. עמוס, מתחיל לחזור על עצמו, וקצת מעמעם את גודל הכישרון ואת האיכות הבלתי מעורערת של השירים. רוק משובח, לא יומרני, ללא המגניבות הפאנקית של להקת האם, עם הרבה דמיון לאר.אי.אם, נניח. מלודיות טובות, נגינה מעולה (אלא מה), רגש, רעיונות - פשוט אלבום רוק מושקע וכן, מהסוג שלא תמצאו יותר מדי. אל תזניחו אותו." ~ יהודה נוריאל.

מתכת

New member
אלבום לא משו בכלל

די גרוע יש בו שירים שמזכירים קצת את מה שהוא עשה פעם אבל לא משתווים, והשימוש באלקטרוניקה מעצבן החלק מהשירים. האלבום מ2001 היה הרבה יותר טוב.

הרשה/י לי לחולק עליך

לדעתי האלבום הזה מצויין. רייטניג לא מבינים מהחיים שלהם..חחח האלבום לא ראוך מידי.. והתחלה של וונסדיי סונג דיבילית קצת... יש תמונה או שלא טרחו לשים?

מתכת

New member
ד"א חסר אלבום של ג'ון בביוגרפיה

שיש במאמרים לא זה החדש אלא אחד משנת 2000.

lollapalooza

New member
נכון, הוא חסר

אבל זה מכיוון שהביוגרפיה נכתבה לפני שהאלבום יצא

מתכת

New member
לא הוא אלא האלבום משנת 2000

2001 internet release למרות שמו יצא בשנת 2000 לאינטרנט ל10 ימים לאתר שלו עכשיו אפשר למצוא אותו בתוכנות שיתוף אני מניח

lollapalooza

New member
זה לא משנה

מה שחסר, חסר. אני לא יכולה לעשות שינויים במאמר הזה, מכיוון שלא אני כתבתי אותו.

Shpitz

New member
יש תמונה של האלבום

רייטינג דווקא החמיאו פחות או יותר לאלבום. 3 וחצי זה טוב מאוד לפי דעתי. אם אני לא טועה זה יותר מהאלבום ביי דה וי של רד הוט. וההתחלה של וונסדיי סונג בסדר גמור למה סתם לקשקש בשכל ?

lollapalooza

New member
גם אני חושבת שהוא ארוך מדי

ואולי גם היה אפשר לוותר על שיר, שניים, שלושה... אבל הוא בהחלט משובח
הוא לא To Record... אבל אין מה להשוות בכלל. הסגנון אחר לגמרי.

למעלה