ביקורת על הדיסק בהופעה ב YNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2478615,00.html
צ צחי24 New member 15/3/03 #1 ביקורת על הדיסק בהופעה ב YNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2478615,00.html
M Music is my life New member 15/3/03 #2 ../images/Emo9.gif כבר הבאת בפנינו יקירי ../images/Emo24.gif וזה גם התווסף לקישורים כבר אגב שמתם לב לזה. זה מקושר גם מתוך הכתבה שצחי קישר אלינו.
../images/Emo9.gif כבר הבאת בפנינו יקירי ../images/Emo24.gif וזה גם התווסף לקישורים כבר אגב שמתם לב לזה. זה מקושר גם מתוך הכתבה שצחי קישר אלינו.
M Music is my life New member 15/3/03 #4 ../images/Emo8.gif שיהיה שבוע טוב לך ולכולם../images/Emo24.gif
M Music is my life New member 15/3/03 #6 חחחחח ../images/Emo6.gif צחי רוצה לספר לנו משהו? בקרוב: "Miml, רוצה כרטיסים למופע החדש של ברי סחרוף?" הלוואי...
חחחחח ../images/Emo6.gif צחי רוצה לספר לנו משהו? בקרוב: "Miml, רוצה כרטיסים למופע החדש של ברי סחרוף?" הלוואי...
צ צחי24 New member 15/3/03 #7 דרך אגב קניתי את ההופעה ב 99 ש"ח בכפר סבא ושמעתי שאתה מחפש איפה...אז תרשום "דיסקסט"
M Music is my life New member 15/3/03 #8 אני מחפש איפה... אבל בירושלים אני עד יום רביעי כאן וחשבתי לרכוש את הדיסק בזמן הזה ואני מחפש חנות זולה לדיסקים בירושלים נו אז איך הדיסק?
אני מחפש איפה... אבל בירושלים אני עד יום רביעי כאן וחשבתי לרכוש את הדיסק בזמן הזה ואני מחפש חנות זולה לדיסקים בירושלים נו אז איך הדיסק?
צ צחי24 New member 15/3/03 #9 איך אתה חושב? יש פעמיים כמה יוסי...יותר מזה? בכלל, יש דגש על "סימנים", דיסק שלא קיבל את הכבוד הראוי לו ברוק הישראלי וזו כבר התקדמות....בכל מקרה תמהר שלא תפספס את המדורה המיוחדת...הבנתי שזה 5000 עותקים בלבד.
איך אתה חושב? יש פעמיים כמה יוסי...יותר מזה? בכלל, יש דגש על "סימנים", דיסק שלא קיבל את הכבוד הראוי לו ברוק הישראלי וזו כבר התקדמות....בכל מקרה תמהר שלא תפספס את המדורה המיוחדת...הבנתי שזה 5000 עותקים בלבד.
M Music is my life New member 15/3/03 #10 כן גם אני שמעתי... אני יוצא עכשיו אם אני אתקל אני קונה לא משנה כמה יעל אני חייב את האקוסטי שיהיה לכולנו אחלה של שארית יום שבת אני יצאתי לכמה שעות טובות ביי
כן גם אני שמעתי... אני יוצא עכשיו אם אני אתקל אני קונה לא משנה כמה יעל אני חייב את האקוסטי שיהיה לכולנו אחלה של שארית יום שבת אני יצאתי לכמה שעות טובות ביי