ביקורת על הדיסק "מדפים".

topt1

New member
ביקורת על הדיסק "מדפים".

הייתי בהופעה בבארבי ומאוד מאוד נהניתי מה שכן, הדיסק ממש על הפנים !!! מת כמו המומיות במצרים ! פשוט מדהים ההבדל ! ניכר שהם בילו עשרות שעות באולפן ללא מוטיבציה.

שניר1984

New member
מה לעשות שדיסק זה לא הופעה חיה

וזה נכון לגבי כל להקה שמפציצה בהופעות, בהופעה תמיד יש יותר אנרגיה

RoCKeR121

New member
אתה מדבר שטויות...

יש המון להקות שמפציצות גם באולפן...זה שלב"ה אין את זה עדיין זה משהו אחר ברור שיש יותר אנרגיות בהופעה אבל תסתכל נגיד על הרולינג סטונס(אני מאוד מקווה שהסתכלת עליהם פעם ואם לא- אף פעם לא מאוחר מידי) להקה הכי אנרגטית בעולם גם היום כשהם כולם בני 60+ הם דופקים הופעות ברמה והאלבום האחרון שלהם מלא אנרגיות. עזוב את האחרון שלהם לך לאלבומים שלהם משנות השישים ותראה מזה להקה שמפציצה באולפן וגם בהופעות והסטונס הם לא היחידים...יש עוד המון להקות כאלה הם פשוט הראשונים שקפצו לי לראש עכשיו

שניר1984

New member
קודם כל..

אתה בעצמך טועה, כי לא משנה מה הופעה תשמע יותר טוב מדיסק. דבר שני אם הדיסק של ב"ה באמת היה מת אז הייתי מפסיק לשמוע אותו מזמן כבר ובגלל זה אתה טועה פעם שניה. דבר אחרון זאת דעה אישית וכמה אתה מתחבר למוזיקה, אני לא אוהב את הרולינג סטונז ואני לא אקנה דיסק שלהם ויהנה ממנו, ככה שזאת דיעה אישית

זוהרים

New member
אני גם חשבתי ככה

אחרי השמיעה הראשונה.. אבל אחרי הרביעית חמישית התבדתי.

eladi88

New member
מסכים אבל לא מסכים

[כן אני מתוסבך!!] אין ספק שההופעות זה הדבר הכי BEST בארץ!! אבל לגבי זה שהדיסק על הפנים...משום מה לא נראה לי! נכון...בד"כ הופעות הרבה יותר טובות מהדיסק...אבל להגיד שהדיסק הוא על הפנים....שהוא מת כמו המומיות במצרים?! לא הגזמת קצת?!?!?! או קצת הרבה?!?! חשוב על זה שנית

topt1

New member
תשמע אחי אני איש מקצוע,

אני ישבתי שעות באולפנים ובהופעות חיות ועשיתי סאונד ללא מעט להקות. להקה שיש לה חשק תפגיז גם באולפן... אני מכיר את טון השירה של הדיסק זה טון שירה של "אוףףף אנחנו כבר עושים את זה את אותו שיר בסשן 40 וכבר נמאס מהמפיק ונמאס מהסאונדמן". זה בדיוק הטון שמי שמתמצא מקבל מהדיסק... אני חושב שיש מקום להפיץ לפחות דיסק ערוך היטב מההופעה - שכן הוא יהיה הצלחה גדולה פי כמה וכמה ומהדיסק הרגיל שלהם שהוא כגופה בתהליכי רכבון מתקדם ליד ההופעה המדהימה שהיתה בבארבי.

למעלה