ביקורת על ההופעה אתמול...

A m 0 s

New member
ביקורת על ההופעה אתמול...

היא התחילה אתמול רק היא והגיטרה עם שיר חדש בשם "דלתות נפתחות", שיר ממש יפה.. אם אני לא טועה צרויה להב כתבה את המילים שלו והיא הלחינה.. היא אמרה שאת השיר היא מכניסה לתקליט החדש שלה (שיבוא כבר, שיבוא!! - וכמה שיותר מהר..) אח"כ היא המשיכה עם "אהבה" ושוב התאהבתי בה מחדש.. אח"כ הגיע "חרותי" המקסים (כמה אני אוהב את איך שהיא עושה "כולם ראו כולם יודעים.." בהופעות, איזה קסם!!) ואז באה "חמימות חולפת" - כ"כ נהניתי בשיר הזה הפעם נראה לי שיותר מתמיד..והגיטרה החשמלית ישבה עליה כ"כ טוב כמו שאף פעם זה לא היה.. ממש רציתי לקפוץ שם בשיר!! אח"כ היה את "מחכה לו" שם היא פשוט הרגה אותי בפזמון רציתי למות ולקום לתחיה מרוב אושר זה היה ביצוע מקסים כ"כ - היה ממש מדהים... {אח"כ היא החליטה שקוראים לה שולה..} אז בא הקדימון ל"תוך כדי תנועה" על אותו איש שגר שם במגדלים ועל אישתו שיש לה מלא סילקון, דנה קצת יצאה מהקצב באחד הפזמונים לאיזה שנייה אבל היא מהר מאוד חזרה לעצמה והמשיכה ללת בראש.. - ראיתי בזווית העין שלי כמה אלעד ממש נהנה - הוא ממש התפרע... - איזה כיף היה בשיר הזה!!!!! ואז הגיע "עד הקצה" היה כ"כ כיף והגעתי למסקנה שאם אני אלך ממנה אני באמת אשאר לבד, בלי המוזיקה... אח"כ הגיע עוד שיר חדש בשם "על ברכיי" - גם אותו היא ביצעה רק עם הגיטרה - (וע"פ מה שהיא אמרה השיר היה בהשמעת בכורה עולמית-בינלאומית..) את השיר הזה ממש אהבתי, הוא היה על איזה בן זונה.. היא אמרה שהשיר הזה ממש בוער בה והיא ביקשה שגם אם היא תתבלבל במילים אז שנאהב אותה... ואז - הגיע "לומדת לעוף" האגדי שזה אחד השירים שאני אישית הכי אוהב בהופעות, אולי כי רק בזכותו התחלתי לשמוע את אהובתי הנצחית הלא היא גברת ברגר... - היה ממש ביצוע מעולה, וגם פה ראיתי איך אלעד התפרע לו
... ואז הגיע "יום יום" אחד השירים היפים בתבל שאותו כמובן וכמו תמיד היא הקדישה לכל האימהות שבקהל.. אח"כ היא שרה את "גן מאיר" הקסום והמופלא --- לדעתי זו הייתה בחירה קצת לא נכונה לשים את השירים האלה אחד אחרי השני, כי הם פשוט גמרו לי את הצורה כי שניהם קצת 'כבדים' (אם אתם מבינים למה אני מתכוון), אבל רציתי לבכות מרוב אושר - שני שירים מופלאים!!.. אחרי כל זה בא "בא והולך" ששם היא גמרה אותי עם ה'יציאה' על יניב (דדון) באמצע השיר שלא עונה לטלפון ושאי אפשר לתפוס אותו.. ואז הגיטרה החשמלית עלתה עליה שוב והיה את "מלך" - ושוב פעם היא הייתה ממש יפייפיה עם הגיטרה החשמלית שישבה עליה ממש במדויק!!, היא ממש הזכירה לי את הקליפ לשיר ובכלל לא היה נראה ואפילו טיפה שהגברת בת 38, אולי בת 23 (סלחו לי על הערסיות אבל היא ממש הייתה כוסיתתת עללל - דנה תעשי לי ברגר!!!!!!) היה ביצוע מדהים ורק רציתי לקפוץ עליה ו.. --- בהדרן היא שרה את "אם אתה שומע" לזכרו של רותם ז"ל, שהיא שרה גם בשתי ההופעות הקודמות שלה בתמונע, הפעם היא התבלבלה בבתים ושכחה לשיר איזה בית - אבל השיר הזה ממש ריגש אותי.. אח"כ היא שרה את "שקט" מימיי בלאגן ז"ל היה ביצוע מאוד ערום, ממש אהבתי.. ואז היא שרה את אחד השירים הכי יפים שלה "יש בזה טעם" - דברים טובים שומרים לסוף היה ממש כיף!! הכל היה לי ממש קצר וממש התבאסתי שלא היה את "בוכה לך" ואת "בומביי", אבל ממש ממש נהניתי - זאת הייתה אחת ההופעות הכי טובות שהיו לה לפי דעתי בזמן האחרון, חוצמזה אני ממש שמח שאת ההופעה הזאת היא עשתה בתמונע ולא במקום אחר, כי התמונע זה באמת ממש בית.. היה כ"כ כיף וכ"כ נהניתי.. נו שיצא כבר האלבום הבא ושתהיה כבר ההופעה הבאה.. כ
עליך דנה!!

A m 0 s

New member
פלייליסט..

דלתות נפחות אהבה חרותי חמימות חולפת מחכה לו תוך כדי תנועה עד הקצה על ברכיי לומדת לעוף יום יום גן מאיר בא והולך מלך --- אם אתה שומע שקט יש בזה טעם

הייתה הופעה טובה../images/Emo13.gif../images/Emo205.gif

כרגיל! היה איזה קטע ממש מצחיק, לפני השיר על ברכי, היא מדברת כולם צוחקים וזה, ואז היא אומרת טוב די עכשיו ברצינות, זה שיר רציני. היא מתחילה לנגן והמשפט הראשון היה משהו בסגנון "איך שאני מתגעגעת אליך, בןןןן זונהה"
, כולי נקרעתי
וואי וגם הפעם יניב לא חפר לפני חמימות חולפת אז זה היה נחמד
. האינטרקציה שיש בין כל ההרכב על הבמה היא פשוט מעולה, כל הופעה אני פשוט לומדת להעריך את הנגנים שלה יותר, הם ממש איכותיים אחד אחד. אין יותר מדי מה לספר ולהוסיף
, ההופעה הייתה מעולה כרגיל
, קצת הפתיע אותי השינוי הפתאומי לבצע את מלך לפני ההדרן, אבל הביצוע היה בנזונה!
עכשיו אני רק מחכה להופעה שלה ושל ירמי שיתאפשר לי להגיע אליה!

A m 0 s

New member
השיר הלך ככה..

"להתגעגע אליך בן זונה להתגעגע אליך, לדפוק לך בדלת אני לא משקרת אני לא אשמה עוד פעם עוד פעם עוד פעם אחת אחרונה.."

למעלה