ביקורת על ההופעה בזאפה!

BurningUp10

New member
ביקורת על ההופעה בזאפה!

אז ככה! משהו מוזר קורא לי אצל דנה מהופעות!! מהופעה להופעה אני פשוט יותר מתלהב ויותר מחכה לעוד הופעה! ההופעה הזו הייתה שונה מהאחרות בגלל אורחים שהיו בא:) אז ככה לגבי השירים של דנה כמו בכל הסיבוב המועדפים שלי היו מותר, גן מאיר, חמימות חולפת ומלך אני חושב שאלו ה4 הכי יפים שדנה עשתה לבד אבל לא סגור! הם היו עם אנרגיה מתורפת, עם אילתורים מצויינים ולא נשמעו כמו עותק של הדיסק! מלך בכלל האנרגיה שהייתה לקהל בשיר הזה הייתה מטורפת! לגבי גברת עדיני (דנה) שהתארחה, לא מתתי עליה! השיר ה1 שהם שרו לא זוכר מה שמו היה נחמד ואחרי זה עדיני שרה חלק גדול מבא והולך ומאהבה שאישית לא התלהבתי, היא שרה יותר מדי בשירים שם, אני חושב שהיא הייתה צריכה לשיר רק ליווי ושדנה הייתה צריכה לשיר את כל השירים! לגבי ירמי קפלן! שילום מושלם!!! כבר בהתחלה שהוא התחיל לשיר את תוך כדי תנועה, הוא פשוט התאים לשיר, התאים לדנה, ושר מצויין והשילוב בינהם היה חזק! אחרי זה הם שרו את _____ של ירמי שגם כן היה מצויין ואחרי זה את עד הקצה ששוב ירמי התאים את עצמו לדנה ושניהם שרו ביחד מצויין את עד הקצה הוא פשוט השתלהב מצוין! אחרי זה בסוף הם עשו את "הכלב והזונה" של ירמי שהיה מדהים!!! מלא עוצמה הייתה שם נהנתי מכל שניה! הם פשוט התחברו בצורה מצויינת והיה שם רוקנרול מצויין! השיר סיום של דנה, עדיני, ירמי ואריק ברמן היה חמוד מאוד! לסיכום הופעה מצויינת! הרבה הרבה אנרגיות! מומלצת בחום! אני אישית הייתי נותן לדנה עדיני קצת פחות מקום ממה שברגר נתנה לה בהופעה אבל זה עדין היה מצויין! כמות האנרגיות שדנה שידרה היו עצמות והקהל הגיב בהתאם! וכמובן כמו תמיד דנה הייתה לביבית והתחברה לקהל בצורה מצויינת!

BurningUp10

New member
חחח וסורי על

כמה שגיעות כתיב קטנטנות שהיו לי שם! פשוט כתבתי את זה שהייתי ממש עייף!

o n m y o w n

New member
היה...

אני אתעלם לרגע מהאורחים והביצועים שלהם, למרות שההופעה אתמול היתה שונה ומיוחדת נורא. דנה. איך כל פעם מחדש היא מדהימה אותי. הופכת כל רגע לקסום, גורמת לכל שיר ששמעתי אינספור פעמים קודם, להשמע כאילו זו הפעם הראשונה. "איזה אנרגיות טובות יש לך" היא אמרה לי אח"כ, ואני רק רציתי להגיד שכל האנרגיות הטובות ההן באות ממנה.

היה מדהים.

היא פשוט פרפורמרית מעולה. נהניתי מכל רגע. ההופעה הראשונה שאני באה במיוחד בשביל דנה, למרות שאני שנים כבר שומעת אותה. בקיצור אחלה הופעה אהבהתי את השילוב שלה עם ירמי, אבל גם כשהיא לבד היא מפציצה.

מדהים! פשוט מדהים!../images/Emo205.gif

היה כל כךךךךךךך כיף^^^^^
, למרות שלקח הרבה זמן עד שהתחילו... בכל מקרה הצלחתי לסחוב איתי לשם הפעם כמות נכבדה של חברות (4!
), שגם לא הפסיקו לעשות פאדיחות, כשהן דרשו להצטלם בכל מקום
. אגב אלעד תודה על השתיה
בכל מקרה, בזמן הציפיה לתחילת ההופעה, חברה שלי שמה לב שאיגי וקסמן בכבודה ובעצמה מתהלכת במקום!,זה היה מרגש^^, אז כן הלכתי להגיד שלום
ואחר כך בסוף ההופעה ראינו גם את מירי מסיקה שם.. וסביר להניח שעוד היו הרבה סלבז שלא ראינו... אוקיי אז המופע חימום התחיל, אריק ברמן הזה ממש חמוד!, הוא באמת אחלה אבל לא יודעת היה קשה לי להתרכז כי נורא נורא רציתי לראות את דנה על הבמה. וזה קורה, היא עולה אעאעעעעעעעע כמה התרגשתי!!!, היא פתחה עם חירותי כמובן... שיר שהכניס לאווירה, המשיכה עם עוד שירים מהדיסק החדש.. עשתה גם את עד הקצה, ואז העלתה את דנה עדיני לבמה! וואי דנה עדיני גם ממש חמודה,נהנתי נורא ואם מישהו יכול רק להגיד איך קוראים לשיר הראשון שהן שרו ושל מי הוא אני אשמח!
, אחר כך עדיני ביצעה עם דנה את אהבה, לא יודעת עצבן אותי שהיא התבלבלה במילים
, נסלח לה, ואז דנה השאירה אותה לשיר לבד, בחורה מוכשרת. טוב דנה עדיני ירדה מהבמה, ודנה המשיכה לבצע שירים והפעם כבר מכל הזמנים, מחכה לו, חמימות חולפת ועוד שירים.. וואי חמימות חולפת היה פשוט גדול!!!!! אני וחברות שלי נורא נהנו ספציפית בשיר הזה, כי הן גם הכירו את המילים
, אני לא יודעת אם זה מתאים לספר את זה פה אבל בכל זאת... שבוע הבאה יש טקס פתיחת שנה של החברס שעולים לי' אז עם עוד ילדים מהשכבה אנחנו מבצעים כמה שירים, ואני מבצעת גם את חמימות חולפת, סטייל דנה עם חשמלית עליי ושירה, ואני פשוט מתרגשת^^, אני מקווה שאני אהנה על הבמה יותר מאשר אתרגש ואעשה פאדיחות!. ועכשיו נחזור לסיכום
לאחר מכן, דנה מעלה את ירמי קפלן
לבמה.. ואני חייבת לציין שדי הופתעתי מהבחירת שירים!, השיר הראשון שהם ביצעו היה תתחיל מאפס, היה יפה! אבל לא יפה כמו הזונההההההה והכלבבבבבבבבב וואי זה היה פשוט ביצוע גדול!!!!!! וגם הביצוע של תוך כדי תנועה היה נחמד, למרות שאני יותר אוהבת את זה במקצב שהם עשו בהופעה האחרונה בתתמונע, כי הרגשתי שהם שינו קצת, יכול להיות בגלל האקוסטית של ירמי ששינתה לי קצת, זאת אומרת מה שהוא עשה איתה.. הוא יורד, והיא ממשיכה עם ביצועים מרגשים, ועם אותם הסיפורים
, נהנתי מכל רגע, נהנתי לראות אותה מסתכלת על הקהל ופתאום לתפוס את המבט שלה ולראות שהיא מחייכת בחצי זווית כשהיא רואה שאני שרה שירים מהדיסק החדש איתה^^ ואז היא יורדת להדרן, ואני אומרת לאלעד שהלוואי והיא תבצע את חוץ לארץ במקום שקט, אבל ברור שזה לא קרה
, עוד ביצוע מרגש היה לשיר חמדת אבות שתיים של ענבל פרלמוטר, כאשר כל האורחים +אריק ברמן יחד עם דנה מבצעים בצורה נורא יפה
... אוף אבל ממש התאכזבתי מזה שהיא לא ביצעה את ככה זה!!!, הסטגדם(
) של ירמי היה נורא יכול להתאים בשיר הזה. ואז היא שוב יורדת ואני בשוק שהיא לא עשתה את מלך, אלעד מרגיע אותי שאין כזה דבר והיא תעלה שוב
, בנתיים אנשים קמים מתחילים לצאת מהמועדון , נראה לי היא נכנסה ללחץ שם מאחורה כשהיא ראתה שהולכים, אז היא חזרה מהר
התחילה את מלך! היה מטורףףףףףףףף! זהו אין לי מה להגיד ההופעה הייתה כרגיל, מרגשת, כייפית, מלאת אנרגיות פשוט מדהימה! וכמובן אחר כך כשהלכנו לדבר עם דנה, גם היא הייתה מדהימה מאוד מאוד מאוד! מצפה כבר להופעה הבאה בתמונע

ASL21

New member
לשיר של &

בכיכרות העיר, או כיכרות העיר.. לפחות ככה היה רשום בפלייליסט..

דנה חיה ברגר.. :p (זהירות..מגילה!!)

אני חייבת לציין שהרבה זמן לא נהנתי ככה!!!!!!!!!! נורא התבאסתי שזה היה מופע בישיבה למרות שאמרו והדגישו שזה בעמידה... כשהתקשרתי להזמין כרטיסים ציינתי שבהופעת השקה (אם אני לא טועה) גם אמרו שזה בעמידה ובסוף זה היה בישיבה... והם אמרו לי שכן ובלה בלה בלה והפעם זה לא יהיה ככה וזה כן יהיה בעמידה ואין מצב שלא...בקיצור.. חרטא!! כמה חיכיתי להופעה בעמידה... ישבתי כמו ילדה מפגרת על הכסא ו"רקדתי" לעצמי.... חחחח... ממש חיכיתי להופעה בעמידה וזו היתה הזדמנות מצויינת להשתחרר שם כי היה הרבה רוק,,, וחזק... בעיקר עם ירמי!!!!!! חבל... זה דיי ביאס... אבל לא נורא... עדיין אין ספק שזו היתה אחת ה-הופעות הכי טובות שהייתי בהן בתקופה האחרונה, ובכלל...אחת הטובות של דנה. מאוד נהנתי מהשילוב שלה עם ירמי!!!!! גם דנה עדיני ממש חמודה... לאריק ברמן קצת פחות התחברתי... דיי הייתי המומה כשהוא עלה לבמה ושר את השירים (או אולי סיפורים) המוזרים שלו... כנראה שהוא מוכשר ודיי מיוחד אם דנה כ"כ התלהבה ממנו... אבל אני אישית לא הכי התחברתי... אולי אני צריכה לשמוע קצת יותר ממנו ולא במצב "לחוץ" של לחכות שדנה תעלה כבר!!!.... היו כמה ביצועים שמאוד מאוד ריגשו אותי.. יותר מתמיד.. לא יודעת למה.. מש'ו אתמול היה יותר מתמיד... יותר מרגש... יותר מצמרר... אפילו גרם לעיניים להירטב מעט... חברות שלי, שאף פעם לא היו בהופעה של דנה יצאו נרגשות ומרוצות וזה היה לי מאוד חשוב!!!! רציתי שהם יבינו פעם אחת ולתמיד למה אני מתכוונת כשאני אומרת שאני יוצאת מההופעה באיזשהי אופוריה כזאת... אני גם חייבת לציין שהיה מצחיק מתמיד... דנה והשטויות שלה... הסיפורים החוזרים... היציאות באין כניסה... מישהו יכול להסביר לי מה היה הקטע הזה שהיא התייחדה עם גיטרה שלה במשך איזה 2 דקות...?! וכל הקהל בשקט בוהה בה ולא מבין מה קורה שם... מה היא נירדמה שם עם הגיטרה?! תמיד אמרתי שבהופעות דנה עושה אהבה עם הגיטרה והמיקרופון אבל לא חשבתי שעד כדי כך זה רציני.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.... כל הופעה עושה לי חשק לעוד... ולכן... תמונע היר איי קאם!!!! בקיצור כל החבילה שנקראת דנה חיה ברגר עשתה את שלה ו-ב-ע-נ-ק!!!!!!!!!!! חיה ברגר שלנו הפציצה בצורה לא רגילה!!! גאה בה ואומרת לה תודה!!! על מי שהיא!!! על מה שהיא!!! על מה שהיא עושה!!! על איך שהיא עושה!!!

BurningUp10

New member
חחח

מבקשר לקטע עם הגיטרה! זה היה קורע היא ממש תהאחדה איתה עוד שניה הם עשו אהבה!

נכון?!...

זה היה אחד הדברים המצחיקים....... חשבתי להציע להן לשכור חדר (לדנה ולגיטרה)... חחחח.... במשך איזה 2 דקות כולם בהלם... כולם בוהים... מחכים ומצפים למה יהיה בהמשך... וכלום לא קורה... כולם כבר ממש שקעו כזה...! היה מצחיק שפתאום היא הרימה את הראש וכאילו העירה את כולם עם ה.... "ובכן" או איזה מילה שהיא לא מילמלה שם חחח... כפרעליה ;)

A t z a

New member
וואי כולכם ממש נהנתם,הא../images/Emo9.gif?../images/Emo80.gif

שמחה בשביל כולכםםם,נשמע מגניב
רעותקע,חיי
,את צריכה עוד לספר לי כמה דברים! וגם חשבתי על זה איך דנה הייתה מגיבה אם היית אומרת לה את מה שתכננו להגיד פעם לאיגי כדי לבדוק איך היא תגיב
זוכרת??? ואז התחלתי לצחוק לעצמי

BurningUp10

New member
והנה ההופעה להורדה הקלטתי לכם!!!

איכות חמודה לא מדהימה! וכמובן שגברת רעות לפני כל שיר מבסרת על זה חחח הנה הקובץ!

BurningUp10

New member
אויש נו

זה לא העלה את הלינק ואין לי אותו יותר טוב נו אני אעלה מחדש

ווייייייי נשמע שהיה כ"כ שווההה

שמחה שנהניתם לכם
למזלי היה לי שבוע ממש ממש כייפי בבסיס אז לא סבלתי בטירוף
אבל ברור שהייתי רוצה להיות שם, אבל בקרוב עוד הופעות

coolit97

New member
היה מעולה!!

אני חייבת להגיד שפשוט נהנתי מכל שניה. בהתחלה הייתי אמורה לנסוע עם בת דודה שלי ואחותי להופעה ואז פתאום ההורים שלנו רצו להצטרף ודודים שלי וחברים שלהם.. בקיצור ממשהתפדחתי ואז הגענו להופעה ובת דודה שלי לא הגיעה (אני לא סולחת לה על זה) ומה שקרה שזו הייתה פגישה של ההורים שלנו וחברים שלהם ואני ואחותי היינו נספחות.... ממש ממש הרגשתי לא קשורה ולא היה נעים (למרות שהם ניסו לעשות צחוקים של אנשים בני 40, שזה הדבר הכי לא מצחיק בעולם...) בכל מקרה כל הזמן אחותי אמרה לי בואי נלך בואי נלך, אבל שכנעתי אותה להשאר כי לא הסכמתי להפסיד את דנה. ובקיצור כשהתחילה ההופעה לא היה אכפת לי משום דבר זה היה רק אני ודנה חחחח ממש התלהבתי וכל כך נכנסתי לזה. גם נורא אהבתי את כ-ל האורחים שהיו שם, וכמובן שירמי קפלן הוא השיא.. (הוא גם קרוב- רחוק משפחה שלי!) ולא הפסקתי להתלהב!! צילמתי מלא תמונות (שבסוף רובם לא יצאו כל כך טוב..) והיה גדול!!! בסוף כשדנה ירדה מהבמה (בפעם השנייה) וראיתי מלא אנשים מתחילים ללכת אמרתי לאחותי מה אם מלך? ממש צעקתי עליה
וכשדנה עלתה לשיר את מלך כולי קיפצתי לי על הכיסא ותופפתי על עצמי.. היה ממש מצחיק! בסוף הלכתי לדנה והצטלמתי איתה והיא הייתה ממש ממש חמודה... אני רק מחכה להופעה הבאה (ומקווה שיהיה לי אם מי ללכת...)

איזה יופי! ../images/Emo9.gif

סיכמת בצורה מקסימה ומשעשעת! במיוחד הסוף עם מלך ..
ואיפה תמונות!? :-* לשלוח!!

למעלה